ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Adrian Bulboacă anunță consolidarea structurii de management a Bulboacă & Asociații prin promovarea Partenerului Cătălin Petrea în funcția de Deputy Managing Partner, pentru prima data în istoria firmei

02 Februarie 2024   |   BizLawyer

În parcursul său profesional, Cătălin a reprezentat companii din diverse industrii, precum bancară, farmaceutică, chimică, producătoare de cabluri, betting & gaming, petrol și gaze naturale, imobiliare, atât din România, cât și din regiune.

 
 
”Cu mare bucurie profesională și, în egala măsură, sufletească, anunț debutul funcției de Deputy Managing Partner și ocuparea acesteia de la începutul anului de către colegul nostru Partener, Cătălin Petrea. Este, de fapt, o formalizare a unei poziții pe care Cătălin a exercitat-o cu succes in ultimii ani.
Vorbim, aici, despre o contribuție extrem de importantă în reorganizarea strategică a firmei din 2016 încoace (la vremea aceea, Cătălin, încă Senior Associate, era membru al Comitetului de Strategie, devenind partener la 01 ianuarie 2019). Vorbim despre un rol esențial in dezvoltarea business-ului firmei. Și, nu în ultimul rând, vorbim proporțional despre o contribuție fundamentală a reorganizării și întăririi culturii organizaționale, precum și a valorilor promovate de către Asociația Culturală Matricea Românească, al cărui membru fondator este”, afirmă Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner.


Experiența lui Cătălin se remarcă prin proiecte finalizate cu succes, de tipul restructurărilor de capital și insolvențelor, precum și în tranzacții bancare și financiare, cum ar fi structurarea și negocierea de facilități sindicalizate și bilaterale atât pentru debitor cât și pentru creditor, restructurarea datoriilor, achiziția și vânzarea de active în cadrul procedurilor de insolvență, implicarea în redactarea și implementarea unor planuri de reorganizare sofisticate, împreună cu o solidă înțelegere a pieței și a mediului de afaceri românești.

”În 2012 m-am alăturat echipei Bulboacă & Asociații, fiind profund impresionat de calitatea avocaților, a clienților și a spețelor în care aceasta era implicată. Nu-mi puteam imagina atunci că voi avea vreodată șansa de a ocupa o astfel de funcție, însă spiritul profund antreprenorial și valorile imprimate de Adrian Bulboacă întregii organizații m-au captivat și m-au făcut să-mi doresc, deopotrivă, să aduc o contribuție proprie, la dezvoltarea și consolidarea poziției societății ca jucător relevant în industrie.
O spun cu toată responsabilitatea: avem clienți și colegi minunați, de la care avem de învățat zilnic, prin stăruința și pasiunea de care dau dovadă, și este o absolută plăcere și un privilegiu să fiu în preajma unor astfel de caractere alese. Le mulțumesc și mă înclin în fața lor!”,a adăugat Cătălin Petrea.

În parcursul său profesional, Cătălin a reprezentat companii din diverse industrii, precum bancară, farmaceutică, chimică, producătoare de cabluri, betting & gaming, petrol și gaze naturale, imobiliare, atât din România, cât și din regiune.

Înființată ca urmare a unui spin-off al biroului din București al unei firme Magic Circle, Bulboacă și Asociaţii are unul din cele mai puternice branduri de pe piața avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiții si cu experiență preponderentă în finanțări & restructurări, fuziuni & achiziții, insolvențe & litigii și dreptul muncii. Bulboacă și Asociaţii este implicată în unele din cele mai sensibile și solicitante tranzacții sau spețe, adeseori foarte greu de realizat sau soluționat, unde stăruința, pasiunea și determinarea avocaților, alături de know-how-ul juridic și de business specific, joacă un rol absolut fundamental. Firma oferă consultanță instituțiilor financiare, fondurilor, companiilor, structurilor lor de conducere sau acționarilor cu privire la situații esențialmente critice. Când clienții Bulboacă & Asociații întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experiența avocaților firmei arată că și atunci există șanse reale pentru a se face o tranzacție sau pentru a se soluționa o speță.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 27 / 1657
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...