ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou

28 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

Carmen Bordei, Andreea Radu și Emilia Mirea se alatură echipei Voicu & Asociații pe poziția de Associate, contribuind la extinderea echipei de avocați din cadrul firmei.

 
 
Ca urmare a extinderii portofoliului firmei și a creșterii volumului de mandate din acest an, Voicu & Asociații a derulat un nou proces de recrutare în această toamnă, cu scopul cooptării de profesioniști talentați care să își aducă contribuția în mod constructiv la consilierea și reprezentarea companiilor în domenii variate de drept.

Carmen Bordei, Andreea Radu și Emilia Mirea se alatură astfel echipei Voicu & Asociații pe poziția de Associate, contribuind la extinderea echipei de avocați din cadrul firmei.

Carmen Bordei este avocat specializat în drept societar și comercial, asigurând totodată asistență în domeniul guvernanței corporative, contractelor, dreptului muncii, proiectelor de fuziuni și achiziții. Practica sa acoperă, de asemenea, domeniul dreptului imobiliar fiind implicată în proiecte de due diligence și aspecte de conformitate, asigurând totodată și reprezentarea juridică a clienților în fața instituțiilor și autorităților publice din România.


Andreea Radu este avocat specializat în domeniul dreptului afacerilor cu experientă în litigii, practica sa concentrându-se pe reprezentarea clienților în fața instantelor de drept comun și în arbitraje, în cauze de protecția consumatorului, drept imobiliar, contencios administrativ. Portofoliul ei profesional include totodată consilierea unor clienti, companii internaționale, în cauze privitoare la reglementări în sectorul financiar și pieței de capital.

Emilia Mirea este avocat stagiar care se specializează în domeniul dreptului afacerilor facând parte din echipe juridice care coordonează proiecte pe o paletă extinsă de aspecte privitoare la activitatea companiilor precum fuziuni și achiziții, guvernanță corporativă, conformitate, protecția consumatorului, proiecte imobiliare.

Totodată, firma oferă sprijin studenților la facultăți cu profil juridic prin crearea a două poziții de Trainee prin intermediul carora aceștia au ocazia explorării oportunității unei cariere în avocatură, prin stagii de practică juridică într-un cadru profesionist și prietenos.

“Întâmpinăm cu bucurie colegii mai tineri și suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou. Este pasul firesc în acest moment al evolutiei firmei noastre care este pregatită să investească și în profesioniștii aflați la un nivel de experiență de început” a declarat Daniel Voicu, Avocat Coordonator.

Voicu & Asociații este un grup de societăți care oferă servicii juridice cu spectru complet, înființat în anul 2001, fiind inclus de-a lungul timpului printre cele mai importante case de avocatură de pe piața românească, pentru asistența și expertiza valoroase oferite clienților săi în proiecte de anvergură privind mediul de afaceri local și regional. Gama de servicii oferite, completată de-a lungul timpului de firmele specializate de practicieni în insolvență, VF Insolvency SPRL  și consultanți fiscali, Voicu Financial & Tax Advisers SRL, a vizat peste 1.000 de clienți, companii internaționale și naționale care activează în diverse sectoare economice.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 10 / 240
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...