
Deloitte România deschide înscrierile pentru a 21-a ediţie a competiţiei Technology Fast 50 Europa Centrală
19 Iunie 2020
AGERPRESCompetiţia Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală este un program care recunoaşte cele mai dinamice 50 de companii din regiune în domeniul tehnologiei, în funcţie de creşterea procentuală a veniturilor în ultimii patru ani şi include companii din toate sectoarele conexe - comunicaţii, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sănătate şi ştiinţe medicale, media şi divertisment, software.
Deloitte România deschide înscrierile pentru cea de-a 21-a ediţie a competiţiei Technology Fast 50 Europa Centrală, adresată companiilor locale mari şi mici din domeniul tehnologiei, din sectorul public sau privat, care înregistrează o creştere accelerată, potrivit unui comunicat al companiei, remis, vineri, AGERPRES.
Desfăşurată simultan în alte 17 ţări din Europa Centrală, respectiv Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Polonia, Serbia, Slovacia şi Slovenia, competiţia oferă atât companiilor mature, cât şi celor emergente, o platformă prin care îşi evidenţiază poziţia de lider în domeniul lor de activitate.
Desfăşurată simultan în alte 17 ţări din Europa Centrală, respectiv Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Polonia, Serbia, Slovacia şi Slovenia, competiţia oferă atât companiilor mature, cât şi celor emergente, o platformă prin care îşi evidenţiază poziţia de lider în domeniul lor de activitate.
Competiţia Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală este un program care recunoaşte cele mai dinamice 50 de companii din regiune în domeniul tehnologiei, în funcţie de creşterea procentuală a veniturilor în ultimii patru ani şi include companii din toate sectoarele conexe - comunicaţii, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sănătate şi ştiinţe medicale, media şi divertisment, software.
Câştigătorii competiţiei Fast 50 de anul acesta vor fi desemnaţi în funcţie de creşterea veniturilor înregistrate în intervalul 2016-2019. Pentru a fi considerate eligibile în topul Fast 50 Europa Centrală, companiile trebuie să îndeplinească mai multe criterii financiare.
Astfel, trebuie să aibă venituri operaţionale anuale de minimum 50.000 de euro în primii trei ani (2016-2018), şi de cel puţin 100.000 de euro în 2019, să aibă sediul central în Europa Centrală şi să dezvolte sau să producă tehnologii patentate sau să deţină drepturile de proprietate intelectuală asupra acestora.
"Competiţia Technology Fast 50 Europa Centrala reprezintă pentru mulţi jucători locali recunoaşterea angajamentului şi dorinţei de a inova în tehnologie, a capacităţii şi viziunii antreprenoriale. România se numără printre ţările care s-au bucurat de această apreciere atât la nivel european, cât şi la nivel mondial, lucru care confirmă apetitul ridicat al companiilor pentru dezvoltarea de tehnologii capabile să modeleze lumea", a spus Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanţă şi Managementul Riscului, Deloitte România, şi coordonatorul programului Technology Fast 50 Europa Centrală în România, citat în comunicat.
Din 2008, momentul implicării în această competiţie, România a avut 30 de reprezentanţi în clasamentul Fast 50, afaceri locale care au fost fie incluse printre cele 50 de companii care au înregistrat cea mai mare creştere din Europa Centrală, fie au primit distincţii la categoriile speciale, precum "Rising Stars".
Printre acestea se numără UiPath, lider global în automatizarea robotizată a proceselor, companie recunoscută în 2017 cu premiul "Rising Stars", şi agenţia de voiaj Vola.ro, premiată pentru "Cea mai mare creştere din Europa Centrală" în 2011 şi deţinătoarea poziţiei de lider pentru următorii doi ani consecutivi.
Competiţia Fast 50 Europa Centrală din 2020 are două categorii - "Fast 50" şi "Rising Stars"- şi o recunoaştere specială - "Impact Stars" -, introdusă pentru prima dată anul acesta, care premiază companii ale căror produse sau servicii au un impact pozitiv asupra societăţii, mediului, diversităţii sau zonei de inovaţie.
Impactul programului Fast 50 se extinde dincolo de Europa Centrală. Toate companiile participante care îndeplinesc criteriile programului (nu numai cele care intră în Top 50) au şi posibilitatea de a fi recunoscute în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) în clasamentul Fast 500. Pe lângă iniţiativele Fast 500 ale Deloitte din Statele Unite ale Americii şi regiunea Asia-Pacific, acest lucru le va aduce recunoaştere la nivel local, naţional, internaţional şi expunere în social media.
Perioada de înregistrare se încheie la 14 august 2020, iar rezultatul clasamentului va fi anunţat în noiembrie 2020.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 6518 / 8791 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
Clifford Chance a asistat băncile în legătură cu emisiunea record de 1,5 miliarde RON a Băncii Transilvania, prima sa emisiune de obligațiuni sustenabile denominată în lei. Proiect coordonat din București, cu avocați din Londra în echipă
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
BizLawyer îi prezintă pe avocații care au devenit parteneri în ultimele runde de promovări | Corina Roman, avocat format în câteva firme mari, spune că a regăsit „cu drag”, la BACIU PARTNERS, aceeași preocupare pentru knowledge și dedicare față de mandatele primite de la clienți. “Nu am crezut niciodată că voi lucra într-un proiect cu sateliți, dar iată că aici am avut această ocazie. Și mi-a plăcut enorm, pentru că m-a scos din zona de confort. Acum, datorită acelei experiențe, știm mai multe și putem explora și acest tip de proiecte la nivel de echipă”
Employment | Pe parcursul ultimului an, s-a remarcat o preocupare crescută din partea angajatorilor pentru „descifrarea” obligațiilor tot mai complexe care le revin în temeiul legislației de dată recentă, spun avocații specializați în Dreptul Muncii de la PNSA. De vorbă cu Ioana Cazacu, coordonatoarea practicii, despre noutățile din legislația muncii, solicitările clienților și mandatele complexe în care a fost implicată echipa
BRD coordonează un club loan de 190 mil. € pentru NE Property BV. Avocații CMS au consiliat consorțiul bancar în această finanțare
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Cine sunt campionii pieței locale evidențiați în ultimul clasament IP Stars 2025 | Baciu Partners are cele mai multe recomandări în prima bandă din domeniul mărcilor. ZRVP și Dincă & Speciac sunt pe primul palier al performanței, urmate de Mușat & Asociații și NNDKP
CMS își consolidează echipa din România prin promovarea a șapte avocați | Horea Popescu, managing partner CMS România: ”Aceste promovări reflectă nu doar calitatea muncii lor, ci și energia și dedicarea cu care aduc rezultate remarcabile clienților noștri și ne poziționează perfect pentru a ne continua creșterea și dezvoltarea competențelor”
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
Țuca Zbârcea & Asociații câștigă pentru Silcotub un litigiu major privind recalcularea prețului energiei electrice în lumina Ordonanței de urgență nr. 27 ̸ 2022
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...