
Deloitte România își consolidează echipa de top management prin numirea a patru noi parteneri
03 Iunie 2024
BizLawyerBogdana Buhoș a preluat rolul de Partener Audit și Servicii Conexe.
![]() |
„Îi felicit pe Andrei, Irina și Mihnea pentru ascensiunea lor remarcabilă spre rolul de partener în cadrul Deloitte și îi urez un călduros bun-venit Bogdanei în echipa noastră. Am încredere că ei vor deservi clienții cu integritate și se vor dedica dezvoltării echipelor pe care le conduc. Deși au evoluții profesionale și domenii de expertiză diferite, care acoperă de la tehnologie, la drept imobiliar, la soluționarea litigiilor și la audit și servicii conexe, am încredere că toți patru au în comun faptul că se ghidează după valorile de leadership stau la baza culturii noastre organizaționale - dezvoltare profesională continuă, respect, grija pentru binele echipelor noastre și angajamentul de a promova o atitudine incluzivă și care promovează diversitatea”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.
Andrei Paraschiv, care a fost promovat acum în poziția de Partener Consultanță, are peste 25 de ani de experiență în care a coordonat departamente de consultanță și de dezvoltare software în importante companii IT. Competențele sale acoperă un spectru larg, de la consultanță în management, transformare digitală, arhitectura sistemelor IT are companiilor și integrarea sistemelor, până la managementul proiectelor și al programelor, dezvoltarea de produse, managementul proceselor de afaceri (business process management - BPM) și managementul sistemelor de gestionare a relațiilor cu clienții (customer relationship management - CRM), precum și platforme low-code și no-code. Are o experiență vastă în proiectarea și implementarea de proiecte transformaționale ample (inclusiv evaluare AS-IS, roadmap TO-BE, guvernanță și strategie IT) și a implementat soluții software end-to-end bazate pe tehnologii open-source și enterprise.
Irina Dimitriu, care este din 2016 Partener în cadrul Reff & Asociații, societatea de avocați afiliată rețelei Deloitte Legal, a devenit acum și membră a echipei de parteneri Deloitte România. Cu o experiență de peste 19 ani, ea este specializată în achiziția, finanțarea și dezvoltarea de proiecte imobiliare de anvergură, asistând atât clienți privați români, cât și străini. Domeniile sale cheie de expertiză includ structurarea tranzacțiilor, dezvoltarea de proiecte în domeniul imobiliar și al infrastructurii, construcțiile, urbanismul și procesele de autorizare, precum și coordonarea proceselor de due diligence. Ea este și Lider al Serviciilor de Consultanță pentru sectorul Imobiliar în cadrul Deloitte România. Irina a primit recunoașterea de „Leading Individual” în domeniul său de expertiză în clasamentul independent internațional Legal 500. Este colaborator activ și invitat permanent în board-ul Asociației Investitorilor Imobiliari (AREI), care cuprinde cei mai importanți jucători de profil din țară, și este licențiată în drept la Universitatea București.
Mihnea Galgoțiu-Săraru, avocat cu o experiență de peste 15 ani în litigii, s-a alăturat firmei în 2019 și a contribuit la transformarea practicii într-un lider de piață în aria sa. A devenit Partener în cadrul Reff & Asociații în 2020 și, din 2023, s-a concentrat pe dezvoltarea practicii de soluționare a litigiilor comerciale și administrative, ocupând în același timp funcția de lider al Grupului de Expertiză în Litigii al rețelei Deloitte Legal la nivelul Europei Centrale. În urma promovării, el devine acum și membru al echipei de parteneri Deloitte. Mihnea a asistat companii lideri de piață din diverse sectoare, a coordonat proiecte complexe de soluționare a litigiilor administrative și comerciale, proceduri internaționale de arbitraj și litigii transfrontaliere. Este recunoscut drept „Next Generation Partner” de către Legal 500 atât la categoria Litigii Fiscale, cât și la Soluționarea Litigiilor Comerciale și Administrative, și menționat printre cei mai apreciați profesioniști în dispute fiscale din întreaga lume (Highly regarded in Tax Controversy) de către ITR. Este absolvent summa cum laude al Facultății de Drept din cadrul Universității București.
