ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Firma de avocați Hațegan Attorneys, una dintre cele mai puternice din vestul țarii, își întărește echipa

05 Aprilie 2019   |   T. S.

Deși este situat în Timișoara, biroul a reprezentat interesele clienților lor în peste 25 de județe din România în cei 15 ani de existență.

 
 
Hațegan Attorneys, una dintre cele mai importante case de avocatură din partea de vest a țării, anunță o promovare și lărgirea echipei. Florina Mattick a fost promovată în poziția de Senior Associate în cadrul departamentului de Insolvență și Litigii. În același timp, echipa se extinde prin recrutarea lui Alin Tegzes, în poziția de Associate, în cadrul practicii de Corporate Commercial.

‘Hațegan Attorneys este o firmă de avocatură locală cu viziune internațională, iar Florina Mattick și Alin Tegzes, prin specializările și experiența lor aduc plusvaloare serviciilor juridice oferite de biroul nostru în practicile în care activează”, a declarat Av. Ioana Hațegan, Managing Partner.


Florina Mattick s-a alăturat echipei Hațegan în anul 2011 după care a obținut o diploma de Master cu specializare în Dreptul European al Afacerilor și a făcut un stagiu de studiu în Germania. Este specializată în domeniul dreptului insolvenței, reprezentând cu succes companii de talie națională și internaționala în cadrul procedurilor de insolvență. Cunoștințele profesionale și experiența acumulată îi permit să analizeze cu acuratețe aspecte juridice complexe, reușind astfel să vină în întâmpinarea celor mai solicitante proiecte și oferind consultanță juridică de specialitate.

Alin Tegzes s-a alăturat echipei Hategan Attorneys în octombrie 2018 după promovarea examenul de primire în profesie ca avocat. El a ocupat anterior postul de Contract Manager în cadrul unei companii multinaționale ce activa în sectorul IT, acesta fiind unul dintre cei mai mari furnizori şi prestatori de servicii IT la nivel mondial. În toata această perioadă, Alin a lucrat pe proiecte şi contracte de o complexitate foarte ridicată, desfăşurându-şi activitatea în limba germană şi engleză, proiecte ce necesitau o cunoaștere şi dezvoltare aprofundată în domeniul dreptului comercial şi al comerţului internaţional. Această experienţă aduce Hategan Attorneys un plus de valoare, datorită cunoştinţelor juridice aprofundate, experienţă practică şi capacitate de soluționare a diverselor probleme complexe din domeniul dreptului comercial.
 
Hațegan Attorneys este un birou de avocatură independent  specializat in consultanță legală comercială.  Fondat în 2004, biroul are o echipă dinamică cu experiență care oferă o gamă integrată de servicii juridice pentru a satisface nevoile unei game largi de companii, persoane fizice și organizații. Acestea includ: M&A și Corporativ comercial, Financiar Bancar & Private Equity, Imobiliare, Construcții și PPP, Contracte comerciale, Litigii fiscale, Energie și Resurse naturale, Insolvență, Tehnologia Informației, Muncă și Securitate Socială, Protecția datelor și Compliance. Hațegan Attorneys oferă servicii juridice în diferite domenii de practică, atât pentru companiile românești, cât și internaționale. Deși este situat în Timișoara, biroul a reprezentat interesele clienților lor în peste 25 de județe din România în cei 15 ani de existență.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1650 / 1756
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
Promat Comimpex (Ameropa) achiziționează un pachet majoritar de acțiuni în Agrotex. PNSA a asistat cumpărătorul cu o echipă condusă de Bogdan C. Stoica (Partener) și Claudia Salomia (Senior Associate)
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandra Pădurariu, Head of legal affairs and compliance | Samsung Electronics: “Viitorul este guvernat de adaptarea la schimbare și de pregătirea continuă în domeniul noilor tehnologii și al provocărilor generate de acestea. Sunt bucuroasă să pot contribui cu experiența mea ca și mentor la formarea și ghidarea unor tineri implicați în rezolvarea problemelor sociale prin utilizarea tehnologiei”
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
CMS asistă Entek Elektrik Üretim la achiziția unui proiect fotovoltaic de 214,26 MWdc în curs de dezvoltare în România
POPESCU & ASOCIAȚII este, pentru al 2-lea an consecutiv, Eastern Europe Firm of the Year | Loredana POPESCU (Partner) a fost desemnată Equity Capital Markets Lawyer of the Year
CNAIR a plătit anul trecut onorarii în cuantum de 282.565,5 lei caselor de avocatură care îi asigură reprezentarea în arbitrajele comerciale în care este implicată instituția. Firme din Italia, Grecia, Franța și Spania, adversare la ICC Paris și CCIR
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Elena Iacob, promovată anul acesta pe poziția de CEE Regional Senior Legal Counsel în cadrul Alliance Healthcare România: “Cred foarte mult în oameni și în cuvântul „împreună”. Fiecare poate face lucruri extraordinare individual, însă împreună suntem un ocean”
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
De vorbă cu Corina Oana Mazilu, admisă în primii zece la Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, acum avocat stagiar: ”Ceea ce mă fascinează cu privire la această profesie este că, prin ajutorul oferit oamenilor, ajungi să te descoperi și să te redescoperi pe tine însuți”
Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța. Echipa de proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...