ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Noi numiri la nivel de leadership la KPMG în România și Moldova

01 Octombrie 2024   |   BizLawyer

”Suntem încrezători că noii Parteneri și Parteneri Asociați vor juca un rol esențial în viitorul nostru, contribuind la strategia de dezvoltare și întărind poziția noastră pe piața serviciilor profesionale”, se earată într-un comunicat al KPMG transmis redacției.

 
 
KPMG România și Moldova are plăcerea să anunțe promovarea unor profesioniști de excepție în funcțiile de Partener și Partener Asociat. Aceste numiri subliniază evoluția continuă a firmei și angajamentul ferm față de excelență. Extinderea echipei de leadership reflectă performanțele deosebite ale companiei și consolidează capacitatea de a oferi clienților servicii de valoare. ”Suntem încrezători că noii Parteneri și Parteneri Asociați vor juca un rol esențial în viitorul nostru, contribuind la strategia de dezvoltare și întărind poziția noastră pe piața serviciilor profesionale”, se earată într-un comunicat al KPMG transmis redacției.

Andreea Niculae, Partener, Advisory

Andreea aduce cu ea 23 de ani de experiență valoroasă în consultanță de afaceri și în implementarea unor soluții informatice complexe. De-a lungul carierei sale, a sprijinit transformările digitale ale clienților din diverse industrii, atât la nivel național, cât și regional. Andreea este dedicată clienților noștri în procesul de alegere și integrare a celor mai potrivite soluții tehnologice, ținând cont de nevoile lor de business, dar și de cerințele de reglementare și securitate.

Ioana Zenaida Rizea-Popp, Partener, Audit

Cu o cunoaștere detaliată a reglementărilor financiare și o abordare inovatoare, Ioana a fost mereu un partener de încredere pentru clienții KPMG. De-a lungul carierei sale, a demonstrat abilități excepționale în audit și coordonarea echipelor, reușind mereu să personalizeze serviciile pentru a răspunde eficient nevoilor clienților noștri. Pe lângă expertiza profesională, Ioana a jucat un rol crucial în formarea noilor generații de lideri, un aspect care reflectă perfect valorile KPMG.

Irina Rubeli, Partener, Audit

Irina are o experiență vastă de peste 18 ani în auditul financiar, având un parcurs impresionant în cadrul KPMG. Prin activitatea sa, a contribuit la consolidarea încrederii pe piețele financiare, având în portofoliu clienți importanți din domeniul bancar și al fondurilor de investiții. Irina și-a consolidat cariera printr-o experiență internațională în Luxemburg, unde a coordoonat activitățile de audit desfășurate în mai multe țări, pentru un mare grup imobiliar. Pasionată de oameni, Irina a investit în dezvoltarea acestora încă de la primele etape ale carierei sale, facilitând traininguri tehnice și soft skills în cadrul KPMG la nivel local, regional și pentru clienți. Irina  face parte, de asemenea, din echipa de coaching intern din KPMG.

Mihaela Ionescu, Partener, Markets

Mihaela vine cu o experiență de peste 20 de ani, dintre care mulți în funcții de CFO în companii de top. Proiectele de transformare pe care le-a condus, precum optimizarea proceselor de afaceri și migrarea către centre de externalizare, au adus rezultate impresionante. În rolul său actual de Head of Markets la KPMG, Mihaela colaborează strâns cu echipele de leadership ale clienților noștri, pentru a înțelege mai bine provocările cu care aceștia se confruntă și pentru a dezvolta soluții inovatoare care să le ofere sprijinul de care au nevoie.

Anamaria Ciobanu, Partener Asociat, Advisory

Anamaria are peste 20 de ani de experiență în servicii de evaluare și 25 de ani în mediul academic, ceea ce o face un evaluator cu o vastă experiență. Ea conduce o echipă multidisciplinară capabilă să ofere o gamă extinsă de servicii de evaluare, inclusiv evaluarea proprietăților imobiliare, a activelor mobile, a activelor necorporale, a activelor financiare, a afacerilor și a proiectelor de investiții. Echipa oferă, de asemenea, suport pentru evaluarea startup-urilor, evaluările transferurilor intra-grup, alocarea prețului de achiziție, realizarea testului de depreciere, precum și a testului investitorului/creditorului privat. Modelarea financiară a afacerilor este un element central al serviciilor echipei conduse de Anamaria, oferind clienților suport în managementul operațional, în luarea deciziilor de investiții și în atragerea de capital.

