ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIMION & BACIU domină clasamentele WTR1000 pentru piața locală în 2023. Casa de avocați “s-a poziționat ferm ca una dintre firmele lider în domeniul proprietății intelectuale din România”, este inclusă în secțiunea Gold și are cel mai mare număr de profesioniști evidențiați în ghidul realizat de World Trademark Review

09 Februarie 2023   |   R. T.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale au fost incluși continuu în analiza realizată de WTR1000 încă de la fondarea firmei in 2019.

 
 
Firma de avocatură SIMION & BACIU se bucură de aprecieri excelente în ediția 2023 a clasamentelor WTR1000 – the World’s Leading Trademark Professionals realizate de WORLD TRADEMARK REVIEW, ghid de referință dedicat exclusiv identificării practicieni proeminenți din domeniul mărcilor din întreaga lume. Firma este inclusă în categoria GOLD, cea mai înaltă poziție, în ambele categorii analizate pentru România de reputata publicație, respectiv: Enforcement & Litigation și Prosecution & Strategy.

Ana-Maria Baciu, Cosmina Maria Simion și Andreea Bende sunt reconfirmate ca profesioniști de top în domeniul mărcilor în clasamentul realizat la nivel individual. În plus, Cristiana Prodescu se alătură profesioniștilor remarcați de WTR1000, făcându-și debutul în aceste clasamente. Aceste patru nominalizări marchează încă o reușită specială, SIMION & BACIU fiind în acest an firma cu cei mai mulți profesioniști recunoscuți în clasamentul la nivel individual.


SIMION & BACIU și membri ai echipei sale au fost incluși continuu în analiza realizată de WTR1000 încă de la fondarea firmei in 2019. Astfel, 2023 reprezintă cel de-al patrulea an consecutive în care se bucură de o recunoaștere de excepție din partea acestui ghid consacrat în identificarea profesioniștilor remarcabili din domeniul mărcilor și care activează în jurisdicții cheie la nivel mondial.

De remarcat că suita de distincții primite de SIMION & BACIU și echipa sa prin aceste clasamente reconfirmă viabilitatea modelului de business promovat pe firmă, care oferă mediului de afaceri un nivel aprofundat de cunoștințe și experiență asociate în mod frecvent cu firmele de tip-boutique active în domeniul proprietății intelectuale, combinate în mod autentic cu abilități și resurse necesare pentru acordarea de asistență juridică în proiecte tranzacționale și reprezentare în soluționarea disputelor complexe.
WTR1000 remarcă în editorialul său din acest an că SIMION & BACIU “s-a poziționat ferm ca una dintre firmele lider în domeniul proprietății intelectuale din România”.

Ana-Maria Baciu, Managing Partner, este inclusă în categoria GOLD a profesioniștilor în domeniul mărcilor. “Ana-Maria este un avocat eficient, profesionist și de încredere, cu o capacitate extraordinară de a gestiona cazuri și negocieri complexe. Are o gândire strategică, exactă și îi pasă cu adevărat de clienții săi”, notează WTR1000.

Cosmina Simion, Managing Partner, este inclusă în categoria GOLD a profesioniștilor în domeniul mărcilor, „având peste 20 de ani de experiență în domeniul proprietății intelectuale. Complementar activității sale în domeniul consultanței juridice tradiționale, Simion excelează și în gestionarea tranzacțiilor sofisticate”, conform WTR1000.

Andreea Bende, Partener, “este un consultant strălucit, cu o gândire strategică, care oferă asistentă într-o gamă variată de industrii unui portofoliu de clienți la fel de variat. Este receptivă, atentă la detalii și are o înțelegere profundă a nevoilor de business”. WTR1000 a inclus-o pe Andreea în categoria SILVER.

Cristiana Prodescu, Managing Associate „este meticuloasă, receptivă, diligentă și mereu dedicată nevoilor clienților pe care îi asistă. Background-ul său juridic robust, pragmatismul și precizia sa o poziționează ca un avocat excelent”, conform editorialului 2023 al WTR1000. Cristiana este inclusă în categoria SILVER a clasamentului individual.

WTR 1000, ghidul anual publicat de revista World Trademark Review, este una din cele mai prestigioase publicaţii în domeniul mărcilor la nivel mondial. Pe baza unor cercetări efectuate conform unei metodologii extrem de riguroase, specialiştii WTR 1000 alcătuiesc anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură, agenţii de proprietate intelectuală şi profesionişti din domeniul mărcilor, în peste 70 de jurisdicţii importante din întreaga lume, printre care şi România.

Potrivit WTR1000, „ghidul ilustrează profunzimea experienței la dispoziția proprietarilor de mărci care încearcă să-și protejeze mărcile, fiind un instrument de referință pentru cei care caută experiență de excepție în domeniul mărcilor și parteneri din întreaga lume. (...) Profesioniștii, firmele de avocatură și cabinetele de consiliere în domeniul mărcilor pot fi incluși în WTR1000 numai pe baza unui feedback pozitiv semnificativ al surselor din piață„.
Despre SIMION & BACIU
O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU a devenit rapid un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.

Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. SIMION & BACIU își desfășoară activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum Proprietate Intelectuală, Protecția Consumatorilor & Publicitate, Reglementare în domeniul jocurilor de noroc, Tehnologie & Media, Protecția Datelor cu Caracter Personal, Dreptul Societăților, Fuziuni & Achiziții, Reglementare în domeniul farmaceutic/medical și Soluționarea Disputelor.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum IMGL (International Masters of Gaming Law),  INTA (International Trademark Association), AmCham (American Chamber of Commerce in Romania) sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.

Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal și WTR 1000 – toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Reputația firmei este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv:

►    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021 și 2022), cea mai apreciată distincție internațională în domeniul proprietății intelectuale
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
►    Premiul Firma Anului în Domeniul Mărcilor, acordat de IAM Patent și WTR (2022)
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de către IP STARS (2020, 2021 și 2022)
►    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 426 / 1716
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...