ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Deloitte România își consolidează echipa de top management prin numirea a patru noi parteneri

02 Iunie 2025   |   BizLawyer

Numirile intră în vigoare începând cu luna iunie 2025.

 
 
Deloitte România își consolidează echipa de top management prin promovarea Andradei Tănase în funcția de partener în cadrul practicii de advisory și a Cameliei Malahov, Mariei Butcu și Monicăi Țariuc-Teodorescu în rolul de parteneri în cadrul practicii de servicii fiscale și juridice, începând cu luna iunie 2025.

„Modul cum ne înțelegem și ne practicăm vocația în lumea de business, ghidați la fiecare pas de calitate și integritate, ne definește ca profesioniști și ne agregă ca echipă multidisciplinară, iar performanța fiecăruia ne inspiră pe toți. Promovarea în rolul de parteneri a Andradei, Cameliei, Mariei și Monicăi — pe care le felicit cu toată inima pentru parcursul excepțional — este, așadar, un moment în plus pentru a reflecta la sensul investițiilor de fiecare zi în interacțiuni reușite cu clienții și colegii, în a crea soluții și a inova, iar, în cazul de față, devine și un excelent prilej de a recunoaște și a sărbători forța și diversitatea de resurse a leadershipului feminin”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Andrada Tănase, Partener Advisory, este un profesionist cu peste 15 ani experiență în consultanța privind riscurile de credit, managementul capitalului și lichidităților, respectiv guvernanță și raportare financiară. S-a alăturat practicii de consultanță financiară a Deloitte România în 2015 și a coordonat de-a lungul timpului proiecte pentru instituții locale și internaționale din sectorul serviciilor financiare, în diverse zone de risc și reglementare, inclusiv ICAAP, ILAAP, procese de planificare a afacerii, licențiere și autorizare, precum și cadre de recuperare și rezoluție. Pe lângă activitatea de consultant, ea a susținut cursuri pentru Institutul Bancar Român și pentru instituția omoloagă din Republica Moldova și a colaborat în calitate de expert cu autorități de supraveghere din Europa. Andrada a absolvit Facultatea de Finanțe, asigurări, bănci și burse de valori (FABBV) și un master în managementul proiectelor internaționale în cadrul ASE București. Este membră ACCA (Marea Britanie), CECCAR România și este manager de risc financiar (FRM) certificat.

Camelia Malahov, Partener Servicii Fiscale, s-a alăturat practicii de profil a Deloitte România în anul 2011, asistând clienți-cheie din retail, bunuri de larg consum, producție, tehnologie și media în identificarea și implementarea unor soluții tehnice conforme cu evoluțiile legislative, inclusiv în contextul noilor obligații fiscale sau de raportare precum SAF-T, DAC7 și impozitul minim global. De-a lungul parcursului său profesional, a contribuit la perfecționarea legislației specifice domeniului, participând la elaborarea unor modificări legislative și inițiind o procedură de infringement care a determinat alinierea legislației naționale la Directiva UE privind regimul fiscal aplicabil societăților-mamă și filialelor acestora. Este implicată, de asemenea, în promovarea integrării inteligenței artificiale în procesele organizaționale, cu accent asupra aplicabilității acesteia în domeniul fiscal și în creșterea eficienței operaționale. Camelia este licențiată în contabilitate în cadrul ASE București, deține calitatea de consultant fiscal certificat (CCF) și este formator acreditat de către Ministerul Educației.

Maria Butcu, Partener Business Process Solutions, coordonează practica locală de soluții de servicii externalizate încă din 2020, când s-a alăturat Deloitte România. De-a lungul carierei sale de peste 17 ani, și-a consolidat expertiza în contabilitate, salarizare și conformare fiscală. A condus proiecte de întocmire a situațiilor financiare, raportare de grup și conversie între IFRS și RO GAAP, precum și procese de închidere de an, a pregătit pachete de raportare și a oferit consultanță pentru optimizarea proceselor. Maria a participat la implementarea de sisteme ERP, precum și la personalizarea structurii bilanțului, în colaborare cu mai multe departamente. Ea se implică în paralel în planificarea strategică a businessului și în crearea de noi servicii pentru a răspunde nevoilor clienților. Este licențiată în contabilitate la ASE București și a urmat un master în comunicare în cadrul SNSPA. Este membru al ACCA (Marea Britanie), expert contabil acreditat de CECCAR și are calitatea de consultat fiscal certificat și membru CCF.

Monica Țariuc-Teodorescu, Partener Global Employer Services, coordonează zona serviciilor de mobilitate internațională a angajaților, contribuind în timp la dezvoltarea unor instrumente inovatoare care sprijină conformitatea și armonizarea abordărilor în domeniul migrației forței de muncă între state. Cu un parcurs de peste 16 ani în cadrul practicii de servicii fiscale a Deloitte România, ea s-a specializat în tot spectrul serviciilor asociate capitalului uman – impozite pe salarii și contribuții la asigurările sociale, structuri de remunerare și colaborare și are o serie de inițiative în zona stimulentelor fiscale pentru cercetare și dezvoltare. Este implicată în proiecte de consultanță la nivel atât local, cât și regional, oferind expertiză în legislația fiscală și de securitate socială pentru o gamă largă de clienți. În plus, participă activ la grupuri de lucru axate pe evoluțiile legislative în domeniul fiscalității individuale. Monica este licențiată în economie în cadrul ASE București și are calitatea de consultant fiscal certificat (CCF).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 102 / 8818
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Clifford Chance a asistat Electrica în emisiunea istorică de obligațiuni verzi lansată pe piețele externe, în valoare de 500 milioane Euro. Avocați din București și Londra, în echipa de proiect, coordonată de partenerii Mădălina Rachieru-Postolache și Kate Vyvyan
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Liana Ștefana Bonca, 85 de puncte, printre primii intrați în anul 2022: “Facultatea vine cu provocări însemnate, iar examenele te testează în moduri neașteptate, cerând mai mult decât ai crezut vreodată că poți oferi. Totuși, în mijlocul acestui tumult și a nesiguranței cu care încă mă confrunt, am credința profundă că munca și pasiunea pot transforma chiar și cele mai grele obstacole în realizări”
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...