Bogdana Buhoș, care tocmai s-a alăturat Deloitte România în calitate de Partener Audit și Servicii Conexe, are peste 17 ani de experiență în audit financiar, controale interne, audit intern și evaluări de risc. A lucrat timp de doi ani în audit și consultanță la Londra, într-un mediu multicultural și divers. Cu o vastă experiență în diverse industrii precum producție, telecomunicații, IT, servicii globale de afaceri, farma, imobiliare și construcții, expertiza ei acoperă atât standardele locale de contabilitate și raportare financiară, cât și pe cele internaționale. Bogdana va coordona echipa de Control Intern atât pentru Deloitte România, cât și pentru Europa Centrală. De asemenea, ea va contribui la dezvoltarea de servicii conexe celor de audit pentru piața din România. Bogdana este licențiată a Academiei de Studii Economice, precum și membră a Camerei Auditorilor Financiari (CAFR) și a Association of Chartered Certified Accountants din Marea Britanie (ACCA).
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 1985 / 18968 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

Schoenherr a asistat Dentas Kağıt Sanayi cu privire la vânzarea fabricii sale din România către Hartmann Packaging | Mădălina Neagu (partener), coordonatoarea echipei: ”Sectorul producției din România continuă să atragă atenția investitorilor strategici”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Ordonanța de plată și arbitrajul (Powered by ZRVP)
Rundă de promovări în mai multe arii de practică în biroul Kinstellar din București. Magdalena Răducanu preia rolul de Partener, alți șase avocați fac un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Aceste promovări recente nu sunt doar etape importante în cariera colegilor noștri, ci și confirmare a abilității lor de leadership și a rolurilor esențiale în cadrul biroului nostru”
Răsturnare de situație: doar trei case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Filip & Company intră în top, iar două firme cu un trecut bogat în domeniul arbitrajelor și prezență constantă în ghidurile de profil au părăsit clasamentul. ZRVP și LDDP rămân pilonii prezenței românești în GAR 100, ediția 2025
Women Lawyers | De vorbă cu Andreea Soare (Senior Associate - BSMP), avocat care spune că pentru a avea o carieră durabilă, este fundamental să fii cu adevărat pasionat de munca pe care o depui și dedicat îndeplinirii cu succes a mandatelor încredințate. ”Principalele avantaje ale apartenenței la această firmă sunt diversitatea proiectelor la care avem acces și oportunitățile de dezvoltare professională. Cultura deschisă și orientată spre colaborare permite un schimb constant de idei și soluții creative”
LegiTeam: Atorney at Law | Dispute Resolution for commercial ̸ administrative litigation and arbitration | Reff & Associates
Promovări în echipa Filip & Company: Andreea Bănică și Alin Grapă ajung pe poziția de Counsel, alți patru avocați urcă în ierarhie | Cristina Filip, co-managing partner: ”Prin aceste promovari consolidăm fundamentele organizației printr-o noua generație de avocați excepționali”
BACIU PARTNERS câștigă premiul ‘Firma de Copyright & Design a Anului în România’ la gala Managing IP EMEA Awards 2025, desfășurată la Londra. Andreea Bende (Partener), premiată ca ‘Practicianul Anului în România’ | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: ”Este o reconfirmare a faptului că principiile pe care le integrăm în fiecare proiect creează în mod constant valoare tangibilă, vizibilă și demnă de recunoaștere”
CMS România își mărește echipa în România prin cooptarea strategică a unui senior counsel și lansează practica de Apărare | Horea Popescu (Managing Partner): „Cristian Băcanu se remarcă printr-o combinație unică de experiență juridică, leadership în sectorul public și viziune internațională, ceea ce îl recomandă ca un membru valoros al echipei noastre”
Cei mai buni litigatori din România, văzuți de Chambers Europe 2025 | Cine sunt practicienii apreciați de clienți în practica de Dispute Resolution și ce spun clienții despre aceștia. Nouă avocați români sunt evidențiați în practica de arbitraj
Trei avocați români de la Bondoc & Asociații, Filip & Company și DLA Piper sunt considerați ‘Eminent Practitioners’ în practica de fuziuni și achiziții. Clasamentul Chambers Europe 2025, cu cei mai buni avocați de Corporate ̸ M&A din România
“ICC Arbitration Breakfast in Romania” – eveniment privind arbitrajul ICC, 14 mai 2025, București
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...