ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Vernon | David asistă Banca Transilvania pe durata procesului de integrare a Bancpost, pe aspecte legate de dreptul muncii

27 Martie 2019   |   BizLawyer

Avocații care au lucrat din partea VERNON | DAVID în acest proces au fost Diana David, Partener Fondator și Diana Neagu, Partener și Head of Employment & Labor Law.

 
 
Firma de avocatură VERNON | DAVID a asitat Banca Transilvania SA (”BT”) pe aspecte legate de dreptul muncii, în cadrul procesului de integrare al Bancpost SA (”Bancpost”), care a fost recent finalizat.

Avocații care au lucrat din partea VERNON | DAVID în acest proces au fost Daniela David, Partener Fondator și Diana Neagu, Partener și Head of Employment & Labor Law.

”Am fost încântați și onorați să fim selectați de Banca Transilvania în procesul de integrare al Bancpost. Cu peste 2.000 de angajați Bancpost, proiectul a fost unul complex, implicând numeroase sarcini, dar cu suportul managementului BT și expertiza legală a echipei noastre, am reușit să finalizăm cu succes proiectul”, a spus Daniela David, Partener Fondator VERNON | DAVID.


Această tranzacție a fost cea mai mare de acest tip de pe piața românească și a implicat asistarea BT în toate aspectele acestui proces complex, inclusiv planificarea și strategia, negocierea cu sindicatele și reprezentarea în fața autorităților pe probleme legate de dreptul muncii. Firma de avocatură VERNON | DAVID a mai asistat BT în alt proiect similar, integrarea personalului Volksbank România SA în 2015 (cu peste 1.000 de angajați).

Banca Transilvania a achiziționat Bancpost în T4 2017, în ceea ce a reprezentat cea mai mare tranzacție M&A a anului respectiv. La începutul anului 2018, BT a început implementarea procesului de integrare a personalului Bancpost, proces finalizat cu succes în decembrie 2018. Banca Transilvania este acum cea mai mare bancă de pe piața românească.

VERNON | DAVID are una din cele mai active echipe în aria de practică legată de dreptul muncii. Cu o echipă în creștere de avocați competenți, firma de avocatură se mândrește cu proiecte care îi ajută pe clienți să devină proactivi în aspectele care țin de dreptul muncii. De-a lungul timpului, firma de avocatură a asistat proiecte complexe în acestă arie de practică pentru unele dintre cele mai mari bănci și cei mai mari investitori străini din România. Compania VERNON | DAVID a fost listată în faimosul top ”The Legal 500” pentru această arie de practică: ”Echipa VERNON | DAVID s-a făcut observată pentru expertiza sa în domeniu. Litigiile pe aspecte legate de dreptul muncii și negocierile contractelor colective sunt punctele forte. Directorul acestei arii de practică, Diana Neagu, este persoana cheie.”

Firma de avocatură asistă clienții în toate aspectele care țin de dreptul muncii (litigii, contracte colective, structurări de management, disponibilizări colective și asistență pe durata procesului de fuziuni și achiziții – M&A) și le oferă consultanță cu scopul de a minimiza, sau chiar elimina, acțiunile juridice costisitoare.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 98 / 101
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandra Pădurariu, Head of legal affairs and compliance | Samsung Electronics: “Viitorul este guvernat de adaptarea la schimbare și de pregătirea continuă în domeniul noilor tehnologii și al provocărilor generate de acestea. Sunt bucuroasă să pot contribui cu experiența mea ca și mentor la formarea și ghidarea unor tineri implicați în rezolvarea problemelor sociale prin utilizarea tehnologiei”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...