ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cum s-a desfășurat în această vară programul de internship organizat de Popescu & Asociații pentru studenții de la Drept și cum își alege firma viitorii colaboratori. Ce trebuie să știe tinerii aflați la început de drum care vor să se alăture uneia dintre cele mai puternice echipe de avocați | Capacitatea de a vedea lucrurile atât per ansamblu, cât și din diverse unghiuri de vedere, de a analiza situații complexe și de a veni cu soluții, combinată cu dorința de a învăța și de a se perfecționa, sunt calități apreciate și căutate la viitorii colegi

12 Septembrie 2024   |   Ștefania Enache

De altfel Popescu & Asociații rămâne dedicată dezvoltării profesionale continue a tinerilor avocați, iar formarea acestora este și va rămâne o prioritate și o investiție în viitorul echipei.

Adrian Chirvase, Partener Popescu & Asociatii

 
 
Popescu & Asociații a organizat și în acest an, pe perioada vacanței de vară, un stagiu de pregătire destinat studenților de la facultățile de drept. Prin acest proiect, firma contribuie la formarea noii generații de avocați, oferindu-le, totodată, oportunitatea de a învăța alături de unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniul juridic.  „Studenții arată în continuare un interes activ în ceea ce privește cunoașterea și din perspectiva practică a profesiilor juridice, fapt care ne bucură și ne motivează să continuăm să investim în aceste stagii de practică”, precizează Adrian Chirvase, Partener Popescu & Asociații.


În vara anului 2024, șase studenți au fost selectați pentru a face practica alături de echipa Popescu & Asociații. Acești tineri au fost aleși pe baza unor criterii riguroase, procesul de selecție incluzând evaluarea mediilor anilor de studiu și implicarea în activități extrașcolare relevante pentru domeniul juridic. În plus, a contat motivația studenților de a participa la acest stagiu.

„Ne dorim să lucrăm cu studenți care demonstrează nu doar o bună pregătire academică, ci și pasiune pentru domeniul juridic și, totodată, dorința de a se dezvolta în acest domeniu. În ceea ce privește concluziile coordonatorilor programului de internship, acestea au fost general pozitive. Studenții s-au dovedit a fi bine pregătiți din punct de vedere teoretic și foarte receptivi. Pe parcursul stagiului, aceștia au fost implicați activ în diverse proiecte și au avut ocazia să lucreze alături de avocați cu experiență din cadrul Popescu & Asociații, abordând probleme juridice reale și participând la procese în instanță. Cu siguranță această experiență le-a oferit o perspectivă practică asupra activității de avocat și le-a consolidat cunoștințele acumulate pe durata anilor de studiu de până acum. Astfel, stagiul de practică din această vară a fost un succes, atât din perspectiva noastră, cât și din cea a studenților care au participat și ne-au oferit feedback pe parcurs și la finalul stagiului. Ne dorim să menținem această tradiție și în anii următori pentru a contribui la formarea unor profesioniști de înaltă calitate în domeniul juridic”, subliniază Adrian Chirvase.




Tranziția de la teorie la practica avocaturii

Programul stagiilor de practică în cadrul Popescu & Asociații este conceput pentru a oferi studenților o experiență practică completă și relevantă, facilitând tranziția acestora de la teorie la practica avocaturii.

Coordonatorii stagiului de practică pun accent pe integrarea rapidă și eficientă a studenților în echipă, asigurându-se că fiecare dintre aceștia are ocazia să participe activ la proiectele în derulare și să își dezvolte abilitățile juridice. Astfel, sub supravegherea avocaților coordonatori, studenții au fost integrați în cadrul echipelor și au fost implicați în redactarea de documente juridice, fiind încurajați să colaboreze și să își dezvolte abilitățile de lucru în echipă.

