ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cushman & Wakefield Echinox: Un nou retailer polonez intră pe piața românească de retail. Wittchen deschide primul magazin din România

03 Octombrie 2023   |   BizLawyer

Wittchen a închiriat un spațiu în cadrul centrului comercial ParkLake din Bucuresti printr-o tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

 
 
Marile grupuri de retail poloneze continuă să se extindă pe piața românească, astfel compania Wittchen, unul dintre cei mai importanți retaileri de genți și accesorii de călătorie și articole premium din piele, va deschide primul magazin din România în cadrul centrului comercial ParkLake din Bucuresti, dezvoltat de Sonae Sierra. Wittchen a închiriat un spațiu în cadrul proiectului printr-o tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox: "România este o piață atractivă pentru retailerii din Europa Centrală și de Est, o regiune în care antreprenorii locali au reușit să construiască mărci puternice cu prezență activă în Europa, inclusiv pe piața românească. În doar câțiva ani, marile grupuri de retail din regiune, în special cele din Polonia, au devenit jucători importanți pe piața românească. Acest succes încurajează alte companii, care încă nu sunt active în România, să-și extindă afacerile în această parte a Europei, iar Wittchen este doar unul dintre aceste exemple”.


România este a șasea piață unde Wittchen este prezentă, compania având majoritatea magazinelor sale în Polonia. Cu peste 30 de ani de experiență, Wittchen a devenit un business de familie de succes, fiind una dintre cele mai cunoscute mărci de pe piața europeană.

Daniel Andruszkiewicz, Commercial Director Wittchen: ”Planul nostru de afaceri și extinderea pe piața din România vizează deschiderea de magazine în cele mai performante centre comerciale din țară, deoarece vedem multe oportunități de a deveni lider pe piață pe segmentul bunurilor premium la prețuri accesibile. După cum am văzut din rezultatele magazinului nostru online www.wittchen.ro, deschis anul trecut în decembrie, există piață pentru produsele pe care le vindem. Cu excepția magazinului propriu online, produsele noastre sunt vândute pe 39 de piețe din Europa prin intermediul platformelor Amazon, Zalando etc  și cautăm în continuare noi oportunități de promovare a ofertei noastre de produse în întreaga Europă".

Cu o experiență de peste 30 de ani, Wittchen operează magazine în Polonia (97), Cehia (7) și Ungaria (3), precum și 10 unități în franciză în Ucraina. Compania comercializează genți, încălțăminte, articole de îmbrăcăminte din piețe, genți și articole de călătorie.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 545 / 8086
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
CNAIR a plătit anul trecut onorarii în cuantum de 282.565,5 lei caselor de avocatură care îi asigură reprezentarea în arbitrajele comerciale în care este implicată instituția. Firme din Italia, Grecia, Franța și Spania, adversare la ICC Paris și CCIR
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Elena Iacob, promovată anul acesta pe poziția de CEE Regional Senior Legal Counsel în cadrul Alliance Healthcare România: “Cred foarte mult în oameni și în cuvântul „împreună”. Fiecare poate face lucruri extraordinare individual, însă împreună suntem un ocean”
Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța. Echipa de proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener)
CMS asistă Alcedo cu privire la achiziția Naturevo. Echipa, condusă de Horea Popescu (Managing Partner) și Mircea Moraru (Counsel)
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...