Corina Constantin, Partener Asociat, Advisory

Corina s-a alăturat echipei KPMG în România și Moldova de mai mult de 19 ani, inițial ca Auditor Financiar, iar, ulterior, în cadrul departamentului de Consultanță în Afaceri. Ea este specializată în servicii pentru sectorul energetic, cum ar fi coordonarea proceselor de fuziuni și achiziții (M&A), modelare financiară, strategie și asistență cu privire la cadrul de reglementare, studii de fezabilitate și pre-fezabilitate, planuri de afaceri, asistență pentru intrarea pe piață, analize și prognoze de evoluție a pieței și prețurilor, studii de impact, evaluarea afacerilor și consultanță în dispute. În noul său rol, Corina va coordona echipa de consultanță pentru sectorul energetic, precum și echipa de consultanță ESG și Sustenabilitate, oferind servicii precum strategie ESG, calculul amprentei de carbon, strategii de decarbonizare, implementarea și raportarea CSRD, raportarea conform Taxonomiei UE, inițiative privind economia circulară, trasabilitatea deșeurilor și due diligence ESG.

Andrada Iliescu, Partener Asociat, Advisory

Andrada are peste 20 de ani de expertiză, majoritatea carierei sale în echipa KPMG România. Ea a condus cu succes programe de transformare la scară largă, aducând valoare în portofoliile clienților săi prin identificarea oportunităților de reducere a complexității afacerilor, scăderea costurilor operaționale și poziționarea strategică pentru creștere. De asemenea, Andrada este în fruntea inițiativelor de transformare digitală pentru clienții săi. Combinând cunoștințele sale ample din industrie cu expertiza echipelor tehnice, ea se asigură că proiectele de transformare digitală sunt realizate cu precizie și eficiență, remodelând organizațiile pentru a se alinia cu obiectivele lor strategice prin îmbunătățirea modelelor de afaceri și a structurilor organizaționale.

Alexandru Chirigiu, Partener Asociat, Tax

Cu peste 18 ani de experiență profesională, Alexandru devine liderul serviciilor de contabilitate și conformitate fiscală oferite de KPMG în România. Alexandru are o vastă experiență și expertiză în contabilitate, fiscalitate, raportare financiară și servicii de consultanță contabilă, ceea ce îl face un membru esențial al echipei noastre de lideri. El a fost activ implicat în furnizarea de servicii de contabilitate și fiscalitate pentru antreprenori români și clienti internaționali din diverse industrii și are, de asemenea, o experiență solidă în audit, due diligence și supervizarea funcțiilor financiare. Alexandru se dedică integrării tehnologiilor de vârf și inteligenței artificiale în domeniile contabilității și fiscalității, precum și dezvoltării și motivării echipelor, aducând astfel o contribuție semnificativă, nu doar pentru clienții noștri, ci și pentru colegii săi.

Alexandru Comănescu, Partener Asociat, Tax

Cu 19 ani de experiență în consultanță fiscală, Alexandru este unul dintre coordonatorii echipei de Impozite Indirecte la KPMG în România și are o expertiză vastă în numeroase domenii, inclusiv consultanță și conformitate fiscală (în special TVA), raportare electronică, taxe vamale și accize, due diligence pentru proiecte și precum și asistență în inspecții fiscale. El este membru al grupurilor de lucru fiscale care contribuie la îmbunătățirea legislației și conformării fiscale și a fost implicat în implementarea soluțiilor KPMG în România pentru SAF-T, facturare electronică și e-Transport.

Ionuț Măstăcăneanu, Partener Asociat, Tax

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul fiscal, Ionuț coordonează echipa de consultanți fiscali din cadrul KPMG în România axată pe consultanța oferită instituțiilor financiare și companiilor în gestionarea provocărilor generate de reglementările fiscale . El a coordonat proiecte complexe, incluzând reorganizări corporative, toate etapele achizițiilor (de la due diligence la structurarea și finalizarea tranzacțiilor), Oferte Publice Inițiale (IPO-uri), precum și tranziția la IFRS ca bază contabilă. Ionuț a dezvoltat procese și proceduri pentru a ajuta organizațiile să gestioneze noile obligații de conformitate în ceea ce privește transparența fiscală. De asemenea, a contribuit la diverse inițiative legislative, prin implicarea sa activă în grupurile de lucru organizate de asociațiile de afaceri și Ministerul Finanțelor Publice.
 

