ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care RCS & RDS SA și Citymesh NV vor controla 3 companii din Belgia

28 Iunie 2022   |   BizLawyer

Citymesh N.V., parte a Cegeka Holdings N.V., furnizează servicii de telecomunicații în Belgia: servicii de internet, telefonie mobilă și fixă adaptată clienților comerciali (B2B ).

 
 
Consiliul Concurenţei a autorizat operațiunea prin care RCS & RDS S.A și Citymesh N.V vor controla împreună trei companii din Belgia: InfraCo N.V., B2CCo N.V. și Citymesh Mobile N.V.

Astfel, RCS & RDS S.A și Citymesh N.V au înființat și dețin împreună companiile InfraCo N.V. și B2CCo N.V.. În ceea ce privește a treia firmă, Citymesh Mobile N.V, RCS & RDS a intrat în acționariat alături Citymesh N.V..

Cele trei companii, InfraCo N.V., B2CCo N.V și Citymesh Mobile N.V sunt implicate în participarea la licitația de atribuire de spectru organizată de BIPT (Institutul Belgian pentru Servicii Poștale și Telecomunicații), în dezvoltarea unei rețele de comunicații mobile pe teritoriul Belgiei, precum și în furnizarea de servicii de comunicații mobile clienților din acest teritoriu.


Anterior tranzacției, Citymesh Mobile N.V era deținută de Citymesh N.V..

Citymesh N.V., parte a Cegeka Holdings N.V., furnizează servicii de telecomunicații în Belgia: servicii de internet, telefonie mobilă și fixă adaptată clienților comerciali (B2B ). Citymesh dezvoltă în prezent o Rețea Mobilă Privată în Belgia, iar în acest scop, folosește spectrul de bandă medie și oferă clienților comerciali diferite servicii de acces la internet, precum Wi-Fi, 4G și 5G.

Societatea mama, Cegeka, reprezintă un grup din sectorul IT cu sediul central în Belgia și are operațiuni în alte zece țări europene, aceasta fiind prezentă pe piață românească (pe piața serviciilor de dezvoltare de software, prin intermediul unei filiale, Cegeka Romania SRL).

RCS&RDS S.A. furnizează servicii de telecomunicații electronice (telefonie mobilă și fixă, servicii de voce și de date, servicii de acces la internet în România, Spania, Italia și Portugalia), precum și servicii de retransmisie a canalelor de televiziune prin cablu sau satelit în România. RCS&RDS este controlată de către Digi Communications N.V.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1821 / 8086
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
CNAIR a plătit anul trecut onorarii în cuantum de 282.565,5 lei caselor de avocatură care îi asigură reprezentarea în arbitrajele comerciale în care este implicată instituția. Firme din Italia, Grecia, Franța și Spania, adversare la ICC Paris și CCIR
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Elena Iacob, promovată anul acesta pe poziția de CEE Regional Senior Legal Counsel în cadrul Alliance Healthcare România: “Cred foarte mult în oameni și în cuvântul „împreună”. Fiecare poate face lucruri extraordinare individual, însă împreună suntem un ocean”
Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța. Echipa de proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener)
CMS asistă Alcedo cu privire la achiziția Naturevo. Echipa, condusă de Horea Popescu (Managing Partner) și Mircea Moraru (Counsel)
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...