ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Concurenta.ro | 360Competition îl recrutează pe Andrei Georgescu, fost partener la Suciu Popa. ”360Competition este un vârf de lance în evoluția pieței avocaturii în domeniul concurenței”, spune noul partener al firmei înființate anul acesta de Adrian Șter și Diana Crângașu

29 Septembrie 2021   |   A. D.

Andrei are o bogată experiență în probleme de proprietate intelectuală, protecția datelor personale, tehnologie și protecția consumatorului. De-a lungul carierei sale, Andrei a reprezentat clienți din industrii diverse, precum tehnologie, finanțe, construcții sau domeniul farmaceutic.

Andrei Georgescu, Partener - 360Competition

 
 
360Competition, primul boutique de avocatură specializat exclusiv în domeniul concurenței și ajutorului de stat din România, se extinde prin cooptarea lui Andrei Georgescu în calitate de Partener, anunță Portalul de Concurență (concurenta.ro).

În cei 14 ani de activitate, Andrei Georgescu s-a specializat în reprezentarea clienților în fața Consiliului Concurenței și a Comisiei Europene, în litigii privind anularea sau suspendarea deciziilor de sancționare emise de Consiliul Concurenței sau legate de solicitarea de despăgubiri ca rezultat al încălcării regulilor de concurență. Andrei deține, de asemenea, cunoștințe excelente despre piețele de energie, reprezentând cu succes clienți importanți în investigații privind aplicarea REMIT, atând de către ANRE, cât și de către Consiliul Concurenței.


Andrei are o bogată experiență în probleme de proprietate intelectuală, protecția datelor personale, tehnologie și protecția consumatorului. De-a lungul carierei sale, Andrei a reprezentat clienți din industrii diverse, precum tehnologie, finanțe, construcții sau domeniul farmaceutic.

Anterior alăturării 360Competition, Andrei a coordonat departamentul interdisciplinar al firmei Suciu Popa, fiind implicat în cele mai importante cazuri de proprietate intelectuală, concurență, protecția consumatorului și tehnologie. Mai mult, Andrei este calificat drept DPO de către Maastricht University și este consilier în cadrul Camerei Naționale a Consilierilor de Proprietate Industrială din România.

“Ne bucurăm să îl avem pe Andrei alături de noi. Cooptarea sa în proiectul 360Competition confirmă și întărește viziunea noastră inițială, aceea de a fi prima firmă de avocatură ce oferă servicii specializate la cele mai înalte nivele de senioritate și experiență în domeniul concurenței. Experiența lui Andrei în proiecte diverse din mai multe industrii, consolidează echipa 360Competition drept una dintre cele mai experimentate de pe piața din România”, afirmă Diana Crângașu, partener 360Competition și co-fondator alături de Adrian Șter.
„Decizia de a mă alătura echipei ține de faptul că mă identific pe deplin cu viziunea unică pe piață pe care au construit-o Adrian și Diana până acum. 360Competition este un vârf de lance în evoluția pieței avocaturii în domeniul concurenței, și nu numai. Totodată, experiența noastră cumulată constituie un atu față de alte firme de avocatură - suntem extrem de bine plasați pentru a gestiona proiecte de dimensiuni mari, cu un grad ridicat de complexitate, atât în materie de de consultanță, cât și de litigii”, a completat Andrei Georgescu.

Avocații 360Competition sunt printre cei mai experimentați din România, recomandați ca atare de clasamentele internaționale de specialitate și reprezentând unele dintre cele mai importante companii multinaționale și antreprenori locali. De-a lungul timpului, ei au fost implicați în investigații și concentrări economice complexe de pe piața românească, în sectoare precum energie, telecomunicații, produse farmaceutice, construcții, mass-media, industrie, automobile și FMCG.


360Competition colaborează frecvent cu firme de avocatură internaționale în cadrul concentrărilor economice multijurisdicționale ori investigațiilor declanșate de Consiliul Concurenței sau Comisia Europeană. Lipsa constrângerilor administrative sau corporative, flexibilitatea, implicarea directă a avocaților seniori supra specializați în concurență și ajutor de stat sunt atuurile cu care 360Competition poate susține eficient obiectivele comerciale ale clienților săi.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 712 / 1592
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
INTERVIURI ESENȚIALE | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Cele mai multe tranzacții care se fac în momentul actual sunt cele cu investitori strategici care vor să intre pe piața din România sau sunt deja prezenți și vor să își mărească cota de piață. În această perioadă, sell-side sunt fondurile de private equity, iar buy-side sunt strategici. Distressed, aproape deloc
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou
LegiTeam | The Opportunity: Junior Associate, Litigation (DLA Piper)
Stratulat Albulescu a asistat ELI Parks la închirierea către Sopsa a unei suprafețe de 6.400 m.p. în cadrul Eli Park 4
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
EXCLUSIV - Finanțele plătesc anul acesta peste 2 mil. E avocaților care blochează, în mai multe jurisdicții, încercările fraților Micula de a executa statul român. Ce firme de avocați au fost angajate în SUA, UK, Belgia, Luxemburg, Franța și Suedia și ce onorarii primește fiecare
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați consultanți
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...