ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024

29 Aprilie 2024   |   BizLawyer

Anul trecut, echipa Clifford Chance Badea a fost implicată în majoritatea tranzacțiilor importante din România, finalizând cu succes tranzacții cu acțiuni în valoare de peste 5 miliarde Euro și proiecte de finanțare de peste 12 miliarde Euro.

 
 
Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatură Clifford Chance, a primit Premiul Casa de Avocatură a Anului în România, în cadrul galei IFLR Europe Awards 2024 organizată în această săptămână, la Londra.

Premiile au fost acordate independent de către echipa editorială IFLR, care a avut în vedere exclusiv criteriul inovației juridice în tranzacțiile transfrontaliere încheiate în cursul anului calendaristic 2023.
Anul trecut, echipa Clifford Chance Badea a fost implicată în majoritatea tranzacțiilor importante din România, finalizând cu succes tranzacții cu acțiuni în valoare de peste 5 miliarde Euro și proiecte de finanțare de peste 12 miliarde Euro.

Printre tranzacțiile de referință s-au numărat listarea istorică a Hidroelectrica, vânzarea Enel România, vânzarea First Bank, implementarea programelor de eurobonduri ale CEC Bank, Banca Transilvania și Unicredit Bank, precum și delistarea certificatelor globale de depozit (GDR-uri) ale OMV Petrom de la Londra. Pe parcursul anului, casa de avocatură și-a consolidat expertiza vastă în industrii de importanță strategică, cu accent pe sectorul financiar-bancar, fonduri de investiții și infrastructură, și industria energiei (regenerabilă și convențională). Totodată, practica de litigii a Clifford Chance Badea și-a consolidat portofoliul cu soluții favorabile într-un număr semnificativ de litigii comerciale și de dreptul concurenței pentru investitori de top, din diverse industrii.


Daniel Badea, Managing Partner Clifford Chance Badea, spune: „Recunoașterea IFLR confirmă poziția noastră de lider în industrie și excelența serviciile noastre juridice. În contextul în care România se află în centrul unor oportunități de creștere fără precedent, care ne pot transforma într-un jucător strategic pe plan regional, Clifford Chance Badea asistă clienți globali de calibru care recunosc potențialul României, și susține, în același timp, capitalul românesc și un număr tot mai mare de antreprenori de succes care pot genera valoare economică și tranzacțională semnificativă în viitorul apropiat, atât pe plan local, dar și regional”.

În discursul său de pe scena IFLR, Mădălina-Rachieru Postolache, Partener, a spus: „Clifford Chance este o firmă globală de avocatură complet integrată, iar excelența noastră la nivel internațional este dată de excelența fiecărui birou individual, puse laolaltă. Acesta este al 6-lea premiu IFLR național pe care Clifford Chance îl câștigă pentru România și este o onoare să îl accept în numele echipei noastre talentate de la București”.

În cadrul IFLR Europe Awards 2024, Clifford Chance a fost desemnată Firma internațională de avocatură a anului și a primit 12 premii:
•    Casa Națională de Avocatură a Anului în România și Franța;
•    Tranzacția anului: Securitisation and Structured Finance (Enpal solar loan securitisation);                            
•    Echipa anului: Debt and equity-linked – toate birourile din Europa;  
•    Echipa anului: Financial services regulatory - toate birourile din Europa;        
•    Tranzacția anului: Debt and Equity linked - Metro Bank;       
•    Tranzacția anului: High yield Eroski;
•    Tranzacția anului: Restructuring – Vroon; 
•    Echipa anului: Private Equity - toate birourile din Europa;      
•    Tranzacția anului: Loan – finanțarea 3i/Action Group;  
•    Tranzacția anului: Private Equity – BlackRock LTPC – Creed exit;
•    Premiu Individual: Rising Stars – international practice: Shimin Lee

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 12 / 1716
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...