ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Adrian Bulboacă anunță consolidarea structurii de management a Bulboacă & Asociații prin promovarea Partenerului Cătălin Petrea în funcția de Deputy Managing Partner, pentru prima data în istoria firmei

02 Februarie 2024   |   BizLawyer

În parcursul său profesional, Cătălin a reprezentat companii din diverse industrii, precum bancară, farmaceutică, chimică, producătoare de cabluri, betting & gaming, petrol și gaze naturale, imobiliare, atât din România, cât și din regiune.

 
 
”Cu mare bucurie profesională și, în egala măsură, sufletească, anunț debutul funcției de Deputy Managing Partner și ocuparea acesteia de la începutul anului de către colegul nostru Partener, Cătălin Petrea. Este, de fapt, o formalizare a unei poziții pe care Cătălin a exercitat-o cu succes in ultimii ani.
Vorbim, aici, despre o contribuție extrem de importantă în reorganizarea strategică a firmei din 2016 încoace (la vremea aceea, Cătălin, încă Senior Associate, era membru al Comitetului de Strategie, devenind partener la 01 ianuarie 2019). Vorbim despre un rol esențial in dezvoltarea business-ului firmei. Și, nu în ultimul rând, vorbim proporțional despre o contribuție fundamentală a reorganizării și întăririi culturii organizaționale, precum și a valorilor promovate de către Asociația Culturală Matricea Românească, al cărui membru fondator este”, afirmă Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner.


Experiența lui Cătălin se remarcă prin proiecte finalizate cu succes, de tipul restructurărilor de capital și insolvențelor, precum și în tranzacții bancare și financiare, cum ar fi structurarea și negocierea de facilități sindicalizate și bilaterale atât pentru debitor cât și pentru creditor, restructurarea datoriilor, achiziția și vânzarea de active în cadrul procedurilor de insolvență, implicarea în redactarea și implementarea unor planuri de reorganizare sofisticate, împreună cu o solidă înțelegere a pieței și a mediului de afaceri românești.

”În 2012 m-am alăturat echipei Bulboacă & Asociații, fiind profund impresionat de calitatea avocaților, a clienților și a spețelor în care aceasta era implicată. Nu-mi puteam imagina atunci că voi avea vreodată șansa de a ocupa o astfel de funcție, însă spiritul profund antreprenorial și valorile imprimate de Adrian Bulboacă întregii organizații m-au captivat și m-au făcut să-mi doresc, deopotrivă, să aduc o contribuție proprie, la dezvoltarea și consolidarea poziției societății ca jucător relevant în industrie.
O spun cu toată responsabilitatea: avem clienți și colegi minunați, de la care avem de învățat zilnic, prin stăruința și pasiunea de care dau dovadă, și este o absolută plăcere și un privilegiu să fiu în preajma unor astfel de caractere alese. Le mulțumesc și mă înclin în fața lor!”,a adăugat Cătălin Petrea.

În parcursul său profesional, Cătălin a reprezentat companii din diverse industrii, precum bancară, farmaceutică, chimică, producătoare de cabluri, betting & gaming, petrol și gaze naturale, imobiliare, atât din România, cât și din regiune.

Înființată ca urmare a unui spin-off al biroului din București al unei firme Magic Circle, Bulboacă și Asociaţii are unul din cele mai puternice branduri de pe piața avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiții si cu experiență preponderentă în finanțări & restructurări, fuziuni & achiziții, insolvențe & litigii și dreptul muncii. Bulboacă și Asociaţii este implicată în unele din cele mai sensibile și solicitante tranzacții sau spețe, adeseori foarte greu de realizat sau soluționat, unde stăruința, pasiunea și determinarea avocaților, alături de know-how-ul juridic și de business specific, joacă un rol absolut fundamental. Firma oferă consultanță instituțiilor financiare, fondurilor, companiilor, structurilor lor de conducere sau acționarilor cu privire la situații esențialmente critice. Când clienții Bulboacă & Asociații întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experiența avocaților firmei arată că și atunci există șanse reale pentru a se face o tranzacție sau pentru a se soluționa o speță.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 142 / 1767
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2024” | ZRVP, NNDKP și Răzvan Dincă & Asociaţii au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Departamentul de Dispute Resolution contribuie cu peste 80% la cifra de afaceri a firmei Șerban & Asociații și este de așteptat ca veniturile să crească anul acesta. Casa de avocați este în discuții pentru preluarea unor mandate de arbitraj internațional | Radu Șerban (Partener): ”Volumul de muncă a fost unul intens, atât pe latura de penal a departamentului, cât și pe cea de civil, iar gradul de sofisticare este unul foarte ridicat”
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...