„Stagiul de practică s-a desfășurat exclusiv în format fizic, la sediul nostru, astfel încât studenții să poată beneficia de toate resursele societății de avocați și să își valorifice cât mai bine efortul alocat pentru aprofundarea în mod practic a cunoștințelor teoretice. Aceștia au putut lua contact direct cu activitatea de la birou sau au însoțit colegii în instanță, având ocazia de a observa cum sunt gestionate termenele-limită pentru a învăța să prioritizeze activitatea și să se organizeze eficient. Ca în fiecare an, practica cu studenții a pus accent deosebit pe feedback-ul continuu, astfel încât studenții să poată învăța în mod activ și să își îmbunătățească abilitățile pe parcursul stagiului. Se poate observa, așadar, că inițierea studenților este un pas esențial în programul nostru, având scopul de a le oferi bazele și înțelegerea asupra modului în care funcționează o firmă de avocatură. De asemenea, discuțiile pe care le avem le oferă o perspectivă clară asupra mediului profesional în care vor activa și asupra modului în care își pot aduce contribuția în echipă. Suntem încrezători că acest tip de pregătire contribuie semnificativ la dezvoltarea viitorilor avocați și la succesul lor în cariera juridică”, detaliază interlocutorul BizLawyer.

Prin programul de internship pe care îl derulează, Popescu & Asociații urmărește dezvoltarea unei oportunități de învățare reciprocă, astfel că feedback-ul sincer din partea studenților este esențial pentru îmbunătățirea continuă.

În ceea ce privește evaluarea performanțelor, aceasta se bazează pe mai mulți factori, inclusiv pe nivelul de implicare și proactivitate al studenților, rapiditatea cu care au răspuns solicitărilor, eficiența în îndeplinirea sarcinilor etc.

„Interacțiunea cu studenții a marcat o experiență pozitivă și în acest an, fiind plăcut surprinși de dorința și nivelul de implicare pe care l-au demonstrat încă de la început. Toți studenții aflați în practică s-au arătat dornici să învețe, demonstrând capacitatea de a se adapta rapid, ceea ce a facilitat o colaborare eficientă între ei și colegii avocați din cadrul echipei Popescu & Asociații. În ceea ce privește viteza de răspuns și modul în care au preluat și dus la bun sfârșit sarcinile, aceștia au reușit să livreze rezultate de calitate în termenele stabilite. Feedback-ul pe care l-am primit din partea studenților este, de asemenea, foarte valoros. Aceștia au fost deschiși în a-și exprima opiniile cu privire la experiența lor, iar sugestiile lor ne ajută să identificăm noi modalități de îmbunătățire a programelor noastre. De exemplu, studenții au apreciat oportunitatea de a lucra la cazuri reale și de a participa la ședințe de instanță, considerând că aceste experiențe i-au ajutat să își formeze o imagine mai clară asupra practicii juridice.
În ceea ce privește identificarea viitorilor avocați, pot să spun că am remarcat studenți cu un potențial considerabil și pe care ni i-am dori în echipă. Aceștia s-au remarcat printr-o combinație de cunoștințe juridice, abilități practice și o atitudine proactivă. Capacitatea lor de a vedea lucrurile atât per ansamblu, cât și din diverse unghiuri de vedere, de a analiza situații complexe și de a veni cu soluții, combinată cu dorința de a învăța și de a se perfecționa, sunt calități pe care le apreciem și pe care le căutăm la viitorii noștri colegi.
Așadar, considerăm că este esențial să identificăm și să încurajăm studenții care au demonstrat că au toate calitățile necesare pentru a deveni avocați de succes, urmărind cu interes evoluția acestora și desigur rămânem disponibili de a-i ghida și pe viitor”, menționează Adrian Chirvase.

Alegerea unui program de internship este o decizie importantă pentru orice student la drept, de aceea firmele implicate în astfel de inițiative își doresc să înțeleagă motivele din spatele acestei alegeri pentru a-și putea îmbunătăți stagiile de practică. O astfel de abordare, ajută cabinetele de avocatură să atragă unii dintre cei mai buni și mai motivați studenți.

