ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Băiculescu & Asociații promovează din interior. Claudia Stoica face un pas înainte în carieră

07 Iulie 2023   |   BizLawyer

De la începutul acestui an, Băiculescu & Asociații și-a extins ariile de practică, iar în prezent departamentul de Drept Civil funcționează la capacitate maximă, firma primind numeroase mandate în litigii generate de domenii precum piața de capital, insolvență, litigii comerciale, etc.

 
 
Firma de avocați Băiculescu & Asociații a promovat-o pe Claudia Stoica în poziția de Managing Associate. Ea va coordona, alături de Antonia Prisacaru, departamentul de Drept Civil din cadrul societății, care a avut o dezvoltare spectaculoasă în ultima perioadă. Promovarea Claudiei reflectă evoluția sa profesională, materializată prin implicare și devotament în cauzele ce i-au fost alocate.

”Pe parcursul colaborării noastre, Claudia a avut o evoluție profesională accelerată, a fost implicata activ în identificarea soluțiilor optime pentru clienții noștri și dezvoltarea societății, astfel încât promovarea în calitatea de Managing Associate vine ca un pas natural față de efortul său susținut. Vom continua să promovăm talente din interiorul firmei, urmărind și recompensând competenţa individuală, disponibilitatea, înţelegerea nevoilor clienţilor şi contribuţia la succesul firmei”, a declarat Vasile Băiculescu, Managing Partner -  Băiculescu & Asociații.


”Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată. Sunt sigură că vom continua să performăm în proiecte complexe și să avem tot mai multe realizări împreună”, a răspuns Claudia Stoica.

De la începutul acestui an, Băiculescu & Asociații și-a extins ariile de practică, iar în prezent departamentul de Drept Civil funcționează la capacitate maximă, firma primind numeroase mandate în litigii generate de domenii precum piața de capital, insolvență, litigii comerciale, etc.

Dezvoltarea ariilor de practică vine după un an foarte activ, în care creșterea numărului de proiecte al societății a determinat extinderea teritorială și mărirea echipei de avocați. Reamintim că, la finele anului trecut, Băiculescu & Asociații şi-a extins prezenţa teritorială prin deschiderea unui birou în municipiul Cluj-Napoca, în parteneriat cu Vlasin & Asociații, societate de avocatură de tip „Boutique Law Firm”, care oferă servicii juridice de nișă.

În luna ianuarie a acestui an, firma a anunțat consolidarea activității prin crearea unei practici distincte de Litigii & Arbitraj. Liviu Bosoancă, avocat cu o bogată experiență în domeniul litigiilor și arbitrajelor complexe, s-a alăturat echipei în calitate de of counsel, iar din această poziție coordonează departamentul care gestionează dosarele din aceste arii de practică.

Specializată în dreptul penal care vizează în principal infracțiuni economice și de corupție, Băiculescu & Asociații are sediul central în București și este angrenată în mai multe proiecte complexe și spectuloase, majoritatea fiind dosare în cadrul cărora se presupune că ar fi fost săvârșite infracțiuni de evaziune fiscală sau infracțiuni de corupție. În portofoliul de clienți al casei de avocați sunt firme recunoscute în plan local sau internațional și oameni de afaceri cu nume de rezonanță.

Vasile Băiculescu, coordonatorul firmei, avocat cu experiență de peste 10 ani dobândită în societăți de avocați prestigioase și prin colaborări cu profesioniști din linia întâi a avocaturii, are în plan să transforme casa de avocați, în următorii ani, într-un jucător important în zona avocaturii de Drept penal-comercial.
”Noi credem cu tărie în calitatea serviciilor pe care le furnizăm și ne propunem să fim un competitor serios în acest domeniu de nișă. Avem clienți reprezentativi în practica de penal-comercial și dorim să le oferim în continuare servicii avocațiale de o înaltă calitate”, a declarat Vasile Băiculescu publicației noastre.

Citește și
→   INTERVIU | Băiculescu & Asociații, firmă specializată în Drept penal-comercial, pornește la drum cu avocați experimentați și dosare complexe, în care sunt imputate clienților infracțiuni grave sau cu prejudicii semnificative. Vasile Băiculescu, Managing Partner: Cred în ideea potrivit căreia a fi în serviciul oamenilor reprezintă cel mai bun mod de existență. Pentru următorii ani ne propunem să devenim un jucător important în acest domeniu de nișă. Furnizarea unor servicii premium reprezintă un obiectiv major pentru noi
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

    ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


     

    Ascunde Reclama
     
     

    POSTEAZA UN COMENTARIU


    Nume *
    Email (nu va fi publicat) *
    Comentariu *
    Cod de securitate*







    * campuri obligatorii


    Articol 39 / 250
     

    Ascunde Reclama
     
    BREAKING NEWS
    ESENTIAL
    SCA Bondoc si Asociații anunță cu mare tristețe trecerea în neființă a colegului și prietenului avocat Horațiu Dumitru
    CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
    Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
    Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
    Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
    Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
    Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
    Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
    RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
    RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
    Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
    Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
     
    Citeste pe SeeNews Digital Network
    • BizBanker

    • BizLeader

        in curand...
    • SeeNews

      in curand...