ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIMION & BACIU domină clasamentele WTR1000 pentru piața locală în 2023. Casa de avocați “s-a poziționat ferm ca una dintre firmele lider în domeniul proprietății intelectuale din România”, este inclusă în secțiunea Gold și are cel mai mare număr de profesioniști evidențiați în ghidul realizat de World Trademark Review

09 Februarie 2023   |   R. T.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale au fost incluși continuu în analiza realizată de WTR1000 încă de la fondarea firmei in 2019.

 
 
Firma de avocatură SIMION & BACIU se bucură de aprecieri excelente în ediția 2023 a clasamentelor WTR1000 – the World’s Leading Trademark Professionals realizate de WORLD TRADEMARK REVIEW, ghid de referință dedicat exclusiv identificării practicieni proeminenți din domeniul mărcilor din întreaga lume. Firma este inclusă în categoria GOLD, cea mai înaltă poziție, în ambele categorii analizate pentru România de reputata publicație, respectiv: Enforcement & Litigation și Prosecution & Strategy.

Ana-Maria Baciu, Cosmina Maria Simion și Andreea Bende sunt reconfirmate ca profesioniști de top în domeniul mărcilor în clasamentul realizat la nivel individual. În plus, Cristiana Prodescu se alătură profesioniștilor remarcați de WTR1000, făcându-și debutul în aceste clasamente. Aceste patru nominalizări marchează încă o reușită specială, SIMION & BACIU fiind în acest an firma cu cei mai mulți profesioniști recunoscuți în clasamentul la nivel individual.


SIMION & BACIU și membri ai echipei sale au fost incluși continuu în analiza realizată de WTR1000 încă de la fondarea firmei in 2019. Astfel, 2023 reprezintă cel de-al patrulea an consecutive în care se bucură de o recunoaștere de excepție din partea acestui ghid consacrat în identificarea profesioniștilor remarcabili din domeniul mărcilor și care activează în jurisdicții cheie la nivel mondial.

De remarcat că suita de distincții primite de SIMION & BACIU și echipa sa prin aceste clasamente reconfirmă viabilitatea modelului de business promovat pe firmă, care oferă mediului de afaceri un nivel aprofundat de cunoștințe și experiență asociate în mod frecvent cu firmele de tip-boutique active în domeniul proprietății intelectuale, combinate în mod autentic cu abilități și resurse necesare pentru acordarea de asistență juridică în proiecte tranzacționale și reprezentare în soluționarea disputelor complexe.




WTR1000 remarcă în editorialul său din acest an că SIMION & BACIU “s-a poziționat ferm ca una dintre firmele lider în domeniul proprietății intelectuale din România”.

Ana-Maria Baciu, Managing Partner, este inclusă în categoria GOLD a profesioniștilor în domeniul mărcilor. “Ana-Maria este un avocat eficient, profesionist și de încredere, cu o capacitate extraordinară de a gestiona cazuri și negocieri complexe. Are o gândire strategică, exactă și îi pasă cu adevărat de clienții săi”, notează WTR1000.

Cosmina Simion, Managing Partner, este inclusă în categoria GOLD a profesioniștilor în domeniul mărcilor, „având peste 20 de ani de experiență în domeniul proprietății intelectuale. Complementar activității sale în domeniul consultanței juridice tradiționale, Simion excelează și în gestionarea tranzacțiilor sofisticate”, conform WTR1000.

Andreea Bende, Partener, “este un consultant strălucit, cu o gândire strategică, care oferă asistentă într-o gamă variată de industrii unui portofoliu de clienți la fel de variat. Este receptivă, atentă la detalii și are o înțelegere profundă a nevoilor de business”. WTR1000 a inclus-o pe Andreea în categoria SILVER.

Cristiana Prodescu, Managing Associate „este meticuloasă, receptivă, diligentă și mereu dedicată nevoilor clienților pe care îi asistă. Background-ul său juridic robust, pragmatismul și precizia sa o poziționează ca un avocat excelent”, conform editorialului 2023 al WTR1000. Cristiana este inclusă în categoria SILVER a clasamentului individual.