-------------------------------------------------------------------------------------------

O alegere foarte bună pentru dezvoltarea abilităților juridice într-un mod bine ghidat


„Discuțiile cu studenții de până acum ne-au oferit de fiecare dată o perspectivă valoroasă asupra factorilor care i-au determinat să aleagă echipa noastră, de la reputația firmei și domeniile de practică, până la oportunitățile de învățare și dezvoltare profesională, precum și interacțiunile deschise cu avocații noștri. Aceste informații ne permit să înțelegem mai bine punctele forte ale programului nostru și să identificăm eventualele aspecte de îmbunătățire.
Din discuțiile avute am aflat că au ales programul nostru de internship din mai multe motive. Printre aspectele menționate frecvent se numără reputația echipei Popescu & Asociații. Faptul că suntem cunoscuți, atât pentru profesionalismul și calitatea serviciilor juridice, cât și pentru seriozitatea cu care tratăm programele de internship, realizate 100% la birou, reprezintă factori decisivi în alegerea lor. De asemenea, o parte dintre studenți au fost atrași de diversitatea domeniilor de practică pe care le acoperim și de posibilitatea de a lucra la cazuri complexe și interesante, ceea ce le-a oferit oportunitatea de a-și testa și dezvolta cunoștințele teoretice.
Totodată, studenții au apreciat în mod deosebit atmosfera de lucru care este caracterizată de profesionalism și deschidere. Oferim sprijin și mentorat, aceste detalii transmițându-se printre studenți de la colegii lor care au efectuat stagiul de practică în anii anteriori, avocații din echipa Popescu & Asociații fiind disponibili pentru a explica aspectele mai complexe ale cazurilor sau ale documentelor juridice.
Un alt element apreciat de studenți este abordarea noastră centrată pe dezvoltare. Studenții au observat că ne-am concentrat nu doar pe atribuirea de sarcini practice, ci și pe asigurarea unui proces continuu de învățare și feedback, mărturisind că au apreciat faptul că eforturile lor sunt recunoscute, primind feedback constant. Astfel, atmosfera creată le-a oferit încrederea necesară pentru a învăța cât mai mult pe durata stagiului.
Ținând cont de toate acestea, credem că studenții aleg POPESCU & ASOCIAȚII întrucât ne consideră o alegere foarte bună pentru dezvoltarea abilităților juridice într-un mod bine ghidat.”

Adrian Chirvase, Partener Popescu & Asociații

-------------------------------------------------------------------------------------------

Integrarea este una personalizată

Programele de acest tip au rol major în dezvoltarea sectorului juridic. Adrian Chirvase amintește faptul că absolvenții promoției 2024 reprezintă viitorul avocaturii din România, iar așteptările firmelor de profil față de acești tineri sunt pe măsura provocărilor și oportunităților din domeniu. „Ne propunem să identificăm și să atragem tineri care demonstrează nu doar o competență juridică solidă, ci și o etică profesională ireproșabilă. Totodată, dorim să avem în echipă absolvenți care împărtășesc valorile firmei noastre și care sunt pregătiți să contribuie la succesul nostru comun pe termen lung.  
Astfel, în cadrul Popescu & Asociații, așteptările noastre de la absolvenții promoției 2024 sunt ridicate, reflectând standardele înalte pe care le impunem constant în activitatea noastră. Ne dorim colegi care să aducă în echipă seriozitate și determinare, alături de cunoștințe juridice solide. Este esențial ca viitorii noștri colegi să manifeste o dorință continuă de învățare, să fie atenți la detalii, să aibă o motivație constantă de a excela și de a se autodepăși în fiecare zi. Căutăm tineri care să demonstreze nu doar o cunoaștere solidă a dreptului, ci și pasiune pentru avocatură.
Pentru profesia de avocat, abilitățile analitice sunt deosebit de importante, având în vedere că lucrăm cu volume mari de informații complexe. În același timp ne dorim ca tinerii profesioniști să aibă capacitatea de sinteză, să identifice rapid soluții și să aibă competențe excelente în redactarea documentelor juridice.
Oferim întreg suportul nostru pentru dezvoltarea profesională a noilor colegi, aceștia având acces la resurse ample, printre care: evenimente de profil organizate atât online, cât și offline, biblioteca din cadrul firmei și, nu în ultimul rând, mentorat calificat. Fiecare absolvent sau profesionist are parte de îndrumarea coordonatorului și a colegilor avocați din firmă, beneficiind astfel de un proces de învățare continuu și de dezvoltare personală.
Profilul tânărului profesionist pe care ni-l dorim include atât trăsături standard, cum ar fi competențele juridice solide și abilități analitice, cât și deschiderea către învățare. Credem cu tărie că, printr-un proces continuu de învățare, muncă asiduă și perseverență, alături de mentorii potriviți, oricine poate deveni foarte bun într-un domeniu care valorizează atât cunoștințele teoretice, cât și înțelegerea profundă a pieței și a domeniilor de activitate a clienților noștri”, nuanțează interlocutorul BizLawyer.

