ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dynamic Selling Group unifică operaţiunile Teraplast şi Ramplast

16 Februarie 2021   |   Agerpres

Dynamic Selling Group anunţă perfectarea achiziţiei diviziei de profile PVC Teraplast, în urma avizului favorabil transmis de către Consiliul Concurenţei referitor la această tranzacţie. Grupul de firme Dynamic atinge astfel o capacitate de producţie, extrudare şi prelucare PVC de peste 20.000 tone anual, devenind unul dintre cei mai mari şi importanţi lideri zonali europeni.

 
 
Dynamic Selling Group reuneşte, sub aceeaşi echipă managerială, cele mai importante facilităţi de producţie şi branduri româneşti de profile PVC - Ramplast şi Teraplast, consolidându-şi astfel poziţia de jucător european semnificativ pe piaţa tâmplăriei din PVC, potrivit unui comunicat al companiei.
 
Dynamic Selling Group anunţă perfectarea achiziţiei diviziei de profile PVC Teraplast, în urma avizului favorabil transmis de către Consiliul Concurenţei referitor la această tranzacţie. Grupul de firme Dynamic atinge astfel o capacitate de producţie, extrudare şi prelucare PVC de peste 20.000 tone anual, devenind unul dintre cei mai mari şi importanţi lideri zonali europeni.
 
"În mod cert, în acest moment, Dynamic Selling Group reuneşte cea mai puternică echipă de specialişti în domeniul producţiei şi distribuţiei profilelor PVC din România. Parteneriatul cu Teraplast - cărora le mulţumim pentru colaborare şi încredere - alături de Ramplast, producător aflat deja în portofoliul nostru, profilează nu doar cea mai mare facilitate de producţie din ţară, dar şi un leadership pe piaţa autohtonă şi zonală. Valoarea totală a achiziţiei, incluzând costurile contractuale, operaţionale şi logistice se ridică la 7 milioane de euro, dar noi considerăm că, mai preţios decât brandul sau utilajele, este expertiza pe care Dynamic o capitalizează prin toată echipa de producţie sau distribuţie pe care o reunim şi cărora vrem să le furnizăm un mediu dinamic de dezvoltare, perfecţionare şi progres", a declarat Cristian Stoleru, co-owner Dynamic Selling Group.
 
Fabrica de profile PVC Teraplast va fi relocată pe platforma din Râmnicu Vâlcea, pe care activează deja Dynamic. Grupul anunţă că se va concentra pe expansiunea comercială prin consolidarea pieţelor externe pe care activează deja, dar şi prin abordarea unor zone noi.
 
"Achiziţia diviziei de profile PVC Teraplast completează oportun strategia de dezvoltare a gupului Dynamic. După preluarea Ramplast, în 2018, consecvenţi valorilor care ne-au motivat şi inspirat mereu - dinamism, flexibilitate, performanţă, am monitorizat constant eventuale oportunităţi care s-au materializat în această tranzacţie. Scopul nostru, în perioada următoare, este să ne concentrăm pe activitatea de export, nu doar din raţiuni de profitabilitate şi expansiune comercială, ci aspirând la o recunoaştere europeană a calităţii şi performanţei produselor româneşti, pe care le fabricăm în ţară. Cifra de afaceri a grupului Dynamic în 2021, pe care o estimăm în jurul valorii de 70 milioane euro, ne validează ca producător strategic şi pivot structural în acest domeniu. Rămânem conectaţi şi receptivi la orice oportunitate", a declarat Gabriel Stoian, co-owner Dynamic Selling Group.
 
Grupul de firme Dynamic, fondat în 2004, a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri consolidată de peste 50 milioane de euro, având aproximativ 500 de angajaţi. Infrastructura de distribuţie a companiei include atât filiale în marile oraşe ale ţării, dar şi reţele comerciale în Serbia, Ungaria şi Republica Moldova.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4458 / 8086
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
CNAIR a plătit anul trecut onorarii în cuantum de 282.565,5 lei caselor de avocatură care îi asigură reprezentarea în arbitrajele comerciale în care este implicată instituția. Firme din Italia, Grecia, Franța și Spania, adversare la ICC Paris și CCIR
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Elena Iacob, promovată anul acesta pe poziția de CEE Regional Senior Legal Counsel în cadrul Alliance Healthcare România: “Cred foarte mult în oameni și în cuvântul „împreună”. Fiecare poate face lucruri extraordinare individual, însă împreună suntem un ocean”
Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța. Echipa de proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener)
CMS asistă Alcedo cu privire la achiziția Naturevo. Echipa, condusă de Horea Popescu (Managing Partner) și Mircea Moraru (Counsel)
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...