ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata

24 Iunie 2024   |   B. A.

Cristina Dăianu are peste 20 de ani de experiență în domeniul Dreptului Societar, Fuziuni și Achiziții; practica sa se concentrează pe tranzacții de vânzări și achiziții de companii și afaceri, reorganizări, joint ventures, precum și tranzacții de investiții în start-up-uri aflate la început de drum și în faza de creștere.

 
 
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ a anunțat azi cooptarea Cristinei Dăianu în calitate de partener în cadrul grupului de practică Drept Societar și Fuziuni și Achiziții.

Cristina Dăianu are peste 20 de ani de experiență în domeniul Dreptului Societar, Fuziuni și Achiziții; practica sa se concentrează pe tranzacții de vânzări și achiziții de companii și afaceri, reorganizări, joint ventures, precum și tranzacții de investiții în start-up-uri aflate la început de drum și în faza de creștere. De-a lungul anilor, a oferit consultanță clienților din diverse sectoare, cu accent pe capital privat și capital de risc, servicii medicale, farmaceutice, tehnologie, producție și energie. Are o experiență vastă în relația cu antreprenorii locali și cu clienții internaționali, cu un accent deosebit pe investițiile realizate de întreprinderi germane și franceze.


Ea se alătură firmei de la biroul din București al firmei Dentons, unde a fost partener de Corporate și M&A. Este membră a Baroului din București și are drept de practică la Paris.

"O cunoaștem pe Cristina de mulți ani și suntem foarte încântați că a acceptat să se alăture firmei noastre", a declarat Cătălin Grigorescu, Managing Partner al bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ. "Ea aduce o experiență bogată, dobândită în urma colaborării cu clienții atât la nivel local, cât și internațional, în unele dintre cele mai prestigioase firme din lume."

"Venirea Cristinei subliniază angajamentul firmei noastre de a construi o practică preeminentă de tranzacții corporative", a adăugat Cătălin Grigorescu. "Experiența și abilitățile sale impresionante vor fi de neprețuit pe măsură ce continuăm să dezvoltăm această arie de practică și să oferim servicii și rezultate superioare clienților noștri în cele mai importante probleme tranzacționale ale acestora. Cristina împărtășește abordarea noastră colaborativă și orientată către client și va juca un rol cheie în extinderea continuă a capacităților noastre în materie de drept societar, fuziuni și achiziții."

"Sunt încântată să mă alătur bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ și echipei sale excepționale de drept societar", a declarat Cristina Dăianu. "Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea, cu expertiza sa de lider de piață în domeniul tehnologiei și cu o serie de practici de top, precum și cu capacitățile sale extinse în consilierea clienților vorbitori de limbă germană. Avem mari sinergii, iar clienții nu vor face decât să beneficieze de pe urma acestui parteneriat."

Cristina Dăianu este licențiată în Drept la Universitatea din București și la Universitatea Paris I Panthéon Sorbonne (Collège Juridique Franco Roumain d 'Etudes Européennes), unde a fost șefă de promoție, precum și deținătoare a unui masterat la Universitatea Paris I Panthéon Sorbonne.

Odată cu cooptarea sa, practica de Corporate și M&A a bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ include 4 parteneri. Grupul reprezintă clienți în tranzacții de fuziuni și achiziții, joint ventures, tranzacții de capital privat și de capital de risc, guvernanță corporativă și planuri de stimulare a performanței, precum și alte aspecte corporative întru-un spectru larg de industrii.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 23 / 1767
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
SCA Bondoc si Asociații anunță cu mare tristețe trecerea în neființă a colegului și prietenului avocat Horațiu Dumitru
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...