Pentru a se asigura că fixează bazele unei cariere de succes în avocatură pentru fiecare tânăr care se alătură echipei, Popescu & Asociații a dezvoltat un program de integrare axat pe o combinație de training, îndrumare personalizată și implicare în proiecte reale. Avocații sunt convinși că un proces riguros, bine organizat, dar în același timp adaptat fiecărui absolvent, va ajuta la o integrare personalizată pentru a asigura o tranziție potrivită, oferind în același timp oportunitatea de a se familiariza cu valorile firmei Popescu & Asociații. Procesul de integrare a noilor angajați este structurat astfel încât să asigure o adaptare eficientă și completă la cultura și cerințele profesionale ale organizației.

În ceea ce privește etapele, acestea includ la început sesiuni de prezentare generală a firmei și a procedurilor interne. Apoi urmează o etapă de formare, iar fiecare tânăr care se alătură echipei beneficiază de mentorat din partea unui avocat senior sau coordonator, care îi oferă suport continuu și îndrumare pe parcursul primelor luni.

Pe perioada de integrare, dar nu numai, au loc și sesiuni de evaluare periodică pentru a monitoriza performanța, dar și ariile/aspectele care trebuie îmbunătățite pentru a ajusta suportul oferit.



O
piniile unor profesioniști care ocupă poziții de top în departamentele juridice ale unor companii importante, pe platforma www.in-houselegal.ro. Urmărește temele dezvoltate de avocați sau membri ai comunității In-houseLegal și propune subiecte.



Popescu & Asociații rămâne dedicată dezvoltării profesionale continue a tinerilor avocați

„Așadar, pentru a putea lucra alături de echipa Popescu & Asociații în această toamnă, un tânăr absolvent trebuie să demonstreze  cunoștințe teoretice solide, seriozitate, alături de abilități practice relevante pentru domeniul juridic”, nuanțează avocatul.

De altfel Popescu & Asociații rămâne dedicată dezvoltării profesionale continue a tinerilor avocați, iar formarea acestora este și va rămâne o prioritate și o investiție în viitorul echipei.
„Credem că, atât printr-un program bine structurat ce include mentorat, training și feedback, cât și prin îmbinarea experienței practice, a accesului la resurse și a îndrumării personalizate, stagiarii noștri vor deveni avocați de succes, capabili să facă față oricărei provocări juridice.
Totodată,  cultura noastră organizațională încurajează și promovează performanța, iar stagiarii care demonstrează dedicare, excelență profesională și angajament față de dezvoltarea continuă au oportunitatea de a avansa mai rapid”, argumentează Partenerul Popescu & Asociații.

În acest context, programul de integrare este adaptat fiecărui nou coleg, incluzând sesiuni de formare atât din punct de vedere teoretic, cât și practic. Tinerii sunt incluși, treptat, în cadrul diverselor activități relevante ale profesiei de avocat: redactarea documentelor juridice, participarea la întâlniri etc. De asemenea, aceștia sunt alocați echipelor de proiect unde lucrează sub îndrumarea directă a avocaților seniori, având ocazia să observe și să participe activ la soluționarea problemelor juridice reale.

