ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Patru companii româneşti au premiat cu 150.000 E o platformă australiană de comerţ destinată agricultorilor

29 Septembrie 2020   |   Agerpres

AgUnity "pune în legătură micii fermieri din întreaga lume cu serviciile necesare producţiei şi comercializării în regim de ''fair trade", se menţionează în comunicat.

 
 
Compania de tehnologie australiană AgUnity, care deţine o platformă de intermediere între fermieri şi furnizori de servicii, a câştigat premiul de 150.000 de euro al competiţiei Startup Avalanche Techsylvania, concurs finanţat de patru companii româneşti, se menţionează într-un comunicat al organizatorilor.
 
Compania australiană s-a prezentat la concursul Startup Avalanche cu platforma AgUnity, descrisă drept un "Alibaba pentru fermieri", care intermediază micii agricultori din comunităţile izolate, care nu beneficiază de servicii bancare, cu furnizorii de servicii necesare acestor fermieri.
 
AgUnity "pune în legătură micii fermieri din întreaga lume cu serviciile necesare producţiei şi comercializării în regim de ''fair trade", se menţionează în comunicat.
 
Fondul clujean de investiţii Risky Business, organizatorul Techsylvania Startup Avalanche, a fost cofinanţator al premiului de 150.000 de euro acordat câştigătorului, alături de platforma de investitii RocaX, de Cătălin Văduva - fondator şi director general al Fortech, şi de Voicu Oprean, fondator şi director general al AROBS. Totodată, pentru a sprijini dezvoltarea companiilor finaliste, Fortech a oferit un premiu suplimentar în valoare de 50.000 de euro pentru servicii de dezvoltare software.
 
La competiţia Startup Avalanche au participat 11 companii din opt ţări, iar juriul a fost format din investitori şi fonduri de investiţii din mai multe ţări.
 
Finala concursului Techsylvania Startup Avalanche a reunit în acest an 11 companii din opt ţări: România, Australia, Canada, Statele Unite ale Americii, Israel, Germania, Elveţia şi Marea Britanie.
 
Juriul a fost compus din investitori din mai multe ţări, printre care Trae Stephens (Founders Fund & Anduril Industries), Irina Haivas (Atomico), Rohan Chandran (Angel Investor), Jenny Dreier (EQT Ventures), Jaco Fok (OMV Petrom), Cory Reid (Angel Investor), Trang Nguyen (Trusted Insight), Abdullah Al-Shaksy (Phaze Ventures), Brett Martin (Charge Ventures), David Gorodyansky (AnchorFree), Niko Bonatsos (General Catalyst), Alexandru Bogdan (RocaX), Călin Vaduva (Fortech) şi Bogdan Colceriu (Risky Business).
 
Techsylvania Startup Avalanche este unul dintre cele mai importante concursuri de IT din Europa de Est, la a cărui ultimă ediţie s-au înscris peste 4.000 de participanţi.
 
Fondul de investiţii în startup-uri Risky Business a fost fondat la Cluj în 2017 de către 36 de antreprenori români din ţară şi străinătate.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5761 / 8509
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Noi promovări în echipa RTPR | Andreea Nedeloiu devine Counsel, alți cinci avocați au terminat stagiatura și vin pe poziția de Associate
Promovări la Voicu & Asociații | Roxana Neguțu devine Senior Partner, noi poziții ocupate în cadrul Firmei
Filip & Company asistă eMAG şi HeyBlu în achiziția a 100% din acțiunile Orange Money IFN SA. Echipa, coordonată de Alina Stancu Bîrsan (partener) și Rebecca Marina (counsel)
Academia Română, reprezentată de Popescu & Asociații, obține o victorie semnificativă într-un proiect complex de retrocedare | Echipa coordonată de Octavian POPESCU (Managing Partner), Andreea MIHALACHE (Partner) și Ana Maria BULEA-CIURARU (Associate) stabilește un precedent important în protejarea bunurilor de importanță națională
O nouă echipă de coordonare la Filip & Company | Cristina Filip și Alexandru Bîrsan, co-Managing Partners, au un mandat de 4 ani. Mai mulți parteneri devin manageri sau co-manageri ai departamentelor firmei
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Intervenția instanței în arbitraj (Powered by ZRVP)
Mușat & Asociații promovează șapte avocați în ariile fuziuni și achiziții, litigii și arbitraj, drept bancar și financiar, piețe de capital și achiziții publice
RTPR, alături de Integral Capital Group la investiția în Embryos. Echipa de proiect, coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner) și Marina Fechetă-Giurgică (Senior Associate)
CMS asistă grupul M Core cu privire la achiziția portofoliului de centre comerciale (Strip Malls) din România de la MAS Plc. Roxana Frățilă (partener) și Mircea Moraru (senior counsel), au coordonat avocații care au acoperit aspectele tranzacționale, iar Ana Radnev (partner) și Alina Tihan (senior counsel) au condus echipa de drept bancar
Promovări la Schoenherr: Monica Cojocaru devine partner în structura internațională a grupului, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu, managing partner: ”Aceste promovări vin să confirme valoarea pe care o atribuim contribuției efective a colegelor noastre la dezvoltarea ariilor de practică din care fac parte – corporate m&a, energy, banking & finance, labour & employment – și a relației cu clienții firmei”
Clifford Chance Badea și-a extins echipa cu 15 avocați în 2024, după cel mai accelerat ritm de creștere și recrutare din ultimii ani | Daniel Badea, Managing Partner: ”Am avut colegi care au lucrat în birourile internaționale ale Clifford Chance, dar și în locuri precum Stockholm sau Zurich, pe proiecte transfrontaliere de o complexitate foarte mare, acoperind aproape toate continentele”
BACIU PARTNERS, numită ”Gold Stars of Romanian IP” de World Trademark Review în clasamentele WTR 1000 2025. Patru membri ai echipei, desemnați profesioniști de top în clasamentul individual
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...