ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata

24 Iunie 2024   |   B. A.

Cristina Dăianu are peste 20 de ani de experiență în domeniul Dreptului Societar, Fuziuni și Achiziții; practica sa se concentrează pe tranzacții de vânzări și achiziții de companii și afaceri, reorganizări, joint ventures, precum și tranzacții de investiții în start-up-uri aflate la început de drum și în faza de creștere.

 
 
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ a anunțat azi cooptarea Cristinei Dăianu în calitate de partener în cadrul grupului de practică Drept Societar și Fuziuni și Achiziții.

Cristina Dăianu are peste 20 de ani de experiență în domeniul Dreptului Societar, Fuziuni și Achiziții; practica sa se concentrează pe tranzacții de vânzări și achiziții de companii și afaceri, reorganizări, joint ventures, precum și tranzacții de investiții în start-up-uri aflate la început de drum și în faza de creștere. De-a lungul anilor, a oferit consultanță clienților din diverse sectoare, cu accent pe capital privat și capital de risc, servicii medicale, farmaceutice, tehnologie, producție și energie. Are o experiență vastă în relația cu antreprenorii locali și cu clienții internaționali, cu un accent deosebit pe investițiile realizate de întreprinderi germane și franceze.


Ea se alătură firmei de la biroul din București al firmei Dentons, unde a fost partener de Corporate și M&A. Este membră a Baroului din București și are drept de practică la Paris.

"O cunoaștem pe Cristina de mulți ani și suntem foarte încântați că a acceptat să se alăture firmei noastre", a declarat Cătălin Grigorescu, Managing Partner al bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ. "Ea aduce o experiență bogată, dobândită în urma colaborării cu clienții atât la nivel local, cât și internațional, în unele dintre cele mai prestigioase firme din lume."

"Venirea Cristinei subliniază angajamentul firmei noastre de a construi o practică preeminentă de tranzacții corporative", a adăugat Cătălin Grigorescu. "Experiența și abilitățile sale impresionante vor fi de neprețuit pe măsură ce continuăm să dezvoltăm această arie de practică și să oferim servicii și rezultate superioare clienților noștri în cele mai importante probleme tranzacționale ale acestora. Cristina împărtășește abordarea noastră colaborativă și orientată către client și va juca un rol cheie în extinderea continuă a capacităților noastre în materie de drept societar, fuziuni și achiziții."

"Sunt încântată să mă alătur bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ și echipei sale excepționale de drept societar", a declarat Cristina Dăianu. "Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea, cu expertiza sa de lider de piață în domeniul tehnologiei și cu o serie de practici de top, precum și cu capacitățile sale extinse în consilierea clienților vorbitori de limbă germană. Avem mari sinergii, iar clienții nu vor face decât să beneficieze de pe urma acestui parteneriat."

Cristina Dăianu este licențiată în Drept la Universitatea din București și la Universitatea Paris I Panthéon Sorbonne (Collège Juridique Franco Roumain d 'Etudes Européennes), unde a fost șefă de promoție, precum și deținătoare a unui masterat la Universitatea Paris I Panthéon Sorbonne.

Odată cu cooptarea sa, practica de Corporate și M&A a bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ include 4 parteneri. Grupul reprezintă clienți în tranzacții de fuziuni și achiziții, joint ventures, tranzacții de capital privat și de capital de risc, guvernanță corporativă și planuri de stimulare a performanței, precum și alte aspecte corporative întru-un spectru larg de industrii.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5 / 1749
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
CMS asistă Alcedo cu privire la achiziția Naturevo. Echipa, condusă de Horea Popescu (Managing Partner) și Mircea Moraru (Counsel)
CMS asistă Alior Bank la vânzarea unui portofoliu de credite performante de retail de aproximativ 97 milioane RON. Echipa de avocați a fost coordonată de Rodica Manea (Partener)
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...