ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIMION & BACIU o cooptează pe Roxana Rizoiu, șefa catedrei de Drepturile Omului din cadrul INM, pentru poziția de Director Knowledge Management și Dezvoltare Profesională în cadrul firmei | “Este un un pas natural în dezvoltarea strategică. Experiența sa excepțională și multidimensională va fi foarte importantă pentru creșterea eficienței activității”, spun fondatoarele casei de avocatură

31 August 2023   |   R. T.

În rolul său în cadrul SIMION & BACIU, Roxana va coordona managementul și utilizarea eficientă a resurselor de cunoaștere juridică ale firmei, proiectarea și implementarea procedurilor și a instrumentelor conexe necesare pentru colectarea în format digital și catalogarea documentelor și jurisprudenței relevante, și pentru rediseminarea lor în cadrul firmei.

 
 
SIMION & BACIU își extinde echipa de Business Services prin cooptarea Roxanei Rizoiu în funcția de Director Knowledge Management și Dezvoltare Profesională. Doctor în Științe juridice și șeful catedrei de Drepturile Omului din cadrul Institutului Național al Magistraturii (INM), Roxana a participat, în ultimii 15 ani, la formarea inițială și continuă a numeroși magistrați, judecători și procurori, în diverse domenii.

Accesul structurat, rapid și constant la informații relevante care sunt esențiale pentru ca echipa SIMION & BACIU să ofere asistență și reprezentare juridică în cel mai bun mod posibil este esențială pentru oferirea serviciilor de înaltă clasă cu care firma de avocați a fost asociată încă de la înființare. Astfel, cooptarea unui profesionist reputat precum Roxana Rizoiu pentru a crea și coordona inițiativele firmei în domeniile knowledge management și educație profesională continuă este un pas natural în dezvoltarea strategică a SIMION & BACIU, casa de avocatură direcționând cu atenție resurse disponibile pentru un impact maxim în atingerea obiectivelor sale de afaceri, și, în cele din urmă, a viziunii sale.


În rolul său în cadrul SIMION & BACIU, Roxana va coordona managementul și utilizarea eficientă a resurselor de cunoaștere juridică ale firmei, proiectarea și implementarea procedurilor și a instrumentelor conexe necesare pentru colectarea în format digital și catalogarea documentelor și jurisprudenței relevante, și pentru rediseminarea lor în cadrul firmei.

În plus, activitatea Roxanei va include conceperea programului de formare profesională de la nivelul firmei, menit să stimuleze și să sprijine dezvoltarea profesională continuă a tuturor avocaților noștri, în raport de nevoile individuale sau de la nivelul echipei și în acord cu principiile de cultură organizațională ale SIMION & BACIU.

“Viziunea SIMION & BACIU este de a ne aduce contribuția la o lume prosperă și la un mod de a face afaceri fără riscuri. Considerăm că pregătirea continuă, care să ne consolideze abilitatea de a răspunde vastității scenariilor de lucru întâlnite pe parcursul activității, este esențială pentru a da viață viziunii noastre. În acest spirit, cu mare plăcere îi urăm Roxanei bun venit în echipa noastră. Experiența sa excepțională și multidimensională va fi foarte importantă pentru creșterea eficienței activității noastre, deoarece, în opinia noastră, o interacțiune inteligentă, non-complexă, autonomă a avocaților cu multitudinea de resurse de cunoaștere disponibile într-o firmă de avocatură este crucială pentru o experiență ulterioară memorabilă a clientului”, a menționat Cosmina Maria Simion, Managing Partner SIMION & BACIU.

“Utilizarea creativă a resurselor, interacțiunea colaborativă și diseminarea multidirecțională – aceștia sunt pilonii principali care definesc programul de knowledge management și dezvoltare profesională pe care îl avem în vedere pentru echipa SIMION & BACIU. Cu sprijinul Roxanei, vom continua să încurajăm și să promovăm utilizarea bogăției de cunoștințe existente și a celor care urmează să fie dobândite, la toate nivelurile și de către fiecare membru al echipei noastre. Abilitatea, dar si posibilitatea de a direcționa resurse pentru a realiza acest lucru ne dau încredere că filozofia noastră de lucru va fi și mai vizibilă în toate acțiunile noastre și va continua să genereze un flux de informații și cunoștințe clar și ușor de utilizat de către clienții și partenerii noștri de afaceri. Bine ai venit, Roxana, suntem foarte mândri să te avem în echipa noastră!”, a subliniat Ana-Maria Baciu, Managing Partner SIMION & BACIU.

Sosirea Roxanei în echipa de Business Services a SIMION & BACIU face parte din strategia firmei de a-și completa echipa de avocați și consilieri talentați cu profesioniști recunoascuți din domeniul serviciilor profesionale, care au o recunoaștere puternică pe piața avocaturii de business din România.

Despre Roxana Rizoiu:

Doctor în Științe juridice și șeful catedrei de Drepturile Omului din cadrul Institutului Național al Magistraturii (INM), Roxana a participat, în ultimii 15 ani, la formarea inițială și continuă a numeroși magistrați, judecători și procurori, în diverse domenii precum Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Abilități non-juridice, Judgecrafting, Limbi străine, fiind totodată aleasă ca membru în Consiliul Științific al Institutului, pentru cinci mandate.
În ultimii ani, științele educației au fost un domeniu de interes pentru Roxana, ea participând la numeroase training-uri în acest domeniu, cu accent pus pe educația adulților și mentoring. Experiența sa de excepție în domeniile dezvoltării profesionale și knowledge management este reconfirmată și de rolul său de coordonare privind participarea unor echipe de auditori ale INM la concursul european Themis al școlilor de magistratura, doua dintre acestea câștigând premiul I.
A fost, în două rânduri, Agentul Guvernamental al României în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, coordonând echipa care realiza apărarea Guvernului în fața acestei instanțe internaționale, participând la audierile de la Strasbourg și conlucrând cu diversele instituții pentru adoptarea modificărilor legislative care să conducă la o mai bună protecție a drepturilor omului.
Roxana a fost membră a echipei care a câștigat Premiul I al Concursului Internațional de drepturile omului Renné Cassin (Strasbourg, 1996) și Premiul Institutului pentru Drepturile Omului (Strasbourg, 1996).

Despre SIMION & BACIU

O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU este un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.
Cei peste 25 de profesioniști ai firmei propun un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. Echipa își desfășoară activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum Proprietate Intelectuală, Protecția Consumatorilor, Publicitate și Protecția Datelor cu Caracter Personal, Reglementare în domeniul jocurilor de noroc, Tehnologie & Media, Dreptul Societăților, Fuziuni & Achiziții și Soluționarea Disputelor.
SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum AmCham (American Chamber of Commerce in Romania), INTA (International Trademark Association), ECTA (European Communities Trademark Association), IMGL (International Masters of Gaming Law),  sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.
Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal, IAM Patent 1000 și WTR 1000, toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate și din partea clienților firmei.
Reputația firmei este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții
    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021, 2022 și 2023)
    Recunoașterea ca Firmă de Top de către IP STARS (2020, 2021 și 2022), Gold-band de WTR 1000 (2023) și recunoașterea de către IAM Patent 1000 (2023); de asemenea premiată ca Firma Anului în Domeniul Mărcilor, în cadrul IP Global Awards (2022).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 167 / 1657
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...