ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Novartis România obține certificarea internațională Top Employer 202

16 Februarie 2024   |   BizLawyer

• Compania comercializează în țara noastră peste 60 de medicamente originale • Peste 10.000 de ani de viață sănătoasă câștigați într-un an prin medicamentele dezvoltate de Novartis

 
 
La începutul acestui an, compania Novartis România a primit certificarea internațională Top Employer. Titlul este acordat de către Top Employers Institute, o autoritate globală în recunoașterea și evaluarea excelenței în strategii și practici de resurse umane.

Programul de certificare al Institutului implică un proces extins, care cuprinde o evaluare comprehensivă a performanțelor organizaționale privind cele mai bune practici în resurse umane. Acesta este primul an când Novartis România participă la acest proces de certificare și se alătură, astfel, celorlalte 18 țări din grup care dețin deja acest titlu.

Criteriile de evaluare pe baza cărora a fost obținută certificarea au acoperit: alinierea strategiei de resurse umane la strategia de afaceri a companiei și modelul de leadership, proiecte care vizează dezvoltarea organizațională, implementarea tehnologiilor digitale în resurse umane și mediul de lucru, construirea brandului de angajator, atragerea talentelor și procesul de integrare a acestora, gestionarea performanței, carierei și procesului de dezvoltare profesională, proiectele de wellbeing, precum și susținerea scopului și valorilor organizației, eticii și integrității, diversității, echității, incluziunii și sustenabilității.


Cu peste 550 de angajați în România, Novartis promovează o cultură orientată către oameni, în care fiecare membru al echipei poate evolua și avea un impact semnificativ în organizație și în societate.

Pe plan local, Novartis comercializează peste 60 de medicamente originale, iar în fabrica din Târgu Mureș se produc peste 4 milioane de cutii de medicamente inovatoare. Într-un singur an, aproape 1,5 milioane de pacienți din țara noastră au fost tratați cu medicamentele pe care Novartis le dezvoltă, fapt ce a dus la câștigarea a peste 10.000 de ani de viață sănătoasă (QALY).

„Această distincție ne onorează, deoarece subliniază angajamentul nostru dedicat standardelor înalte în managementul resurselor umane, dar și misiunea de a promova un mediu de lucru care încurajează talentul si inovația. Ne bucurăm că eforturile făcute în acest sens nu doar că au consolidat legăturile profesionale, dar au generat și un sentiment de apartenență care conturează identitatea echipei Novartis România. Continuăm, astfel, să inovăm și să redefinim modul în care înțelegem medicina, astfel încât să contribuim la o societate mai sănătoasă și prosperă”, declară Marcelo Rainer, Country President şi General Manager al Novartis România.

În anul 2023, Novartis a investit la nivel global 8,6 miliarde de USD  în cercetare și dezvoltare, fiind unul dintre liderii globali indiferent de industrie. Având ca misiune fundamentală să reimagineze medicina, Novartis aspiră să devină cea mai apreciată și de încredere companie farmaceutică din lume, ce oferă medicamente inovatoare care atenuează cele mai mari poveri medicale ale societății. Drept urmare, anul trecut, Novartis a finalizat transformarea sa într-o companie axată exclusiv pe medicamente inovatoare, având ca prioritate patru domenii terapeutice: cardio-renale-metabolice, imunologie, neuroștiință și oncologie.  

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 560 / 16893
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...