ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIMION & BACIU, reconfirmată pe cea mai înaltă treaptă a clasamentelor WTR 1000, cu cel mai mare număr de profesioniști evidențiați în ediția 2024 | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: Relațiile de business de durată, cu continuitate, se construiesc pe încredere, comunicare deschisă și înțelegerea circumstanțelor unice ale fiecărui client cu care lucrăm. Această mentalitate ne-a ajutat să ne construim reputația ca firmă căreia îi pasă cu adevărat de clienții săi

11 Februarie 2024   |   BizLawyer

WTR 1000 remarcă în editorialul său din acest an că SIMION & BACIU are "o practică impresionantă în domeniul proprietății intelectuale", care "combină profunzimea cunoștințelor asociate în mod obișnuit cu firmele de proprietate intelectuală de tip boutique cu resursele vaste și diverse necesare pentru o activitate tranzacțională complexă" ale unei firme de avocatură de business activă în domeniu.

 
 
SIMION & BACIU este apreciată cu distincția GOLD în cea mai recentă evaluare pentru România realizată de reputata publicație World Trademark Review (WTR) 1000: The World’s Leading Trademark Practitioners. În 2024, firma se clasează din nou pe cea mai înaltă treaptă atât pentru Enforcement & Litigation, cât și pentru Prosecution & Strategy, în clasamentele realizate de acestă publicație de referință dedicată exclusiv identificării practicienilor-reper în domeniul mărcilor din întreaga lume.

Ana-Maria Baciu, Cosmina Maria Simion și Andreea Bende sunt reconfirmate ca profesioniști de top în domeniul mărcilor în clasamentul realizat la nivel individual. În plus, Zsófia Judit Halmágyi debutează în clasamentele WTR 1000. Aceste patru nominalizări marchează încă o reușită specială, SIMION & BACIU fiind pentru al doilea an consecutiv firma cu cei mai mulți profesioniști activit în România recunoscuți în clasamentul individual.


SIMION & BACIU și membri ai echipei sale au fost incluși continuu în analiza realizată de WTR 1000 încă de la fondarea firmei în 2019. Astfel, 2024 reprezintă cel de-al cincilea an consecutive în care ne bucurăm de o recunoaștere de excepție din partea acestei publicații consacrată în identificarea profesioniștilor remarcabili din domeniul mărcilor și care activează în jurisdicții cheie la nivel mondial.

WTR 1000 remarcă în editorialul său din acest an că SIMION & BACIU are "o practică impresionantă în domeniul proprietății intelectuale", care "combină profunzimea cunoștințelor asociate în mod obișnuit cu firmele de proprietate intelectuală de tip boutique cu resursele vaste și diverse necesare pentru o activitate tranzacțională complexă" ale unei firme de avocatură de business activă în domeniu.
Ana-Maria Baciu, Managing Partner, este inclusă în categoria GOLD a profesioniștilor în domeniul mărcilor. “Renumită pentru perspectivele sale inovatoare”, Ana-Maria „continuă să fie o figură proeminentă în industrie”, notează WTR 1000.

Cosmina Simion, Managing Partner, este inclusă în categoria SILVER a profesioniștilor în domeniul mărcilor. „Un pionier” în domeniu, Cosmina este „recunoscută pentru abordarea sa orientată spre afaceri și leadership în aspecte complexe de proprietate intelectuală”, conform WTR 1000.

Andreea Bende, Partner, este nominalizată ca un “profesionist-reper pentru activități complexe, cu componentă strategică ce implică managementul, înregistrarea, protecția și apărarea portofoliilor de mărci”. WTR 1000 a inclus-o pe Andreea în categoria SILVER.

Zsófia Judit Halmágyi, IP Counsel, „a cărei contribușie a contribuit la obținerea unor decizii favorabile pentru clienți, chiar și în cazuri complexe”, așa cum menționează editorialul din acest an, este inclusă în categoria BRONZ.

“În centrul succesului nostru se află convingerea că nevoile și obiectivele de business ale clienților trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre profesionale. Credem că relațiile de business de durată, cu continuitate, se construiesc pe încredere, comunicare deschisă și înțelegerea circumstanțelor unice ale fiecărui client cu care lucrăm. Această mentalitate ne-a ajutat să ne construim reputația ca firmă căreia îi pasă cu adevărat de clienții săi”, a menționat Ana-Maria Baciu, Managing Partner.

“Distincțile primite de SIMION & BACIU și de membrii echipei noastre prin intermediul acestor clasamente reconfirmă viabilitatea modelului nostru de business. Suntem încântați de prezența noastră constantă în clasamentele WTR 1000 care reflectă recunoașterea de către industrie a serviciilor noastre de top, a experienței noastre și a satisfacției clienților noștri. Acestea ne inspiră să continuăm cu aceeași abordare centrată pe clienți, și, în același timp, pe echipa noastră”, a completat Cosmina Maria Simion, Managing Partner.

Potrivit WTR1000, „ghidul ilustrează profunzimea experienței la dispoziția proprietarilor de mărci care încearcă să-și protejeze mărcile, fiind un instrument de referință pentru cei care caută experiență de excepție în domeniul mărcilor și parteneri din întreaga lume. (...) Profesioniștii, firmele de avocatură și cabinetele de consiliere în domeniul mărcilor pot fi incluși în WTR1000 numai pe baza unui feedback pozitiv semnificativ al surselor din piață„.Despre SIMION & BACIU:
O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU este un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.

Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. Casa de avocați își desfășoară activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum proprietate intelectuală, protecția consumatorilor, publicitate și protecția datelor cu caracter personal, reglementare în domeniul jocurilor de noroc, tehnologie & media, dreptul societăților, fuziuni & achiziții și soluționarea disputelor.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum
AmCham (American Chamber of Commerce in Romania), INTA (International Trademark Association), ECTA (European Communities Trademark Association), IMGL (International Masters of Gaming Law),  sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.

Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal, IAM Patent 1000 și WTR 1000, toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Cu această abordare, SIMION & BACIU promovează cu succes o structură stabilă, cu viziune pentru viitor, care a generat o triplare a echipei și o creștere anuală de două cifre (%) a portofoliului de clienți, din 2019.

Reputația firmei este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
►    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții
►    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021, 2022 și 2023)
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de către IP STARS, Gold-band de WTR 1000 și Recomandată de IAM Patent 1000; de asemenea, premiată ca Firma Anului în Domeniul Mărcilor, în cadrul IP Global Awards (2022)
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 17 / 1657
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...