ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

O companie de tehnologie oferă Consiliului Concurenţei servicii de suport tehnic pentru Platforma Big Data

20 Iunie 2024   |   Agerpres

Echipa Trencadis a fost implicată până în prezent în patru proiecte Big Data în administraţia publică centrală.

 
 
O companie de tehnologie specializată în dezvoltarea şi implementarea de soluţii software complexe pentru sectorul guvernamental şi cel de business, Trencadis, oferă Consiliului Concurenţei servicii de suport tehnic pentru Platforma Big Data.

Potrivit unui comunicat, echipa Trencadis a fost implicată până în prezent în patru proiecte Big Data în administraţia publică centrală.

"Rolul principal al Platformei Big Data (proiect implementat de Trencadis în perioada 2020 - 2021) este de a oferi Consiliului Concurenţei un instrument care să asiste procesul investigativ, folosind instrumente specializate de regăsire, vizualizare, analiză, colaborare, coroborare, avertizare şi raportare", se menţionează în comunicat.


Conform sursei citate, echipa Trencadis a fost implicată până în prezent în patru proiecte Big Data în administraţia publică centrală.

Astfel, Trencadis şi Consiliul Concurenţei au semnat un contract de servicii de mentenanţă şi suport tehnic pentru Platforma "Big Data".

Rolul principal al Platformei Big Data (proiect implementat de Trencadis în perioada 2020 - 2021) este de a oferi Consiliului Concurenţei un instrument care să asiste procesul investigativ, folosind instrumente specializate de regăsire, vizualizare, analiză, colaborare, coroborare, avertizare şi raportare.

"Susţinem eforturile instituţiilor statului de a asigura un climat concurenţial normal şi avem parteneriate cu companii din domeniul IT&C care să ne permită implementarea la cele mai înalte standarde de calitate a proiectelor complexe de transformare digitală a relaţiei stat - cetăţean, stat - mediul de afaceri", a declarat Marian Murguleţ, CEO Trencadis.

Proiectul Big Data are capabilităţi pentru 5 domenii de investigaţie şi analiză: licitaţii trucate, cartel screening, legături structurale şi comerciale între întreprinderi, anchete sectoriale, concentrări economice.

Trencadis a încheiat anul 2023 cu afaceri de 33,7 milioane de euro (167,8 milioane lei), în creştere cu 38.7% faţă de anul precedent, care survine după avansul de 21% din 2022.

"În contextul finanţărilor din cadrul PNRR şi a fondurilor structurale dedicate transformării digitale a relaţiei stat-cetăţean şi stat-mediu de afaceri, Trencadis îşi propune să contribuie la modernizarea infrastructurii digitale şi la creşterea eficienţei serviciilor publice.", se mai precizează în comunicat.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 35 / 17134
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
CNAIR a plătit anul trecut onorarii în cuantum de 282.565,5 lei caselor de avocatură care îi asigură reprezentarea în arbitrajele comerciale în care este implicată instituția. Firme din Italia, Grecia, Franța și Spania, adversare la ICC Paris și CCIR
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Elena Iacob, promovată anul acesta pe poziția de CEE Regional Senior Legal Counsel în cadrul Alliance Healthcare România: “Cred foarte mult în oameni și în cuvântul „împreună”. Fiecare poate face lucruri extraordinare individual, însă împreună suntem un ocean”
Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța. Echipa de proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener)
CMS asistă Alcedo cu privire la achiziția Naturevo. Echipa, condusă de Horea Popescu (Managing Partner) și Mircea Moraru (Counsel)
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...