ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mușat & Asociații câștigă prestigiosul premiu “Romania Firm of the Year” la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 în Londra | Paul George Buta, Managing Partner: “O recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați”

22 Mai 2024   |   R. T.

Mușat & Asociații a câștigat premiul Romania Firm of the Year la gala LMG Life Sciences EMEA Awards (Londra, 16 mai), o recunoaștere internațională a rezultatelor excepționale în sectorul life sciences. * Dan Minoiu, Deputy Managing Partner, a primit distincția Regulatory Advisor of the Year în EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

 
 
Ca firmă de avocatură full-service, Mușat & Asociații are avantajul unic de a oferi consultanță și reprezentare în toate aspectele legale și fiscale din domeniul foarte reglementat al life sciences. Firma de avocați a obținut constant rezultate favorabile în mandate complexe datorită echipei sale puternice și diverse, care cuprinde avocați specializați în regulatory, corporate, dreptul concurenței, drept medical & farmaceutic, proprietate intelectuală, dreptul muncii și consultanță fiscală, dar și avocați litiganți cu mare experiență. Această varietate de specializări permite consolidarea poziției sale de top în piața avocaturii de business și dezvoltarea expertizei suplimentare în mandate de referință.

LMG Life Sciences este unul dintre cele mai prestigioase ghiduri juridice care centralizează cele mai importante firme de avocatură și avocați care activează în domeniul life sciences (biotehnologie, produse farmaceutice, dispozitive medicale, suplimente alimentare, alimente, cosmetice etc.). În fiecare an, LMG Life Sciences premiază firmele de avocatură și avocații care se află în spatele celor mai inovatoare și provocatoare proiecte juridice din EMEA, SUA și Canada, împreună cu companiile sale surori International Financial Law Review (IFLR), Benchmark Litigation, Managing IP, Expert Guides și ITR.


În 2022 și 2023, Mușat & Asociații a fost desemnată Eastern Europe Firm of the Year la gala LMG Life Sciences Awards EMEA.

“Este al treilea an în care ne întoarcem de la Londra cu rezultate extraordinare la LMG Life Sciences EMEA Awards și suntem foarte mândri de acest lucru. Această distincție reprezintă o recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați specializați în drept medical & farma, regulatory, proprietate intelectuală, litigii, concurență, corporate, dreptul muncii și taxe. Suntem onorați de această distincție și de apartenența la elita firmelor de avocatură din life sciences”, a declarat Paul George Buta, Managing Partner Mușat & Asociații.

De asemenea, Dan Minoiu, Deputy Managing Partner, a fost desemnat Regulatory Advisor of the Year la nivelul EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), o recunoaștere a rezultatelor sale remarcabile. Dan este unul dintre cei mai cunoscuți practicieni din domeniul life sciences, având o vastă experiență în consilierea clienților care activează în domenii foarte reglementate, inclusiv companii farmaceutice și de dispozitive medicale, clinici private și spitale, precum și în consilierea companiilor din alte sectoare - IT, FMCG , asigurări, agricultură și altele.

„Sunt foarte onorat să primesc această recunoaștere la nivel european și sunt recunoscător colegilor și clienților pentru colaborarea remarcabilă pe care o avem. Cu fiecare mandat ne străduim să obținem cele mai bune rezultate posibile și să depășim așteptările, iar acest lucru este ceea ce ne diferențiază în peisajul juridic”, spune Dan Minoiu.

Manuela Lupeanu, Counsel, și Paul George Buta, Managing Partner, s-au aflat pe lista scurtă pentru premiile Non-IP Litigation Rising Star și Antitrust & Competition Lawyer of the Year.