Pentru a sprijini tinerii avocați să se specializeze într-un anumit domeniu, Popescu & Asociații le oferă posibilitatea de a lucra pe proiecte variate, care acoperă multiple arii de practică. În funcție de interesele lor și de abilitățile demonstrate, ei sunt încurajați să aprofundeze cunoștințele într-un domeniu specific și primesc ghidarea necesară. „Colegii care au rolul de mentor nu doar că le oferă sfaturi și îndrumare, dar îi implică activ în proiecte complexe, ajutându-i să-și dezvolte competențele necesare pentru a învăța și excela. De asemenea, încurajăm feedback-ul constant care să le permită să își ajusteze parcursul profesional în funcție de nevoile și obiectivele lor, iar pentru cei care își doresc să avanseze rapid în ierarhia firmei, dedicarea și capacitatea de a aduce valoare echipei sunt recunoscute și răsplătite pe măsura performanțelor demonstrate, asumându-și totodată responsabilități crescute în cadrul proiectelor”, arată interlocutorul BizLawyer.

În contextul actual, în care dinamica pieței muncii se schimbă rapid, iar așteptările noii generații de profesioniști sunt în continuă evoluție, firmele trebuie să identifice soluțiile cele mai bune care le pot ajuta să atragă noi talente. De exemplu, la nivelul Popescu & Asociații se are în vedere monitorizarea și adaptarea constantă a strategiei de recrutare și dezvoltare. Echipa casei de avocatură se concentrează pe crearea unui mediu de lucru stimulant, care să răspundă nevoilor și așteptărilor noii generații.

„În domeniul juridic, formarea continuă, dedicarea și hotărârea sunt esențiale. Așadar aceste valori sunt fundamentale în orice sfat pe care l-am oferi unui tânăr avocat.
În cadrul echipei Popescu & Asociații ne pregătim activ pentru a întâmpina noua generație de profesioniști printr-o serie de inițiative și programe dedicate. Mai exact, analizăm și actualizăm constant programele interne de formare pentru a reflecta evoluțiile din domeniul juridic și cerințele actuale ale pieței. De asemenea, ne concentrăm să avem un mediu de lucru deschis și colaborativ, care să răspundă atât așteptărilor și nevoilor noilor generații de avocați, dar și ale clienților. Mai mult decât atât, ne străduim să asigurăm un mediu de lucru care să stimuleze performanța și angajamentul.
Partenerii și coordonatorii din cadrul firmei joacă un rol esențial în dezvoltarea competențelor tinerilor colegi, stabilind strategii bine definite, aliniate cu valorile companiei. Având o abordare strategică, monitorizăm constant evoluțiile de pe piața muncii și încurajăm inovația, creativitatea și gândirea critică.
În plus, reamintesc prezența domnului Prof. Univ. Dr. Gheorghe BUTA, un mentor de excepție pentru numeroase generații de juriști. Datorită implicării sale, programul de mentorat din cadrul echipei Popescu & Asociații a atins un nivel de excelență care, fără îndoială, este dificil de egalat în piața avocaturii. Experiența și îndrumarea domniei sale sunt atuuri esențiale pentru dezvoltarea profesională și personală a fiecărui avocat din echipa noastră, iar pentru tinerii absolvenți, această oportunitate poate reprezenta un moment definitoriu în cariera lor”, detaliază Adrian Chirvase.

În plus, fiecare avocat coordonator din cadrul Popescu & Asociații își asumă cu seriozitate rolul de mentor, ghidându-i și susținându-i zilnic pe avocații aflați la început de drum, pentru a-i ajuta să devină profesioniști cât mai buni.

Tinerii care aspiră la o carieră în domeniul juridic ar trebui să aibă în vedere câteva dintre sfaturile pe care avocații cu experiență le au pentru ei.
În primul rând, trebuie fie dornici să își extindă permanent cunoștințele pentru că în domeniul juridic, probabil ca și în alte domenii de activitate, procesul de învățare nu se oprește odată cu finalizarea studiilor.
De asemenea, trebuie să se adapteze la schimbările legislative, cele de practică, dar și la cerințele clientului. Fiecare proiect și fiecare client este diferit, astfel că adaptabilitatea este o abilitate fundamentală.
Este important să fie perseverenți și buni comunicatori întrucât abilitățile de a comunica, precis și clar, atât în scris, cât și verbal, sunt foarte importante, fie că vorbim de redactarea unor documente juridice sau prezentarea unui caz în instanță.  
În plus, trebuie să gestioneze primirea și acordarea de feedback constructiv. Sfaturile primite sunt valoroase pentru creșterea profesională pentru că ne ajută să fim tot mai buni. Totodată, acordarea de feedback reprezintă un exercițiu important de a se dezvolta.
Și nu în ultimul rând, să aleagă un mentor care poate oferi îndrumare valoroasă, care să îi inspire și de la care să învețe cât mai mult.

