
SAP România depășește pragul de 1000 de angajați
21 Ianuarie 2025
BizLawyerSubsidiara locală găzduiește unele dintre cele mai puternice echipe de Service Delivery și Managed Cloud Applications din Europa și una dintre cele mai bune echipe de Cloud Migration din lume, iar competențele echipelor din România în domenii precum AI, Data Science, Business Data Cloud, Business Processes și Business Technology Platform sunt recunoscute la nivel internațional.
![]() |
Diana David, Managing Director SAP România |
SAP România, subsidiara locală a liderului global în soluții software, SAP SE, anunță atingerea unui prag important în evoluția pe plan național – depășirea numărului de 1000 de angajați. Această etapă marchează nu doar un punct de referință în evoluția numerică, ci și un salt semnificativ în capacitatea companiei de a sprijini transformarea digitală a clienților săi.
Fondată pe 1 aprilie 2002, cu un nucleu inițial de doar cinci angajați în București, SAP România a evoluat constant pe parcursul celor peste două decenii de activitate, devenind o entitate cheie în cadrul SAP. Din 2005, odată cu obținerea statutului de entitate juridică românească cu capital străin, compania a înregistrat o creștere accelerată, extinzându-și prezența în două alte locații, pe lângă biroul din București: în anul 2011 la Timișoara, iar în 2012 la Cluj-Napoca. De asemenea, în 2023, SAP a lansat în București SAP Labs Site, parte a hub-ului regional SAP Labs SEE Hub.
Fondată pe 1 aprilie 2002, cu un nucleu inițial de doar cinci angajați în București, SAP România a evoluat constant pe parcursul celor peste două decenii de activitate, devenind o entitate cheie în cadrul SAP. Din 2005, odată cu obținerea statutului de entitate juridică românească cu capital străin, compania a înregistrat o creștere accelerată, extinzându-și prezența în două alte locații, pe lângă biroul din București: în anul 2011 la Timișoara, iar în 2012 la Cluj-Napoca. De asemenea, în 2023, SAP a lansat în București SAP Labs Site, parte a hub-ului regional SAP Labs SEE Hub.
În prezent, biroul central din București găzduiește 654 de angajați, cel din Timișoara numără 270 de specialiști, iar cel din Cluj-Napoca 124, aceștia având o vârstă medie de 35,5 ani. Dintre aceștia, 46% sunt femei. Anul trecut, echipa SAP România a crescut cu aproximativ 18% față de anul precedent, consolidând astfel poziția companiei ca un jucător de top pe piața locală și un centru de excelență în rețeaua SAP.
„Depășirea pragului de 1000 de angajați este o etapă semnificativă pentru SAP România și reprezintă o dovadă a talentului incredibil și a dedicării echipei noastre locale. Aceasta nu numai că subliniază angajamentul pe care îl avem față de piață, dar consolidează și capacitatea noastră de a susține transformarea digitală a clienților noștri. Suntem mândri să fim un catalizator pentru inovare și un contributor al ecosistemului tehnologic atât din România, cât și din numeroase țări la nivel global, iar pe măsură ce activitatea noastră continuă, rămânem fermi în misiunea de a îmbunătăți viețile oamenilor prin intermediul inovațiilor noastre”, a declarat Diana David, Managing Director SAP România.
SAP România joacă un rol strategic important în cadrul activităților globale ale companiei. Subsidiara locală găzduiește unele dintre cele mai puternice echipe de Service Delivery și Managed Cloud Applications din Europa și una dintre cele mai bune echipe de Cloud Migration din lume, iar competențele echipelor din România în domenii precum AI, Data Science, Business Data Cloud, Business Processes și Business Technology Platform sunt recunoscute la nivel internațional. Numărând în prezent peste 1000 de angajați, SAP România livrează proiecte și oferă astfel plusvaloare clienților din întreaga lume.
Pentru a-și atinge obiectivele în piața locală, compania colaborează cu cele peste 20 de firme din ecosistemul de parteneri SAP din România, specializați în vânzarea și implementarea întregului portofoliu de soluții. Privind spre viitor, compania rămâne dedicată excelenței și inovării, fiind hotărâtă să își păstreze poziția de lider în domeniul tehnologiei și să sprijine în continuare tranziția digitală a afacerilor din întreaga lume.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 1222 / 19531 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Liana Ștefana Bonca, 85 de puncte, printre primii intrați în anul 2022: “Facultatea vine cu provocări însemnate, iar examenele te testează în moduri neașteptate, cerând mai mult decât ai crezut vreodată că poți oferi. Totuși, în mijlocul acestui tumult și a nesiguranței cu care încă mă confrunt, am credința profundă că munca și pasiunea pot transforma chiar și cele mai grele obstacole în realizări”
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Filip & Company a asistat consorțiul de bănci în legătură cu prima emisiune de obligațiuni verzi a Electrica, în valoare de 500 de milioane de euro. Alexandru Bîrsan (managing partner) și Olga Niță (partener) au coordonat echipa
Țuca Zbârcea & Asociații salvează Asociația Municipală de Fotbal București de la dizolvare | Dosarul, preluat abia după pronunțarea hotărârii definitive de dizolvare. Dan Cristea (Partener): “Admiterea unei căi extraordinare de atac este un eveniment”
BizLawyer îi prezintă pe avocații care au devenit parteneri în ultimele runde de promovări | Corina Roman, avocat format în câteva firme mari, spune că a regăsit „cu drag”, la BACIU PARTNERS, aceeași preocupare pentru knowledge și dedicare față de mandatele primite de la clienți. “Nu am crezut niciodată că voi lucra într-un proiect cu sateliți, dar iată că aici am avut această ocazie. Și mi-a plăcut enorm, pentru că m-a scos din zona de confort. Acum, datorită acelei experiențe, știm mai multe și putem explora și acest tip de proiecte la nivel de echipă”
BRD coordonează un club loan de 190 mil. € pentru NE Property BV. Avocații CMS au consiliat consorțiul bancar în această finanțare
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...