ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mega Image, investiții de peste 25 mil. € în reamenajarea și modernizarea magazinelor și depozitelor

08 Februarie 2024   |   BizLawyer

Investiția face parte dintr-un proces amplu care se va continua și în următorii ani, pentru a consolida măsurile de siguranță și îmbunătățirea experienței la cumpărături

 
 
Mega Image a demarat un amplu proces de reamenajare și modernizare a magazinelor și depozitelor care a atins deja o investiție de 25 de milioane de euro. Investiția face parte dintr-un proces amplu care se va continua și în următorii ani, pentru a consolida măsurile de siguranță și îmbunătățirea experienței la cumpărături.

Astfel, deja 140 de unități au trecut prin procese de reamenajare, cu investiții ample concretizate în echipamente noi, în procese automatizate care să monitorizeze în mod continuu activitatea operațională a fiecărei unități, cât și în instruirea personalului.

„Vom continua să colaborăm cu autoritățile pentru a oferi clienților cele mai bune produse şi servicii. Precizăm că revizuim periodic procedurile, cât și frecvența operațiunilor de mentenanță și igienizare, astfel încât produsele comercializate în magazinele noastre să fie sigure și de calitate. Îi asigurăm pe clienții noștri că am implementat măsuri de siguranță sanitară și alimentară suplimentare, pentru o experiență la cumpărături cât mai sigură și mai plăcută”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.


Astfel, compania rezolvă punctual orice situație semnalată, aplică imediat recomandările venite din partea autorităților și impune ori de câte ori este nevoie măsuri suplimentare de îmbunătățire a experienței la cumpărături.

Procesele de siguranță sunt completate de acțiuni proprii de control intern, precum auditarea magazinelor de către specialiști în domeniu, certificarea de către organisme abilitate, acțiuni care au dus la îmbunătățiri vizibile în toate magazinele.

Mega Image are parteneriate locale solide, susține producătorii și fermierii români printr-o colaborare de tradiție și va continua procesele de auditare riguroasă pentru a-i susține în continuare și pentru a aduce pe rafturile magazinelor produse românești la standarde ridicate de calitate.

Programul „Gusturi românești de la gospodari” se dezvoltă anual, ajungând în prezent la peste 300 de producători de legume și fructe. Mega Image activează ca un catalizator al comunităților agricole locale, oferind producătorilor o variantă sustenabilă de a cultiva și a vinde fructe și legume locale, oferind o afacere la cheie și sprijin continuu, pe perioada desfășurării activității.

Programul pune accent pe gustul autentic, siguranța și calitatea produselor și oferă cele mai bune fructe și legume de sezon, cultivate local, într-un mod prietenos cu mediul. Mega Image se implică în tot procesul de producție: de la analizare sol, asigurare semințe, îngrășăminte, biostimulatori și alte produse destinate combaterii biologice a bolilor și dăunătorilor la plante, până la analiza lunară a legumelor, iar prin intermediul
inginerilor horticultori din echipa Mega Image se oferă producătorilor consiliere pas cu pas, începând cu planificarea culturilor până la recoltare.

Toate legumele și fructele sunt analizate constant în laboratoare specializate pe toată perioada culturii și înainte de a ajunge la raft în magazine, iar în plin sezon, pentru produsele incluse în program, sunt sistate importurile, iar în magazine clienții vor găsi exclusiv produsele românești.

În 2023, programul a înregistrat rezultate relevante, cu peste 28.600 de tone de legume și fructe livrate de producători direct în magazine. În categoria legume, recordul a fost înregistrat de cartofi, cu 6500 de tone, și de tomate, cu 2800 de tone. Fructele cu cele mai bune rezultate au fost merele, cu peste 2900 de tone, pepeni cu peste 2400 tone, dar și cireșe și fructe moi, însumând peste 830 de tone.

Mai mult, în rețeaua Mega Image sunt activi peste 15.000 de angajați români, compania fiind unul dintre cei mai mari angajatori din țară, iar prin planul ambițios de deschideri de magazine vor fi create permanent noi locuri de muncă. Și în 2024 compania și-a menținut titlul de Top Employer, pentru al doilea an consecutiv, ceea ce confirmă implicarea continuă în a oferi condiții cât mai bune la locul de muncă, în zona de instruire continuă și performanță.


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1021 / 17257
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...