ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Medima Health a investit 3 mil. € în a 6-a clinică de imagistică medicală, deschisă în Sibiu

08 Iulie 2021   |   BizLawyer

Medima Health Sibiu este a sasea clinica Medima operationala la nivel national, obiectivul companiei fiind sa ajunga la o retea de 15 clinici in urmatorii ani.

 
 
Medima Health, reteaua nationala de clinici de excelenta in imagistica medicala si radiologie, a deschis in Sibiu un centru dotat cu cea mai noua si performanta tehnologie pe plan mondial: PET-CT, RMN 3 Tesla, CT si ecograf, echipamente fabricate in anul 2021. Noua clinica va deservi pacientii din centrul tarii cu investigatii imagistice avansate, care permit o diagnosticare precisa, in stadiu timpuriu a afectiunilor medicale, in special in oncologie. Investitia s-a ridicat la suma de 3 milioane de euro si este cea mai performanta clinica a retelei Medima din Romania. 
 
Medima Health Sibiu este a sasea clinica Medima operationala la nivel national, obiectivul companiei fiind sa ajunga la o retea de 15 clinici in urmatorii ani. In primul semestru al anului, Medima Health a deschis alte 2 clinici la nivel regional, in Calarasi si Alba Iulia. De asemenea, si-a extins baza din Capitala cu o clinica deschisa in Otopeni, in parteneriat cu centrul Amethyst Radiotherapy. 
 
Pacientii Medima Sibiu beneficiaza de aportul diagnostic al unui echipament RMN de varf Siemens Magnetom Lumina, cu un camp magnetic inalt de 3 Tesla, ce restabileste standardele imagisticii medicale.Tehnologia inovatoare permite efectuarea tuturor tipurilor de examinari RMN posibile astazi, incluzand tractografie si spectroscopie RM, evaluare cardiaca multimodala, examinare mamara, abdominala, de prostata prin tehnica multiparametrica, a sferei genitale feminine, dar si ortopedica de mare finete (coloana vertebrala, articulatii etc.). 
 
„Reteaua Medima Health s-a aflat intr-o perioada de expansiune accelerata de la inceputul anului, cu misiunea de a facilita accesul romanilor la investigatii imagistice de inalta performanta, la standarde internationale. Focusul nostru principal il reprezinta pacientii oncologici, intrucat numarul acestora este in crestere la nivel national. Astfel, in centrul Medima din Sibiu am reunit toate resursele – tehnologie de top si o echipa medicala cu expertiza valoroasa, pentru a contribui la depistarea in stadiu incipient a cat mai multor cazuri de cancer si la o recuperare de succes. Pe langa zona de oncologie, medicii nostri acopera intreaga gama de examinari de tip PET-CT, RMN, CT si ecografie si furnizeaza rezultate de incredere tuturor pacientilor care ne solicita serviciile”, a declarat Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health. 
 
Alaturi de investigatii RMN, incepand din luna septembrie, centrul va acorda pacientilor din regiune si examinari de medicina nucleara prin PET-CT, echipamentul din dotarea clinicii fiind, de asemenea, unul ultraperformant, model General Electric Discovery IQ. 
 
Investigatia PET-CT este o metoda de ultima generatie utilizata in diagnosticarea incipienta, stadializarea si evaluarea eficientei tratamentului in afectiunile oncologice. Aceasta poate detecta modificari maligne ale tesuturilor cu pana la 12 luni inainte ca acestea sa fie vizibile prin alte tehnici de investigatie. 
 
Personalul care deserveste centrul Medima Sibiu a fost ales cu aceeasi atentie pentru performanta. Directorul Medical este Conf. Dr. Adrian Santa, unul dintre cei mai experimentati medici radiologi din Romania, cu o experienta de peste 30 de ani. Echipa medicala include medici primari si asistente cu experienta si performante deosebite in imagistica sectionala CT si RM, precum si un fizician care asigura partea de fizica nucleara, cu peste 25 de ani de activitate in domeniu. 
 
