ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cosmina Maria Simion este primul avocat din România nominalizat pentru premiul Best Regulatory Lawyer de către VIXIO GamblingCompliance. Șapte finaliști pe o listă extrem de valoroasă, care include avocați apreciați la nivel internațional

14 Septembrie 2022   |   R. T.

Câștigătorul distincției Best Regulatory Lawyer va fi anunțat la ceremonia de premiere care va avea loc miercuri, 30 noiembrie 2022, la De Vere Grand Connaught Rooms din Londra.

 
 
Cosmina Maria Simion, Managing Partner al SIMION & BACIU a fost inclusă între finaliștii pentru categoria Best Regulatory Lawyer a premiilor VIXIO GamblingCompliance Global Regulatory Awards 2022 (GRAs). Ea este primul avocat din România care reușește această performanță extraordinară și unul dintre cei 7 profesioniști din lume selectați în finala din acest an.

Cosmina este apreciată pentru activitatea sa excelentă din aria serviciilor juridice privind aspecte de reglementare în industria jocurilor de noroc, experiență care a evidențiat-o în mod special între practicienii din acest domeniu.

Cu ocazia nominalizării sale, Cosmina a menționat: “Este pentru prima dată când un avocat din România este inclus în această listă exclusivistă de finaliști. Sunt onorată și foarte mândră de această reușită. Nominalizarea vine însă și cu provocări profesionale importante: sunt hotărâtă să conving comunitatea internațională și locală de afaceri că sectorul jocurilor de noroc din România beneficiază de o experiență granulată de top rezultată din fiecare proiect pe care l-am dus la bun sfârșit”.


Aflate la cea de-a 6-a ediție, premiile VIXIO GamblingCompliance Global Regulatory Awards confirmă și celebrează realizările la nivel individual, al echipelor și al companiilor din domeniul jocurilor de noroc, profesioniști și entități care au excelat de-a lungul anului în domeniul conformării, al responsabilității sociale și al folosirii jocurilor de noroc în mod sigur și responsabil, așa cum au menționat organizatorii. Premiile sunt privite ca un reper al industriei de gambling în ceea ce privește recunoașterile și distincțiile independente acordate acestui sector, și care evidențiază practicienii și companiile care setează tendințele în domeniu.
În acest an, categoria Best Regulatory Lawyer se bucură de o listă de finaliști extrem de valoroasă, care include avocați apreciați la nivel internațional, activi în cadrul unor companii sau case de avocatură din SUA, Marea Britanie, Polonia, Grecia și România.

Candidatura Cosminei evidențiază parcursul său profesional de excepție, inclusiv de-a lungul ultimului an.

Repere cheie includ faptul că:

•    este un consultant juridic activ implicat, alături de clienți sau organizații profesionale, în discuții cu Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România pentru clarificarea aspectelor de reglementare și conformare care pot apărea în urma aplicării legislației relevante în vigoare (după ce, de-a lungul anilor, s-a implicat activ în revizuirea și elaborarea cadrului juridic al jocurilor de noroc din România).
•    este un susținător al dezbaterilor privind aspecte de conformare în arii de practică precum tehnologie, protecția datelor cu caracter personal, publicitate, protecția consumatorilor etc., având o activitate susținută în cadrul Camerei de Comerț Americane din România (AmCham).
•    a coordonat mandate cu puternic conținut de reglementare care modelează piața românească a jocurilor de noroc pentru clienți precum:
•    Novalpina Capital LLP, în legătură cu achiziția celui mai mare operator local de jocuri de noroc, o tranzacție cu o valoare de 9 cifre care se înscrie  în top 3 în România în 2021
•    Sportingbet, parte a grupului Entain, în legătură cu o gamă cuprinzătoare de servicii juridice care acoperă toate aspectele de reglementare, prevenirea și combaterea spălării banilor, publicitate, protecția consumatorilor și protecția datelor cu caracter personal relevante pentru activitatea acestei companii pe piața din România
•    888, în legătură cu toate aspectele de reglementare ale operațiunilor sale locale, inclusiv asistență cu succes în procesul de aprobare pentru lansarea a câteva sute de noi jocuri online
•    Play Online Solutions Ltd (Winner.ro), care furnizează servicii de jocuri de noroc online în România, în legătură cu diverse aspecte de reglementare și de natură contractuală
•    Bonus Group, un operator de jocuri de noroc de top din România, în legătură cu negocierea contractelor comerciale, implementarea de noi soluții de plată în sălile de jocuri de noroc, precum și alte aspecte de reglementare și multe altele.

