ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

România, promovată destinaţie de vacanţă premium pentru turiştii din Kazahstan

22 Septembrie 2021   |   Agerpres

Mistral Tours a organizat, zilele acestea, un infotrip în România cu reprezentanţi ai agenţiilor de turism din Kazahstan proprietari sau manageri. Tema a fost "Best of Romania", iar timp de şase zile, agenţii de turism kazahi au vizitat litoralul românesc (nord şi sud), Delta Dunării, Poiana Braşov, Bran, Sinaia şi Bucureşti.

 
 
România poate deveni o destinaţie turistică premium pentru locuitorii din Kazahstan, care au bugete mari de vacanţă şi caută regiuni noi unde să petreacă timpul liber, a declarat, miercuri, Corina Martin, director general al Mistral Tours, într-o conferinţă de presă.
 
Mistral Tours a organizat, zilele acestea, un infotrip în România cu reprezentanţi ai agenţiilor de turism din Kazahstan proprietari sau manageri. Tema a fost "Best of Romania", iar timp de şase zile, agenţii de turism kazahi au vizitat litoralul românesc (nord şi sud), Delta Dunării, Poiana Braşov, Bran, Sinaia şi Bucureşti.
 
"Specialiştii din turism kazahi au rămas impresionaţi de România, pe care o vor promova ca pe o destinaţie premium. Acest test de vacanţă a fost o reuşită, pentru că oaspeţii noştri vor duce cu ei toate informaţiile despre atracţiile, hotelurile, zonele turistice din România, astfel încât să atragem grupuri mari de turişti din Kazahstan", a spus Corina Martin.
 
Ea a arătat că în Kazahstan se caută destinaţii noi de vacanţă. De exemplu, după ce a fost introdus un charter spre Muntenegru, acesta a fost ocupat imediat.
 
"Turiştii din Kazahstan au bugete de vacanţă foarte mari, interesaţi de all inclusiv, călătoresc cu familii extinse, numeroase, au existat cazuri când trei familii au ocupat un avion. Ce ţară turistică nu şi-ar dori aşa turişti? În plus, ei nu vin pentru 3-5 zile, cu pentru 7-9-10 nopţi, aşa că am inclus destinaţii combinate: marea, muntele, Delta. Cei care au fost cu noi reprezintă agenţii mari şi serioase, care lucrează cu turişti premium, şi le-am prezentat resorturi de cinci stele şi ce avem mai bun în România", a continuat reprezentanta Mistral.
 
Potrivit acesteia, obiectivul este ca România să participe la Târgul de Turism din Kazahstan de anul viitor, în premieră, unde ţara noastră să aibă un stand reprezentativ.
 
La rândul său, Ahmet Akpinar, directorul general al Turkish Airlines, prezent la conferinţă, a arătat că, în opinia sa, proiectul este din start câştigător, iar turiştii kazahi vor veni cu siguranţă în număr mare în România.
 
"Aceste destinaţii nu sunt suficient promovate, nici România, nici Kazahstan. Noi suntem podul între aceste două destinaţii şi cred că lucrurile vor merge automat, pentru că ştim potenţialul. Din punctul nostru de vedere nu există niciun semn de întrebare cu privire la succesul acestui proiect", consideră el.
 
Turkish Airlines are zboruri din Bucureşti, Constanţa şi Cluj spre Nursultan, capitala Kazahstanului, cu escală la Istanbul.
 
Reprezentanţii agenţiilor din Kazahstan s-au arătat impresionaţi de destinaţiile vizitate şi au anticipat că turiştii din ţara lor vor veni în România şi, la întoarcere, vor povesti experienţa mai departe, astfel încât tot mai multă lume să afle de această ţară surprinzătoare.
 
"Mi-au plăcut în special staţiunile montane, pentru schi, şi suntem interesaţi de staţiuni cu apă termală, ne-am interesat de Sovata, dar nu am apucat încă să o vedem. Este o ţară frumoasă, dar nu suficient promovată. Cu siguranţă vom reveni în România, împreună cu familiile noastre", a afirmat, la rândul său, Naira Khairutdinova, reprezentanta unei agenţii de turism din Kazahstan.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 10696 / 17296
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Titlurile știintifice sunt irevocabile, indiferent de forma în care au intrat în circuitul civil | Decizie de referință a ICCJ, obținută de avocații ZRVP. Alexandru Iorgulescu (partener) și Alina Munteanu (senior associate), în prim plan
Cariere în Drept | Cum a perceput Vasile Țurcan, român din Basarabia, învățământul juridic românesc pe care l-a absolvit cu 9,85 și care au fost primele impresii după: ”Raportat la obligativitatea celor doi ani de stagiu, găsirea unui coordonator este o activitate extrem de anevoioasă, dacă ai niște așteptări minime de la această colaborare: să fii plătit măcar cu minimul pe economie conform Statutului profesiei, să ai o minimă libertate și acces la clienți proprii sau să beneficiezi de o îndrumare efectivă, nu doar expusă în contract”
Kinstellar asistă Globalworth în vânzarea unui portofoliu cu o valoare de cca. 110 mil. € către WDP, într-una dintre cele mai mari tranzacții de logistică ale anului. Victor Constantinescu, Managing Partner: ”Tranzacția a avut propriile provocări, dar prin muncă temeinică și cu ajutorul echipelor noastre extraordinare s-a încheiat cu succes” | Ce firme de avocați au mai lucrat în proiect
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2024” | ZRVP, NNDKP și Răzvan Dincă & Asociaţii au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Departamentul de Dispute Resolution contribuie cu peste 80% la cifra de afaceri a firmei Șerban & Asociații și este de așteptat ca veniturile să crească anul acesta. Casa de avocați este în discuții pentru preluarea unor mandate de arbitraj internațional | Radu Șerban (Partener): ”Volumul de muncă a fost unul intens, atât pe latura de penal a departamentului, cât și pe cea de civil, iar gradul de sofisticare este unul foarte ridicat”
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...