„Sunt onorat sa ma alatur echipei Medima si sa coordonez activitatea centrului de excelenta in imagistica medicala din Sibiu. Prin aparatura de varf adusa in clinica putem oferi pacientilor sibieni si din judetele adiacente cele mai bune posibilitati de diagnostic imagistic, extrem de necesar in evaluarea si monitorizarea afectiunilor complexe precum cele oncologice, dar nu numai. Rezultatele elaborate rapid, de regula in maximum 24 ore de la examinare reprezinta, de asemenea, un semn al grijii grupului Medima pentru confortul pacientului, care nu trebuie sa astepte zile sau saptamani pentru rezultat”, a adaugat Conf. Dr. Adrian Santa, medic primar Radiologie si Imagistica Medicala, Director Medical Medima Health Sibiu.  
 
Clinica Medima Health din Sibiu va asigura inclusiv investigatii decontate incepand cu luna august, printr-un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu.
 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3668 / 8190
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Băiculescu & Asociații își consolidează echipa | Horațiu Pătrașcu, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție se alătură pe poziția de Counsel și va coordona practica de Contencios Administrativ și Fiscal
Cariere în Drept | Andrea Roxana Chihaia, printre cei mai buni zece absolvenți ai generației sale, acum stagiară, a intrat în profesie cu emoție și entuziasm. Ea spune că performanța nu se întreține singură, ci trebuie susținută. ”Trebuie să începem ca societate să credem în tineri, în potențialul lor și să le oferim oportunități pe măsură”
A nouăsprezecea ediție a Școlii de vară la NNDKP | Internship-ul include, pe lângă componenta practică, o serie de training-uri generale care facilitează integrarea în firmă și mai multe cursuri de specialitate. Ce trebuie să știe tinerii aflați la început de drum care vor să se alăture uneia dintre cele mai performante echipe de avocați și care sunt așteptările NNDKP legate de viitorii profesioniști care vor contribui la succesul firmei
RTPR și Schoenherr, alături de Romcim la achiziția Tehno World. Vânzătorul a lucrat cu avocații PNSA
CMS asistă INVL în finanțarea de 24 milioane EUR acordată de BERD și Eiffel pentru construcția unei centrale solare în România
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
RTPR a asistat Grupul Evryo la vânzarea portofoliului de energie regenerabilă către PPC Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Roxana Ionescu (Partner) și Cezara Urzică (Senior Associate)
INTERVIU | Cosmin Vasile, singurul avocat român evidențiat ca Thought Leader atât în practica de Arbitration, cât și de Commercial Litigation, în Who’s Who Legal ̸ Lexology: ”Avem șansa să fim implicați într-un număr foarte mare de arbitraje internaționale, de la comerciale la investiționale, dar și în numeroase arbitraje domestice. Pe de altă parte, reputația firmei noastre de litigatori excepționali ne dă șansa să gestionăm numeroase proiecte semnificative ca miză, sonoritate a părților implicate și care au o componentă internațională”
Promovări la Schoenherr & Asociații: Nora Olah devine local partner, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu (managing partner): ”Avocații promovați sunt specializați în domenii în care activitatea firmei s-a intensificat în ultimii ani. Fiecare dintre ei este un specialist confirmat în domeniul său de activitate”
ITR EMEA Tax Awards 2024 | Băncilă Diaconu și Asociații, Popescu & Asociații și Țuca Zbarcea & Asociații concurează pentru titlul de firma anului în România în domeniul taxelor. Popescu & Asociații și Țuca Zbârcea au câte trei nominalizări în jurisdicția locală, iar NNDKP este pe lista scurtă pentru distincția de firma anului în dispute fiscale
Ana-Maria Baciu este singurul avocat din România nominalizat pentru premiul ‘Regulatory Lawyer or In-House Counsel of the Year’ acordat în cadrul Global Regulatory Awards 2024
NNDKP a asistat AAylex One în legătură cu o finanțare de 20 de milioane de euro acordată de CEC Bank și Alpha Bank Romania | Valentin Voinescu (Partener) și Cătălina Dan (Asociat Senior), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...