WTR 1000, ghidul anual publicat de revista World Trademark Review, este una din cele mai prestigioase publicaţii în domeniul mărcilor la nivel mondial. Pe baza unor cercetări efectuate conform unei metodologii extrem de riguroase, specialiştii WTR 1000 alcătuiesc anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură, agenţii de proprietate intelectuală şi profesionişti din domeniul mărcilor, în peste 70 de jurisdicţii importante din întreaga lume, printre care şi România.

Potrivit WTR1000, „ghidul ilustrează profunzimea experienței la dispoziția proprietarilor de mărci care încearcă să-și protejeze mărcile, fiind un instrument de referință pentru cei care caută experiență de excepție în domeniul mărcilor și parteneri din întreaga lume. (...) Profesioniștii, firmele de avocatură și cabinetele de consiliere în domeniul mărcilor pot fi incluși în WTR1000 numai pe baza unui feedback pozitiv semnificativ al surselor din piață„.




Despre SIMION & BACIU
O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU a devenit rapid un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.

Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. SIMION & BACIU își desfășoară activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum Proprietate Intelectuală, Protecția Consumatorilor & Publicitate, Reglementare în domeniul jocurilor de noroc, Tehnologie & Media, Protecția Datelor cu Caracter Personal, Dreptul Societăților, Fuziuni & Achiziții, Reglementare în domeniul farmaceutic/medical și Soluționarea Disputelor.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum IMGL (International Masters of Gaming Law),  INTA (International Trademark Association), AmCham (American Chamber of Commerce in Romania) sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.

Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal și WTR 1000 – toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Reputația firmei este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv:

►    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021 și 2022), cea mai apreciată distincție internațională în domeniul proprietății intelectuale
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
►    Premiul Firma Anului în Domeniul Mărcilor, acordat de IAM Patent și WTR (2022)
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de către IP STARS (2020, 2021 și 2022)
►    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 479 / 1769
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Titlurile știintifice sunt irevocabile, indiferent de forma în care au intrat în circuitul civil | Decizie de referință a ICCJ, obținută de avocații ZRVP. Alexandru Iorgulescu (partener) și Alina Munteanu (senior associate), în prim plan
Cariere în Drept | Cum a perceput Vasile Țurcan, român din Basarabia, învățământul juridic românesc pe care l-a absolvit cu 9,85 și care au fost primele impresii după: ”Raportat la obligativitatea celor doi ani de stagiu, găsirea unui coordonator este o activitate extrem de anevoioasă, dacă ai niște așteptări minime de la această colaborare: să fii plătit măcar cu minimul pe economie conform Statutului profesiei, să ai o minimă libertate și acces la clienți proprii sau să beneficiezi de o îndrumare efectivă, nu doar expusă în contract”
Kinstellar asistă Globalworth în vânzarea unui portofoliu cu o valoare de cca. 110 mil. € către WDP, într-una dintre cele mai mari tranzacții de logistică ale anului. Victor Constantinescu, Managing Partner: ”Tranzacția a avut propriile provocări, dar prin muncă temeinică și cu ajutorul echipelor noastre extraordinare s-a încheiat cu succes” | Ce firme de avocați au mai lucrat în proiect
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2024” | ZRVP, NNDKP și Răzvan Dincă & Asociaţii au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Departamentul de Dispute Resolution contribuie cu peste 80% la cifra de afaceri a firmei Șerban & Asociații și este de așteptat ca veniturile să crească anul acesta. Casa de avocați este în discuții pentru preluarea unor mandate de arbitraj internațional | Radu Șerban (Partener): ”Volumul de muncă a fost unul intens, atât pe latura de penal a departamentului, cât și pe cea de civil, iar gradul de sofisticare este unul foarte ridicat”
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...