ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Claudiu Dolot: Am desfăşurat un adevărat maraton al campaniilor de informare, educare şi prevenţie, dar şi foarte multe controale

19 Noiembrie 2021   |   Agerpres

Claudiu Daniel Dolot a fost schimbat din această funcţie, conform unei decizii a premierului interimar, Florin Cîţu, publicată joi în Monitorul Oficial.

 
 
Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Claudiu Dolot, susţine într-o postare pe Facebook că în timpul mandatului său a desfăşurat "un adevărat maraton al campaniilor de informare, educare şi prevenţie", dar şi foarte multe controale, astfel încât drepturile consumatorilor să fie respectate.
 
Claudiu Daniel Dolot a fost schimbat din această funcţie, conform unei decizii a premierului interimar, Florin Cîţu, publicată joi în Monitorul Oficial.
 
"Astăzi, am aflat că mandatul meu de preşedinte al ANPC s-a încheiat. Problemele sunt mereu după uşa biroului, iar oamenii de astăzi şi de mâine trebuie să înţeleagă că din birou nu se observă lucrurile foarte clar, ci de pe teren, acolo unde trebuie să se alinieze normalităţii şi cerinţelor oamenilor. Aşa mi-am construit întreaga carieră, prin foarte multă muncă şi fiind într-un contact permanent cu oamenii. Personal, consider că am învăţat această lecţie şi că randamentul meu din fruntea ANPC a fost doar pentru a proteja consumatorii, dar mai ales pentru a le arăta respectul cuvenit. Astăzi se încheie misiunea mea din fruntea ANPC, însă drumul meu către a construi un viitor mai bun continuă. Pe timpul mandatului am desfăşurat un adevărat maraton al campaniilor de informare, educare şi prevenţie, dar şi foarte multe controale, pentru a ne asigura că drepturile consumatorilor sunt respectate. Am reuşit să mă ţin de cuvânt şi să îmi respect principiile, din prima zi de mandat şi până la finalul acestuia!", a scris joi seara, pe reţeaua de socializare, fostul şef al ANPC.
 
El a menţionat că a întâlnit oameni extraordinari în ANPC, cu care a făcut echipă şi care i-au oferit încredere şi o totală deschidere.
 
"Le mulţumesc pentru implicare şi efortul depus, iar preţuirea mea pentru ei este una dincolo de cuvinte. Funcţiile sunt trecătoare, dar cel mai important este ceea ce laşi în urmă. Protecţia consumatorilor nu se negociază, sens în care doar acţiunile, însoţite de rezultate, contează! Drumul meu continuă, animat de aceleaşi principii şi valori care m-au format ca om. Sunt convins că doar munca şi faptele te recomandă, iar smerenia este o valoare pe care tot mai mulţi ar trebui să o aibă", a mai scris Claudiu Dolot.
 
Acesta a fost fost numit în funcţia de preşedinte al ANPC la finele lunii februarie 2021.
 
Începând cu data de 18 noiembrie, atribuţiile de preşedinte al ANPC au fost preluate de Mihai Culeafă, vicepreşedinte al Autorităţii, până la numirea unui nou preşedinte, în condiţiile legii.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4646 / 8827
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Băiculescu & Asociații își consolidează echipa | Horațiu Pătrașcu, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție se alătură pe poziția de Counsel și va coordona practica de Contencios Administrativ și Fiscal
Cariere în Drept | Andrea Roxana Chihaia, printre cei mai buni zece absolvenți ai generației sale, acum stagiară, a intrat în profesie cu emoție și entuziasm. Ea spune că performanța nu se întreține singură, ci trebuie susținută. ”Trebuie să începem ca societate să credem în tineri, în potențialul lor și să le oferim oportunități pe măsură”
A nouăsprezecea ediție a Școlii de vară la NNDKP | Internship-ul include, pe lângă componenta practică, o serie de training-uri generale care facilitează integrarea în firmă și mai multe cursuri de specialitate. Ce trebuie să știe tinerii aflați la început de drum care vor să se alăture uneia dintre cele mai performante echipe de avocați și care sunt așteptările NNDKP legate de viitorii profesioniști care vor contribui la succesul firmei
RTPR și Schoenherr, alături de Romcim la achiziția Tehno World. Vânzătorul a lucrat cu avocații PNSA
CMS asistă INVL în finanțarea de 24 milioane EUR acordată de BERD și Eiffel pentru construcția unei centrale solare în România
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
RTPR a asistat Grupul Evryo la vânzarea portofoliului de energie regenerabilă către PPC Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Roxana Ionescu (Partner) și Cezara Urzică (Senior Associate)
INTERVIU | Cosmin Vasile, singurul avocat român evidențiat ca Thought Leader atât în practica de Arbitration, cât și de Commercial Litigation, în Who’s Who Legal ̸ Lexology: ”Avem șansa să fim implicați într-un număr foarte mare de arbitraje internaționale, de la comerciale la investiționale, dar și în numeroase arbitraje domestice. Pe de altă parte, reputația firmei noastre de litigatori excepționali ne dă șansa să gestionăm numeroase proiecte semnificative ca miză, sonoritate a părților implicate și care au o componentă internațională”
Promovări la Schoenherr & Asociații: Nora Olah devine local partner, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu (managing partner): ”Avocații promovați sunt specializați în domenii în care activitatea firmei s-a intensificat în ultimii ani. Fiecare dintre ei este un specialist confirmat în domeniul său de activitate”
ITR EMEA Tax Awards 2024 | Băncilă Diaconu și Asociații, Popescu & Asociații și Țuca Zbarcea & Asociații concurează pentru titlul de firma anului în România în domeniul taxelor. Popescu & Asociații și Țuca Zbârcea au câte trei nominalizări în jurisdicția locală, iar NNDKP este pe lista scurtă pentru distincția de firma anului în dispute fiscale
Ana-Maria Baciu este singurul avocat din România nominalizat pentru premiul ‘Regulatory Lawyer or In-House Counsel of the Year’ acordat în cadrul Global Regulatory Awards 2024
NNDKP a asistat AAylex One în legătură cu o finanțare de 20 de milioane de euro acordată de CEC Bank și Alpha Bank Romania | Valentin Voinescu (Partener) și Cătălina Dan (Asociat Senior), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...