De asemenea, Cosmina este General Member și membru al Comitetului Executiv al International Masters of Gaming Law (IMGL), organizația globală proeminentă de networking și educație în domeniul legislației privind industria jocurilor de noroc și care contribuie la modelarea viitorului acestui domeniu.O
piniile unor profesioniști care ocupă poziții de top în departamentele juridice ale unor companii importante, pe platforma www.in-houselegal.ro. Urmărește temele dezvoltate de avocați sau membri ai comunității In-houseLegal și propune subiecte.Nominalizarea Cosminei ca finalist pentru premiul Best Regulatory Lawyer, completează lista distincții pe care le-a primit până în acest moment în 2022, printre care:

•    includerea în clasamentul Global Market Leaders, secțiunea Gambling & Gaming Law, de către Chambers and Partners
•    recunoașterea ca avocat recomandat în domeniul legislației sportului și jocurilor de noroc pentru România de Who's Who Legal
•    recunoașterea ca Leading Individual în domeniul legislației jocurilor de noroc de către European Legal 500
•    premiată ca Avocat de Top în domeniul TMT la Gala Avocaților organizată de FinMedia
•    recunoscută ca una dintre cele mai bune doamne-avocat din lume în domeniul tehnologiei, mass-media și telecomunicații și inclusă în ghidul 2022 Women in Business Law publicat de Euromoney's Expert Guides.

Câștigătorul distincției Best Regulatory Lawyer va fi anunțat la ceremonia de premiere care va avea loc miercuri, 30 noiembrie 2022, la De Vere Grand Connaught Rooms din Londra. Detalii despre premiile VIXIO GamblingCompliance Global Regulatory și despre profesioniștii și companiile active în industria jocurilor de noroc selectate pe lista scurtă pentru premiile din acest an sunt disponibile aici.

SIMION & BACIU oferă clienților săi combinația potrivită de servicii de consultanță și reprezentare juridică, experiență de business și umanitarism.
De peste 20 de ani, membri ai echipei s-au numărat între promotorii unui sistem juridic și ai unui mediul de afaceri moderne în România. Astăzi, firma continuă să construiască și să promoveze un model de business care o poziționează ca partener de afaceri pentru clienții săi, în raport cu interesele lor profesionale și nevoile de asistență și reprezentare juridică în diferite domenii de drept și industrii reglementate, de interes pentru acești. Activitatea echipei de avocați și consultanți în proprietate intelectuală se axează în principal pe domenii precum proprietate intelectuală, jocuri de noroc, tehnologie, media și protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorului, publicitate, life sciences, litigii.
Avocații și consultanții
SIMION & BACIU sunt activi în comunitățile de afaceri relevante pentru domeniile de practică ale firmei și contribuie cu opinii bine argumentate în cadrul dezbaterilor ocazionate de conferințe și publicații din România și de la nivel internațional. Membri ai echipei sunt recunoscuți ca profesioniști de top de către publicații juridice internaționale de renume, precum Legal 500, Chambers and Partners, Managing IP, WTR 1000 și sunt activi în asociațiilor profesionale multi-jurisdicționale și locale, cum ar fi INTA, Marques, IMGL sau AmCham.
SIMION & BACIU este câștigătoare a premiului Romanian Firm of the Year acordat de Managing IP în 2021 și 2022. SIMION & BACIU este recunoascută ca Leading Law Firm de European Legal 500 în mod continuu, încă de la înființare.  
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 476 / 1657
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...