„Îi felicit pe noii noștri Parteneri și Parteneri Asociați, a căror performanță excepțională, gândire inovatoare și angajament față de excelență profesională au jucat un rol esențial în dezvoltarea firmei. Expertiza lor a fost un factor determinant în capacitatea noastră de a naviga schimbările și de a valorifica noi oportunități. Aceste promovări reprezintă o recunoaștere a contribuțiilor și capacităților remarcabile ale colegilor noștri și sunt convinsă că ei vor conduce creșterea viitoare a firmei, permițându-ne să avansăm cu abordări inovatoare care aduc valoare clienților noștri într-un peisaj în continuă schimbare”, a declarat Ramona Jurubiță, Country Managing Partner KPMG în România și Moldova.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 243 / 17901
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Arbitrajul ICSID cerut de Petrochemical Holding GmbH, legat de rafinări RAFO din Onești, a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce Tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la cca. 836 milioane USD. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
IAM Global Leaders 2025 | 12 români, printre care Ana-Maria Baciu (Baciu Partners), Sorina Olaru și Florina Firaru (NNDKP), Alina Tugearu (ZRVP) și Răzvan Dincă (RD&A) au intrat în liga celor mai apreciați specialiști în domeniul brevetelor, la nivel global. Prin ce s-au remarcat aceștia și cum îi văd clienții
2024 a fost un an aglomerat pentru Departamentul juridic al Farmexim & Help Net | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of Legal and Compliance Director despre actele normative cu impact în activitatea companiei, modificările legislative așteptate și proiectele interesante în care a fost implicată echipa de avocați interni
Avocații Teis și Asociații întorc rezultatul unei proceduri de achiziție publică de produse militare
Schoenherr a asistat Trans-Oil Group în tranzacția de preluare a Terminalului Frial | Echipa, coordonată de Mădălina Neagu (partner)
GDPR | Avocații WH Simion & Partners se așteaptă ca practica de protecție a datelor cu caracter personal să devină și mai relevantă, având în vedere că, în următorii ani, reglementările ar putea să evolueze pentru a acoperi noi domenii, cum ar fi inteligența artificială, internetul lucrurilor (IoT) și blockchain-ul. Despre proiectele „flagship” ale echipei, într-o discuție cu Cosmina Simion (Managing Partner) și Petrus Partene (Senior Associate)
‘Leading lawyers’ in Romania | RTPR, TZA, NNDKP și PNSA au cei mai mulți avocaţi recomandaţi de IFLR 1000, ediția 2024. Ce firme sunt recomandate în practicile de M&A, Banking & Finance, Capital markets și Project development
Filip & Company a asistat Teilor Holding în cel mai mare plasament privat pentru obligaţiuni corporative din 2024. Olga Niță (partener) a coordonat echipa
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Iulian Gânju, Head of Legal - Iulius Group: „Mi-a plăcut foarte mult această zonă de ‘in-house’ deoarece presupune o centrare pe respectarea legislației și corectitudine în procesele de business, idee care rezonează foarte mult și cu principiile și valorile la care mă raportez în fiecare zi”
Bondoc și Asociații asistă un consorțiu de bănci cu privire la finanțarea cu 291 de milioane de euro a construcției parcului eolian VIFOR de 461 MW din România
Comitetul ad-hoc format din trei arbitri care va analiza cererea de anulare depusă de Gabriel Resources în arbitrajul ICSID pentru Roșia Montană a fost constituit. Reclamanții au acuzat doi arbitri ai Tribunalului care a dat câștig României în luna martie că au avut relații ascunse cu partea română
GDPR | Echipa Mitel & Asociații a fost implicată în mai multe proiecte complexe, printre cele mai solicitante fiind cele legate de tranzacții de tip M&A, dezvoltarea unor aplicații și implementarea unor soluții de conformitate la scară largă, în industrii cu volume mari de date cu caracter personal. Mădălina Mitel, Partener: ”Anticipăm o creștere semnificativă a cererii pentru servicii de consultanță în domenii emergente precum AI, procese automatizate și date biometrice, pe măsură ce reglementările devin mai stricte și aplicarea normelor devine mai riguroasă”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...