ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 | Adrian CHIRVASE, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime: ”Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate”

21 Mai 2024   |   R. T.

Adrian CHIRVASE este coordonatorul echipei de prevenție, conformitate și dreptul penal al afacerilor în cadrul POPESCU & ASOCIATII.

 
 
Adrian CHIRVASE, Partener în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, a obținut titlul  Avocatul Anului în White Collar Crime, trofeul fiind acordat în cadrul Galei LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 care a avut loc la Londra pe 16 mai a.c. Premiile Life Sciences urmăresc să recunoască implicarea deosebită, în proiecte dedicate cercetării și științelor vieții, a avocaților și a firmelor de avocatură de top din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Pentru acest titlu, Adrian CHIRVASE a concurat alături de alți șase avocați, cu activitate importantă în regiune.

Gala premiilor LMG Life Sciences EMEA recunoaște anual excelența și inovația în sectorul juridic al științelor vieții, celebrând astfel avocații și firmele de avocatură care au adus contribuții semnificative industriei. Desemnarea lui Adrian CHIRVASE drept Avocatul Anului în domeniul White Collar Crime subliniază dedicarea și leadershipul său remarcabil în peisajului juridic complex al mandatelor ce implică dezvoltarea și implementarea unor soluții inovative în aria de practică Criminal Law, inclusiv în toate domeniile relevante life sciences.


Adrian CHIRVASE este coordonatorul echipei de prevenție, conformitate și dreptul penal al afacerilor în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII. Deține o vastă experiență în domeniul dreptului penal al afacerilor și al criminalității economice, reprezentând, în cadrul proceselor penale, numeroase companii sau oameni de afaceri care își desfășoară activitatea în diferite domenii.    

Majoritatea mandatelor sale reprezintă cazuri extrem de complexe și multidisciplinare, lucrând îndeaproape cu clienții firmei (majoritatea fiind corporații multinaționale, mari companii locale sau oameni de afaceri importanți) pentru a înțelege nevoile acestora înainte de a recomanda soluția potrivită.

De asemenea, Adrian este specializat în efectuarea de investigații interne pentru identificarea fraudelor corporative, de audituri interne sau proceduri de anunțare, precum și în consilierea companiilor în sectorul de prevenție care implică activități de consultanță cu scopul de a anticipa și/sau identifica riscurile de relevanță penală, incluzând: analize juridice preliminare, opinii legale sau memorandumuri referitoare la diverse aspecte ale dreptului penal și ale dreptului procesual penal, asistarea și reprezentarea clienților în legatură cu procedurile extrajudiciare pentru a evita implicațiile infracționale sau riscurile complexe, pregătirea și încheierea tranzacțiilor civile la scară largă, în vederea soluționării pe cale amiabilă a unor daune civile în procedurile penale.

„Sunt onorat să fiu desemnat Avocatul Anului în domeniul White Collar Crime în cadrul Galei LMG Life Sciences EMEA 2024. Acest trofeu reprezintă dovada eforturilor depuse constant și a dedicării întregii echipe, dar mai ales a încrederii pe care ne-o acordă clienții noștri, cărora le mulțumim încă o dată. Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate.” a declarat Adrian CHIRVASE, Partener POPESCU & ASOCIAȚII.   Lista tuturor câștigătorilor și criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficială.


POPESCU & ASOCIAȚII
este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

POPESCU & ASOCIAȚII
și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

În 2023, POPESCU & ASOCIAȚII a primit titlul Eastern Europe Firm of the Year în cadrul Women in Business Law Awards de la Londra, iar în cadrul Galei Avocați de Top 2023 echipa de Litigii a primit Premiul special „Excelență în Dispute Resolution”.  

Societatea a fost desemnată Firma Anului în Avocatură în cadrul Galei Romanian Legal Awards 2022 și, de asemenea, în 2022 a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.

LMG Life Sciences este unul dintre cele mai prestigioase ghiduri juridice care centralizează cele mai importante firme de avocatură și avocați care activează în domeniul life sciences (biotehnologie, produse farmaceutice, dispozitive medicale, suplimente alimentare, alimente, cosmetice etc.). În fiecare an, LMG Life Sciences premiază firmele de avocatură și avocații care se află în spatele celor mai inovatoare și provocatoare proiecte juridice din EMEA, SUA și Canada, împreună cu ghidurile sale surori International Financial Law Review (IFLR), Benchmark Litigation, Managing IP, Expert Guides și ITR. . .

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 29 / 1746
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
Țuca Zbârcea & Asociații obține sesizarea CJUE într-un litigiu de achiziții publice în domeniul tehnologiilor medicale inovatoare
Clifford Chance Badea a asistat MORE în achiziția unui proiect cu o capacitate de 86 MW, prin care intră pe piața de energie regenerabilă din România. Nadia Badea, Partener Clifford Chance, coordonatoarea echipei de proiect: ”România se află pe radarul investitorilor de calibru în energie regenerabilă”
Grupul Acibadem (Turcia) poartă discuții one-to-one cu fondul de investiții MidEuropa pentru preluarea rețelei de sănătate Regina Maria | Mergermarket: Vânzătorul caută să obțină un multiplu de 13x EBITDA pentru platforma de asistență medicală, ceea ce implică o evaluare de aproximativ 1,3 miliarde de euro
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...