ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

WNS Global Services - Romania, furnizor de top de servicii de transformare digitală listat pe NYSE, își deschide birourile în One Cotroceni Park

29 Aprilie 2024   |   BizLawyer

Prin această mutare într-una dintre dezvoltările de birouri emblematice din București, WNS își confirmă angajamentul de a oferi un mediu de lucru la cele mai înalte standarde pentru cei peste 400 de angajați.

 
 
One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță că WNS, companie de top în gestionarea proceselor de afaceri (BPM), își mută sediul în One Cotroceni Park, începând cu luna aprilie. Prin această mutare într-una dintre dezvoltările de birouri emblematice din București, WNS își confirmă angajamentul de a oferi un mediu de lucru la cele mai înalte standarde pentru cei peste 400 de angajați.

Cu o prezență globală în 16 țări și o echipă de peste 60.000 de angajați în întreaga lume, WNS combină expertiza și tehnologia pentru a crea soluții digitale inovatoare pentru clienți din diverse sectoare de activitate, de la turism, la asigurări, banking, retail sau sănătate. WNS oferă servicii financiare, de contabilitate, achiziții, relații cu clienții și resurse umane, toate fiind adaptate provocărilor specifice ale fiecărui client. Subsidiara WNS Romania va ocupa un spațiu generos în cadrul One Cotroceni Park, prestigiosul complex mixt cunoscut pentru filosofia sa Live/Work/Play. Această mutare strategică se aliniază preocupării WNS de a le oferi angajaților săi un spațiu de lucru excepțional și modern, echipat cu toate facilitățile necesare pentru a stimula productivitatea și starea de bine.


„Suntem încântați să urăm „bun venit” WNS în One Cotroceni Park, dezvoltarea noastră emblematică de birouri care este sinonimă cu sustenabilitatea, inovația și starea de bine a angajaților. Această mutare reflectă angajamentul nostru comun de a crea medii care inspiră și îmbunătățesc modul în care oamenii lucrează. În toate proiectele de birouri, scopul nostru este de a cultiva un spirit autentic de comunitate în care oamenii să poată colabora și să se bucure de acces facil la o gamă diversă de facilități. Suntem dedicați să furnizăm spații de lucru moderne care pun pe primul loc bunăstarea angajaților, sunt sustenabile și integrează tehnologii de ultimă generație”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

One Cotroceni Park oferă avantajul unei poziții strategice și accesibile, în apropierea noii linii de metrou M5, ceea ce reprezintă o facilitate de transport rapid pentru angajați. Concepute pentru a îmbunătăți experiența angajaților, spațiile de lucru din One Cotroceni Park sunt dotate cu tehnologii moderne precum iluminat LED, HVAC și lifturi de mare viteză. În plus, o gamă de facilități, inclusiv o varietate de opțiuni de restaurante, facilități de fitness și servicii esențiale precum o farmacie sau o curățătorie, contribuie la crearea unui mediu de lucru holistic.

One Cotroceni Park deține certificarea LEED Platinum, demonstrând angajamentul față de sustenabilitate și impactul minim asupra mediului înconjurător. Certificarea WELL Health and Safety garantează bunăstarea tuturor celor care lucrează aici.

„Suntem încântați de relocarea la One Cotroceni Park, o mutare care nu numai că dovedește angajamentul nostru de a le oferi angajaților un mediu de lucru în cele mai bune condiții, ci se și aliniază perfect cu valorile noastre care pun în centru inovația și sustenabilitatea”, a declarat Lorand Szasz, Director General al WNS Romania.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 23 / 7982
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...