Per total, Mușat & Asociații s-a aflat pe lista scurtă în șase categorii de premii pentru firme de avocatură, dar și individuale, la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024:
►    Romania Firm of the Year
►    Antitrust & Competition Firm of the Year
►    Antitrust & Competition Lawyer of the Year – Paul George Buta, Managing Partner
►    Regulatory Advisor of the Year – Dan Minoiu, Deputy Managing Partner
►    Product Liability Lawyer of the Year - Dan Minoiu, Deputy Managing Partner
►    Non IP Litigation Rising Star – Manuela Lupeanu, Counsel

Printre câștigătorii celorlalate categorii de premii acordate în cadrul LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 s-au numărat firme de avocatură prestigioase ca: DLA Piper, Latham & Watkins, Powell Gilbert, Hogan Lovells, Ropes & Gray, De Clercq & Partners, McDermott Will & Emery, Dimitrov Petrov & Co, Finnegan, The Luzzatto Group, Morgan Lewis, TGS Baltic, Carpmaels & Ransford, King & Spalding, DORDA, A&O Shearman.

Despre Mușat & Asociații
Numele Mușat & Asociații este sinonim cu excelența în practica avocaturii de business din România. De peste 30 de ani, Mușat & Asociații acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.
Mușat & Asociații este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 23 / 1743
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Kinstellar is recruiting a junior to mid-level Litigation Lawyer
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Women in Business Law Awards 2024 | Două firme locale independente și două birouri ale unor firme internaționale, pe lista scurtă pentru premiul ”Firma anului în Europa de Est”. Popescu & Asociații, câștigătoarea de anul trecut, listată în trei categorii
Kinstellar a acordat consultanță ING Bank N.V. cu privire la o nouă facilitate de credit senior de 150 de milioane de euro acordată furnizorului român de servicii de telecomunicații DIGI România. Magdalena Răducanu (Special Counsel) a coordonat echipa
Raport IT&C: Oportunități de cooperare între Marea Britanie ̸ România | Mircea Moraru, Counsel la CMS România: Pentru investitorii britanici care iau în considerare scena dinamică de IT&C din România, este esențial să înțeleagă și să navigheze printre complexitățile juridice
Vasile Țiple, fostul Consilier General al UiPath și fondatorul Goodlegal, se alătură KPMG Legal - Toncescu și Asociații
PNSA a consiliat Grupul Orange în fuziunea post-achiziție dintre Orange România și Orange România Communications. Partenerii Bogdan C. Stoica și Irina Ivanciu au coordonat echipele din mai multe arii de practică
Bondoc și Asociații obține un nou succes în materia litigiilor de achiziții publice. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Cererea de inițiere a procedurii de arbitraj cerută de Eurohold și EIG a fost înregistrată la ICSID | Reclamanții se pregătesc să conteste restricțiile impuse de Uniunea Europeană în privința acordurilor de investiții încheiate între statele membre și spun că un astfel de arbitraj va crea un precedent pentru alte întreprinderi din UE. Ce avocați fac parte din echipa care consiliază asigurătorul
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Norris Alexandru Mircescu, al cincilea cel mai bun punctaj din anul 2022: ” Mi-am rezervat ultimii doi ani de facultate pentru a descoperi lumea avocaturii. Cel puțin momentan, îmi doresc să progresez și să mă dezvolt în România. Îmi iubesc țara și familia, nu văd cum aș putea sta departe prea mult timp de lucrurile care sunt cele mai importante pentru mine”
Avocații Wolf Theiss văd o creștere de 20-30%, anul acesta, în practica de Dispute Resolution | Ligia Cecilia Popescu, Partenerul Wolf Theiss care coordonează Departamentul de Litigii şi Arbitraj, al doilea ca volum de activitate și ca încasări al biroului din București: “Avem o echipă foarte puternică. O parte semnificativă a portofoliului de clienţi ai practicii provine din recomandări provenite de la firme internaţionale de avocatură”
Mergermarket - League Tables of Legal Advisors (Q1 2024) | Piața de M&A își revine în primul trimestru și crește cu o treime, la nivel global și cu 42% în Europa. CMS, printre primele în clasamentul global și în Europa. Wolf Theiss și DLA Piper, pe podium în Europa Centrală și de Est
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...