ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține Turneul Internațional Stradivarius

01 Iulie 2024   |   BizLawyer

Firma de avocați este constant alături de artişti români, în toate formele de exprimare, de la Alexandru Tomescu şi proiectele sale Balada sau Stradivarius, la Henri Mavrodin şi misiunea de recuperare a memoriei culturale a Atelierelor de Creaţie Pangratti, Fundația Iacob, etc.

 
 
Popovici Nitu Stoica & Asociatii susține și în acest an Turneul Internațional Stradivarius, iniţiat şi susţinut în fiecare an de către violonistul Alexandru Tomescu, asigurând deopotrivă și serviciile juridice necesare pentru organizarea acestuia.

Turneul Internaţional Stradivarius 2024 – „Metamorfoze”, ajuns în acest an la a XVII-a ediţie, include 18 concerte în care violonistul Alexandru Tomescu va interpreta lucrări de J. S. Bach, care iniţial au fost compuse pentru violoncel. Turneul Stradivarius din acest an se desfășoară în perioada 25 iunie - 16 iulie.

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține cu entuziasm proiecte de cercetare-dezvoltare, ştiinţifice, culturale sau artistice, într-un cadru mai larg, programatic, de recuperare și promovare a valorilor românești autentice, de patrimoniu cultural, dar şi natural.

 
Firma de avocați este constant alături de artişti români, în toate formele de exprimare, de la Alexandru Tomescu şi proiectele sale Balada sau Stradivarius, la Henri Mavrodin şi misiunea de recuperare a memoriei culturale a Atelierelor de Creaţie Pangratti, Fundația Iacob, etc. De asemenea, susţine proiecte sociolo-antropologice sau etnografice, precum proiectul România. După 30 aflat în prezent în stadiu de ‚teren’ în întreaga ţară, sub coordonarea profesorului Mirel Bănică.
 
După extraordinarul ecou local şi internaţional obţinut de proiectul România Neîmblânzită, la care cu onoare şi mândrie a participat ca partener principal, Popovici Nițu Stoica & Asociații a susţinut recent iniţiativa Norei Anghelescu, de descoperire şi valorizare adecvată a unei părţi de patrimoniu natural naţional, atât de puţin cunoscute.
 
Încă de la înființarea sa, în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații s-a implicat activ în numeroase proiecte științifice, culturale sau artistice, sprijinind cercetători români, artiști contemporani sau misiuni de recuperare a memoriei culturale românești sau patrimoniului natural. În mod particular, PNSA înțelege că cercetare-dezvoltare rolul promotorilor și al sponsorilor este esențial și este mândră să și-l asume ca pe o responsabilitate față de comunitate.
 
Popovici Nițu Stoica & Asociații continuă astfel o lungă tradiție a avocaturii românești, în sprijinul creației artistice locale.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2 / 250
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
SCA Bondoc si Asociații anunță cu mare tristețe trecerea în neființă a colegului și prietenului avocat Horațiu Dumitru
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...