ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Clujenii de la Oves Enterprise au investit 200.000 de euro în deschiderea unui birou la Silicon Valley

22 Noiembrie 2022   |   Agerpres

Noul birou din SUA este, practic, al cincilea punct de lucru al companiei care funcţionează în afara României.

 
 
Dezvoltatorul de software Oves Enterprise anunţă deschiderea primului birou din SUA, în Silicon Valley, la Palo Alto, după o investiţie care s-a ridicat la valoarea de 200.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al companiei, în prezent, peste 80% din cifra de afaceri înregistrată de Oves Enterprise este generată de birourile din afara ţării. Noul birou din SUA este, practic, al cincilea punct de lucru al companiei care funcţionează în afara României.

"Estimăm că, în următorii trei ani, piaţa din SUA va reprezenta aproximativ la 40% din cifra de afaceri Oves Enterprise. Odată cu prezenţa noastră aici, ne va fi mai uşor să dezvoltăm proiectele de inovaţie la care lucrăm, mai ales pe zona de cybersecurity. Dorim să lansăm şi alte proiecte noi pe segmentul de defence, proiecte care îşi vor găsi finanţare şi dezvoltare mult mai uşor în SUA. E important că vom putea fi pe acelaşi fus orar cu clienţii, că vom putea accesa noi parteneriate care cer prezenţa în SUA, să dezvoltăm zona de produs şi să construim o infrastructură pentru a ridica finanţare", a declarat Mihai Filip, CEO al Oves Enterprise.


Pentru perioada următoare, extinderea internaţională a producătorului român de software vizează prezenţa în două noi ţări - Belgia şi Ţările de Jos, precum şi deschiderea unui nou birou la New York.

Investiţiile în extinderea internaţională vor ajunge la aproximativ 500.000 de euro la finalul anului, dintre care 200.000 de euro investiţi în deschiderea biroului din Silicon Valley.

Anul trecut, cifra de afaceri Oves Enterprise a crescut de patru ori, până la aproximativ 14 milioane de lei. În 2022, compania din Cluj îşi propune cel puţin dublarea veniturilor, ţinta asumată fiind de 30 de milioane de lei.

Oves Enterprise este o companie românească de dezvoltare de software, înfiinţată în anul 2015 la Cluj-Napoca. Începând cu anul 2019, strategia companiei a inclus oferirea de servicii mai complexe de software development pentru proiecte din zona automotive, eCommerce, fintech, telecom, instituţii guvernamentale internaţionale etc.

Compania are, în prezent, 107 angajaţi ce lucrează în birouri deschise în România, Germania şi Emiratele Arabe Unite Unite.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1401 / 8191
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Băiculescu & Asociații își consolidează echipa | Horațiu Pătrașcu, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție se alătură pe poziția de Counsel și va coordona practica de Contencios Administrativ și Fiscal
Cariere în Drept | Andrea Roxana Chihaia, printre cei mai buni zece absolvenți ai generației sale, acum stagiară, a intrat în profesie cu emoție și entuziasm. Ea spune că performanța nu se întreține singură, ci trebuie susținută. ”Trebuie să începem ca societate să credem în tineri, în potențialul lor și să le oferim oportunități pe măsură”
A nouăsprezecea ediție a Școlii de vară la NNDKP | Internship-ul include, pe lângă componenta practică, o serie de training-uri generale care facilitează integrarea în firmă și mai multe cursuri de specialitate. Ce trebuie să știe tinerii aflați la început de drum care vor să se alăture uneia dintre cele mai performante echipe de avocați și care sunt așteptările NNDKP legate de viitorii profesioniști care vor contribui la succesul firmei
RTPR și Schoenherr, alături de Romcim la achiziția Tehno World. Vânzătorul a lucrat cu avocații PNSA
CMS asistă INVL în finanțarea de 24 milioane EUR acordată de BERD și Eiffel pentru construcția unei centrale solare în România
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
RTPR a asistat Grupul Evryo la vânzarea portofoliului de energie regenerabilă către PPC Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Roxana Ionescu (Partner) și Cezara Urzică (Senior Associate)
INTERVIU | Cosmin Vasile, singurul avocat român evidențiat ca Thought Leader atât în practica de Arbitration, cât și de Commercial Litigation, în Who’s Who Legal ̸ Lexology: ”Avem șansa să fim implicați într-un număr foarte mare de arbitraje internaționale, de la comerciale la investiționale, dar și în numeroase arbitraje domestice. Pe de altă parte, reputația firmei noastre de litigatori excepționali ne dă șansa să gestionăm numeroase proiecte semnificative ca miză, sonoritate a părților implicate și care au o componentă internațională”
Promovări la Schoenherr & Asociații: Nora Olah devine local partner, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu (managing partner): ”Avocații promovați sunt specializați în domenii în care activitatea firmei s-a intensificat în ultimii ani. Fiecare dintre ei este un specialist confirmat în domeniul său de activitate”
ITR EMEA Tax Awards 2024 | Băncilă Diaconu și Asociații, Popescu & Asociații și Țuca Zbarcea & Asociații concurează pentru titlul de firma anului în România în domeniul taxelor. Popescu & Asociații și Țuca Zbârcea au câte trei nominalizări în jurisdicția locală, iar NNDKP este pe lista scurtă pentru distincția de firma anului în dispute fiscale
Ana-Maria Baciu este singurul avocat din România nominalizat pentru premiul ‘Regulatory Lawyer or In-House Counsel of the Year’ acordat în cadrul Global Regulatory Awards 2024
NNDKP a asistat AAylex One în legătură cu o finanțare de 20 de milioane de euro acordată de CEC Bank și Alpha Bank Romania | Valentin Voinescu (Partener) și Cătălina Dan (Asociat Senior), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...