ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

MedLife finalizează achiziția grupului Antares Clinic

01 Octombrie 2024   |   BizLawyer

• Compania a încheiat tranzacția cu unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din Moldova, tranzacție care a fost anunțată în iulie 2024; • Astfel, pacienții din nord-estul țării vor putea beneficia de consultații multidisciplinare pentru peste 25 de specialități medicale și servicii de laborator și de investigații imagistice complexe atât în regim fee for service, cât și în regim de abonamente; • În prezent, MedLife, primul operator medical multidisciplinar care a agregat servicii de stomatologie, de optică medicală și farmacii on-site și primul care a integrat zona de wellness, deține cel mai mare know-how în ceea ce privește integrarea unui business antreprenorial dezvoltat de medici români.

 
 
MedLife, operatorul cu cel mai mare portofoliu de achiziții pe piața medicală din România, anunță finalizarea tranzacției cu grupul Antares Clinic, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din Moldova. Achiziția a fost demarată în cursul lunii iulie a anului curent. În consecință, MedLife ajunge la un număr de 18 clinici și laboratoare și devine deținătorul celei mai mari rețele de diagnostic la nivelul Moldovei. Dincolo de consolidarea regională, grupul își reconfirmă și prin această achiziție poziția de lider de piață, având cea mai mare infrastructură medicală la nivel național.

Înființat în 2006, Antares Clinic pune la dispoziția pacienților o amplă serie de investigații, de la consultații multidisciplinare pentru peste 25 de specialități medicale și servicii de laborator până la investigații imagistice complexe. De toate acestea pacienții din nord-estul țării vor putea beneficia atât în regim fee for service, cât și în regim de abonamente.


Grupul constă în trei unități de mari dimensiuni în regim ambulatoriu situate în Piatra Neamț, Botoșani și Onești, toate dotate cu echipamente performante în zona de imagistică, precum și în două laboratoare aflate în Piatra Neamț și Botoșani. Cifra de afaceri a Antares Clinic la nivelul anului trecut se ridica la 18,3 milioane de lei.

“Integrarea în grup a noului partener, Antares Clinic, va aduce avantaje importante pentru pacienții din zona Moldovei. Astfel, pe lângă prezența din Iași, Galați, Brăila, Piatra Neamț, Roman, Bacău, Suceava și Târgu Neamț, orașe în care avem o amprentă puternică pe zona de clinici și laboratoare, ne vom consolida prezența și mai mult pe zona de imagistică medicală și nu numai. Ajungem astfel la o rețea de 18 unități medicale în această regiune a țării, pacienții având astfel acces nu doar la medici buni, ci și la soluții complete de diagnostic”, a declarat Mihai Marcu Președinte și CEO MedLife Grup.

La ora actuală, grupul a acumulat cel mai semnificativ know-how în ceea ce privește integrarea și scalarea unui business antreprenorial dezvoltat de medici români, având în portofoliu cel mai mare număr de tranzacții derulate în sectorul medical privat din România. Pe termen mediu și lung, MedLife vizează și tranzacții peste graniță, în mai multe țări din regiune.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 2 / 8270
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocați stagiari | Litigii
Avocații din practica de Protecția Datelor de la NNDKP spun că există în continuare prevederi neclare în legislație și „pete albe” de reglementare | Iurie Cojocaru (Partener): “De foarte multe ori, clienții se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește ștergerea datelor sau oferirea unor răspunsuri adecvate la solicitările de exercitare de drepturi, în condițiile în care legislația, ghidurile și jurisprudența oferă prea puțin spațiu de manevră”
Șerban și Asociații continuă extinderea Departamentului de Drept Privat
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în lansarea unei emisiuni de obligațiuni verzi în valoare 700 mil. €. Ce avocați au fost în echipa de proiect
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Tranzacțiile în arbitraj (Powered by ZRVP)
Bohâlțeanu & Asociații a asistat Emma Lambda în achiziția Stratum Energy Romania, într-un mandat complex, desfășurat pe parcursul ultimilor 2 ani. Echipă multidisciplinară, formată din profesioniști specializați în Corporate ̸ M&A, Energy și Real Estate | Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner): ”Un proiect de mare anvergură pentru echipa noastră, având în vedere specificul domeniului, gradul complex de structurare a tranzacției și jurisdicțiile implicate”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
LegiTeam | Mitel & Asociații caută avocat cu experiență (Drept Societar și Comercial)
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...