ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Vasile Țiple, fostul Consilier General al UiPath și fondatorul Goodlegal, se alătură KPMG Legal - Toncescu și Asociații

17 Iunie 2024   |   BizLawyer

El va oferi clienților locali și din CEE, prin practica de Legal Tech & Transformation, ajutor pentru implementarea sigură și de impact a tehnologiei

 
 
KPMG Legal - Toncescu și Asociații anunță ca Vasile Țiple se alătură societatii într-o colaborare menită să sprijine clienții locali și din CEE să înțeleagă tehnologia și provocările ei, să o folosească în condiții optime, dar și să îi ajute pe tot parcursul transformărilor necesare pentru a putea folosi technologie (de la simpli roboți, la gen AI etc).

Vasile a avut o carieră extinsă în domeniul juridic colaborând cu companii de tehnologie de top, activând ca General Counsel, “arhitect” al echipei juridice și al Programului de Automatizare Legală al UiPath, unde a folosit roboți software UiPath în procese critice juridice și de conformitate. După perioada de succes la UiPath, Vasile a fondat Goodlegal, un startup dedicat furnizării de infrastructură juridică deja pregătită, care urmărea democratizarea accesului la instrumente esențiale de tehnologie juridică. Viziunea inovatoare din spatele Goodlegal a evidențiat abordarea progresistă a lui Vasile și angajamentul său față de soluțiile de tehnologie juridică.


În noul său rol in reteaua KPMG Legal, Vasile poate să-și valorifice experiența extinsă prin a contribui la dezvoltarea si implementare strategiei acesteia de tehnologie si transformare.

Laura Toncescu, Partener KPMG, Head of KPMG Legal - Toncescu și Asociații, afirmă: "Suntem încântați să îl primim pe Vasile Țiple în cadrul echipei noastre. Alăturarea sa vine ca un pas firesc având în vedere ca tehnologia a fost și rămâne un aspect important pentru noi atât local, cât și în cadrul rețelei globale. Experiența sa în operațiuni juridice la unele dintre cele mai dinamice companii de tehnologie din lume îl poziționează în mod unic pentru a duce înainte strategia noastră în tehnologie și transformare atât a noastră și a felului în care noi lucrăm, dar și a clienților nostri.
Proiectele sale remarcabile în automatizarea proceselor legale și de conformitate, dar și abordarea sa vizionară a soluțiilor de tehnologie juridică se aliniază optim cu angajamentul firmei noastre de a valorifica inovația pentru a oferi servicii juridice excepționale. Suntem încrezători că viziunea și calitățile sale de lider, alături de soluțiile existente în cadrul rețelei și de capabilitățile noastre în toate ariile de drept vor stabili, de asemenea, noi standarde în industrie pentru inovație și eficiență în domeniul juridic.
Această colaborare marchează un nou capitol interesant pentru echipa KPMG Legal – Toncescu și Asociații. Suntem nerăbdători să vedem impactul pozitiv pe care Vasile cu siguranță îl va avea asupra clienților noștri și asupra firmei în ansamblu."

Vasile Țiple a afirmat: "Sunt entuziasmat să mă alătur unei echipe atât de dinamice într-un moment crucial pentru industria juridică. Revoluția actuală a inteligenței artificiale reprezintă o mare oportunitate de a reimagina furnizarea de servicii juridice, de la sarcini individuale la automatizarea AI la nivel de întreprindere. Scopul nostru principal va fi de a stabili cadrul potrivit pentru implementarea sigură și de impact a AI, permițându-ne nouă,  dar și clientilor să obținem valoare maximă din întregul peisaj tehnologic."

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2 / 65
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
SCA Bondoc si Asociații anunță cu mare tristețe trecerea în neființă a colegului și prietenului avocat Horațiu Dumitru
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...