ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIMION & BACIU domină clasamentele WTR1000 pentru piața locală în 2023. Casa de avocați “s-a poziționat ferm ca una dintre firmele lider în domeniul proprietății intelectuale din România”, este inclusă în secțiunea Gold și are cel mai mare număr de profesioniști evidențiați în ghidul realizat de World Trademark Review

09 Februarie 2023   |   R. T.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale au fost incluși continuu în analiza realizată de WTR1000 încă de la fondarea firmei in 2019.

 
 
Firma de avocatură SIMION & BACIU se bucură de aprecieri excelente în ediția 2023 a clasamentelor WTR1000 – the World’s Leading Trademark Professionals realizate de WORLD TRADEMARK REVIEW, ghid de referință dedicat exclusiv identificării practicieni proeminenți din domeniul mărcilor din întreaga lume. Firma este inclusă în categoria GOLD, cea mai înaltă poziție, în ambele categorii analizate pentru România de reputata publicație, respectiv: Enforcement & Litigation și Prosecution & Strategy.

Ana-Maria Baciu, Cosmina Maria Simion și Andreea Bende sunt reconfirmate ca profesioniști de top în domeniul mărcilor în clasamentul realizat la nivel individual. În plus, Cristiana Prodescu se alătură profesioniștilor remarcați de WTR1000, făcându-și debutul în aceste clasamente. Aceste patru nominalizări marchează încă o reușită specială, SIMION & BACIU fiind în acest an firma cu cei mai mulți profesioniști recunoscuți în clasamentul la nivel individual.


SIMION & BACIU și membri ai echipei sale au fost incluși continuu în analiza realizată de WTR1000 încă de la fondarea firmei in 2019. Astfel, 2023 reprezintă cel de-al patrulea an consecutive în care se bucură de o recunoaștere de excepție din partea acestui ghid consacrat în identificarea profesioniștilor remarcabili din domeniul mărcilor și care activează în jurisdicții cheie la nivel mondial.

De remarcat că suita de distincții primite de SIMION & BACIU și echipa sa prin aceste clasamente reconfirmă viabilitatea modelului de business promovat pe firmă, care oferă mediului de afaceri un nivel aprofundat de cunoștințe și experiență asociate în mod frecvent cu firmele de tip-boutique active în domeniul proprietății intelectuale, combinate în mod autentic cu abilități și resurse necesare pentru acordarea de asistență juridică în proiecte tranzacționale și reprezentare în soluționarea disputelor complexe.
WTR1000 remarcă în editorialul său din acest an că SIMION & BACIU “s-a poziționat ferm ca una dintre firmele lider în domeniul proprietății intelectuale din România”.

Ana-Maria Baciu, Managing Partner, este inclusă în categoria GOLD a profesioniștilor în domeniul mărcilor. “Ana-Maria este un avocat eficient, profesionist și de încredere, cu o capacitate extraordinară de a gestiona cazuri și negocieri complexe. Are o gândire strategică, exactă și îi pasă cu adevărat de clienții săi”, notează WTR1000.

Cosmina Simion, Managing Partner, este inclusă în categoria GOLD a profesioniștilor în domeniul mărcilor, „având peste 20 de ani de experiență în domeniul proprietății intelectuale. Complementar activității sale în domeniul consultanței juridice tradiționale, Simion excelează și în gestionarea tranzacțiilor sofisticate”, conform WTR1000.

Andreea Bende, Partener, “este un consultant strălucit, cu o gândire strategică, care oferă asistentă într-o gamă variată de industrii unui portofoliu de clienți la fel de variat. Este receptivă, atentă la detalii și are o înțelegere profundă a nevoilor de business”. WTR1000 a inclus-o pe Andreea în categoria SILVER.

Cristiana Prodescu, Managing Associate „este meticuloasă, receptivă, diligentă și mereu dedicată nevoilor clienților pe care îi asistă. Background-ul său juridic robust, pragmatismul și precizia sa o poziționează ca un avocat excelent”, conform editorialului 2023 al WTR1000. Cristiana este inclusă în categoria SILVER a clasamentului individual.

WTR 1000, ghidul anual publicat de revista World Trademark Review, este una din cele mai prestigioase publicaţii în domeniul mărcilor la nivel mondial. Pe baza unor cercetări efectuate conform unei metodologii extrem de riguroase, specialiştii WTR 1000 alcătuiesc anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură, agenţii de proprietate intelectuală şi profesionişti din domeniul mărcilor, în peste 70 de jurisdicţii importante din întreaga lume, printre care şi România.

Potrivit WTR1000, „ghidul ilustrează profunzimea experienței la dispoziția proprietarilor de mărci care încearcă să-și protejeze mărcile, fiind un instrument de referință pentru cei care caută experiență de excepție în domeniul mărcilor și parteneri din întreaga lume. (...) Profesioniștii, firmele de avocatură și cabinetele de consiliere în domeniul mărcilor pot fi incluși în WTR1000 numai pe baza unui feedback pozitiv semnificativ al surselor din piață„.
Despre SIMION & BACIU
O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU a devenit rapid un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.

Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. SIMION & BACIU își desfășoară activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum Proprietate Intelectuală, Protecția Consumatorilor & Publicitate, Reglementare în domeniul jocurilor de noroc, Tehnologie & Media, Protecția Datelor cu Caracter Personal, Dreptul Societăților, Fuziuni & Achiziții, Reglementare în domeniul farmaceutic/medical și Soluționarea Disputelor.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum IMGL (International Masters of Gaming Law),  INTA (International Trademark Association), AmCham (American Chamber of Commerce in Romania) sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.

Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal și WTR 1000 – toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Reputația firmei este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv:

►    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021 și 2022), cea mai apreciată distincție internațională în domeniul proprietății intelectuale
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
►    Premiul Firma Anului în Domeniul Mărcilor, acordat de IAM Patent și WTR (2022)
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de către IP STARS (2020, 2021 și 2022)
►    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 298 / 1592
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
INTERVIURI ESENȚIALE | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Cele mai multe tranzacții care se fac în momentul actual sunt cele cu investitori strategici care vor să intre pe piața din România sau sunt deja prezenți și vor să își mărească cota de piață. În această perioadă, sell-side sunt fondurile de private equity, iar buy-side sunt strategici. Distressed, aproape deloc
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou
LegiTeam | The Opportunity: Junior Associate, Litigation (DLA Piper)
Stratulat Albulescu a asistat ELI Parks la închirierea către Sopsa a unei suprafețe de 6.400 m.p. în cadrul Eli Park 4
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
EXCLUSIV - Finanțele plătesc anul acesta peste 2 mil. E avocaților care blochează, în mai multe jurisdicții, încercările fraților Micula de a executa statul român. Ce firme de avocați au fost angajate în SUA, UK, Belgia, Luxemburg, Franța și Suedia și ce onorarii primește fiecare
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați consultanți
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...