„În concluzie, pregătirea pentru o carieră de succes în domeniul juridic necesită mai mult decât cunoștințe teoretice. Sunt necesare dezvoltarea și învățarea continuă, adaptabilitatea și cultivarea unor valori solide.
Reamintesc faptul că noi, echipa Popescu & Asociații, suntem dedicați să oferim sprijinul necesar pentru ca noua generație de avocați să se dezvolte, să își atingă potențialul maxim și îi așteptăm alături de noi pe tinerii care doresc să exceleze în această profesie”, transmite Partenerul Popescu & Asociații.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3 / 1803
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3 - 5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Reprezentarea părților în arbitraj (Powered by ZRVP)
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
MidEuropa a angajat banca de investiţii Rothschild pentru vânzarea Regina Maria (România) și MediGroup (Serbia). Firma de avocați A&O Shearman, care colaborează pe piața locală cu RTPR, asigură suport juridic în pregătirea tranzacției | Este de așteptat ca unele dintre cele mai importante firme de private equity active în CEE și jucători strategici să își manifeste interesul, dar numai câțiva pretendenți pot susține prețul de 12-13x EBITDA solicitat de MidEuropa
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
Cum s-a desfășurat în această vară programul de internship organizat de Popescu & Asociații pentru studenții de la Drept și cum își alege firma viitorii colaboratori. Ce trebuie să știe tinerii aflați la început de drum care vor să se alăture uneia dintre cele mai puternice echipe de avocați | Capacitatea de a vedea lucrurile atât per ansamblu, cât și din diverse unghiuri de vedere, de a analiza situații complexe și de a veni cu soluții, combinată cu dorința de a învăța și de a se perfecționa, sunt calități apreciate și căutate la viitorii colegi
Kinstellar finalizează cu succes achiziția operațiunilor Noerr din București, după preluarea birourilor din Bratislava și Praga. Puternica practică de Tax and Finance de la Noerr consolidează oferta de servicii a firmei pe piața locală. Focus pe clienții vorbitori de limbă germană | Victor Constantinescu, coordonatorul echipei Kinstellar din București, care are acum cca. 50 de avocați și specialiști în consultanță de business: ”Odată cu integrarea echipei și expertizei Noerr, ne extindem capacitățile și consolidăm portofoliul de servicii”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
În spatele scenei, alături de performanta echipă de Dispute Resolution de la Țuca Zbârcea și Asociații, care gestionează peste 4.000 de dosare ̸ an, cu o valoare ce depășește acum 7 miliarde de euro. ”Abilitatea lor de a gestiona spețe complexe și sofisticate din diverse domenii este de neegalat”, spun ghidurile juridice internaționale | Cum lucrează profesioniștii din cel mai numeros departament al firmei, care sunt proiectele fanion și cine sunt avocații care coordonează grupurile de practică
Baciu Partners, Mușat & Asociaţii și Răzvan Dincă & Asociaţii, pe lista scurtă pentru distincția de ‘Firma anului în domeniul mărcilor în România’ la gala Global IP Awards 2024, desfășurată la Londra. Ce spun ghidurile juridice despre activitatea firmelor
RTPR a asistat cu succes Bookster în conflictul juridic cu editurile | Partenerii Valentin Berea și Roxana Ionescu, în echipa care a solicitat intervenția Consiliului Concurenței și a susținut firma în fața autorității. Prof. Lucian Mihai a condus echipa implicată în demersurile în instanță
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...