ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Concursul de Procese Simulate de Drept Civil Filip & Company și-a desemnat câștigătorii

18 Aprilie 2024   |   BizLawyer

Devenit o tradiție anuală, concursul le oferă participanților oportunitatea de a se transpune în ipostaza unor veritabili avocați de litigii și atrage din ce în ce mai mulți studenți foarte bine pregătiți.

 
 
În data de 13 aprilie a avut loc etapa finală a ediției 2024 a Concursului de Procese Simulate de Drept Civil organizat de casa de avocatură Filip & Company în colaborare cu Asociația Studenților în Drept, dedicat studenților din anul al II-lea ai Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Devenit o tradiție anuală, concursul le oferă participanților oportunitatea de a se transpune în ipostaza unor veritabili avocați de litigii și atrage din ce în ce mai mulți studenți foarte bine pregătiți.

În urma etapei preselecției, în care au fost selectate 8 echipe formate din doi studenți pe baza memoriilor scrise, a urmat etapa procesului simulat, în care echipele au redactat documente procesuale specifice procesului civil, iar în final le-au susținut în faza orală a pledoariilor.


Pledoariile s-au desfășurat în cadrul Secției de Contencios-Administrativ și Fiscal a Înaltei Curți de Casație și Justiție, iar juriul a fost format din avocați Filip & Company.

Pe locul I s-a clasat echipa formată din Ciorteanu Catrinel și Lungu Mihai-Adelin, iar pe locul II echipa formată din Staicu Gabriela și Blidea Ștefania. Premiul Best Speaker a fost acordat studentului Rareș-Ioan Cruț, iar premiul pentru redactarea celor mai bune documente procesuale a fost acordat echipei formate din Nicolae Miruna și Purdel Delian.

Echipa de organizare a concursului i-a inclus pe Alin Grapă, Cezara Diaconescu, Mălina Palade, Iulia Dobre, Bogdan Fărcane, Daniel Mazilu, Eduar Morariu, Mara Udrescu, George Domocoș și Răzvan Ionescu, avocați din cadrul departamentului de Dispute resolution al Filip & Company.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3 / 247
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...