ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Startup-ul de tehnologie SuperOkay, fondat de doi români, atrage o rundă de investiţii în valoare de 400.000 euro

04 Februarie 2021   |   Agerpres

Scopul aplicaţiei SuperOkay este acela de a ajuta agenţiile digitale şi de soft în creşterea transparenţei, eficacităţii şi fluidităţii serviciilor din lumea digitală.

 
 
SuperOkay, startup-ul de tehnologie fondat de doi români din Marea Britanie, atrage o rundă de investiţii în valoare de 400.000 de euro pentru creşterea platformei de colaborare şi managementul contractelor agenţie-client, destinată pieţei de servicii digitale.
 
Scopul aplicaţiei SuperOkay este acela de a ajuta agenţiile digitale şi de soft în creşterea transparenţei, eficacităţii şi fluidităţii serviciilor din lumea digitală.
 
Potrivit unui comunicat al companiei, runda de investiţie, condusă de fondul Eleven Ventures şi completată de Roca X şi alţi business angels din Marea Britanie, are ca scop creşterea echipei SuperOkay şi extinderea bazei de clienţi. Prin intermediul acestei investiţii, SuperOkay ţinteşte să facă pentru relaţia agenţie-client ceea ce aplicaţiile de project management au făcut pentru colaborarea în echipă în ultimii 10 ani.
 
"Suntem bucuroşi că avem şansa de a crea un produs care rezolvă provocările delicate, dar captivante ale relaţiei dintre agenţie şi client. În cursul celor 7 ani în care am condus o agenţie de soft am avut, atât frustrarea, cât şi satisfacţia de observa şi îmbunătăţi aceste interacţiuni. Ne-am ajutat de aceste experienţe pentru a crea SuperOkay, un tool de colaborare smart, curat şi eficient, care să faciliteze experienţa de lucru a agenţiilor, dar şi pe cea a clienţilor", explică Maria Constantinescu, cofondator şi director general al SuperOkay.
 
Compania ajută la rezolvarea unora dintre cele mai sensibile aspecte din viaţa agenţiilor digitale - relaţia cu clientul, iar produsul este construit în jurul utilizatorilor, astfel încât să ofere o experienţă smart, eficientă şi intuitivă atât pentru agenţii, cât şi pentru clienţii acestora.
 
"Este o plăcere pentru noi să lucrăm cu fondatori care colaborează împreună de mult timp, înţeleg domeniul şi au ambiţii mari. Întreaga noastră echipă aşteaptă cu interes să susţină creşterea companiei SuperOkay. Este prima noastră investiţie într-o echipă din România, în ultimii ani, şi suntem încântaţi să susţinem un nou val de fondatori care aspiră la construirea unor companii disruptive", a afirmat Vassil Terziev, Managing Partner al Eleven Ventures.
 
SuperOkay creează aplicaţii destinate agenţiilor digitale, studiourilor de software şi freelancerilor, pentru a-i ajuta să îşi gestioneze mai bine vânzările, fluxurile de lucru şi schimbările apărute în cadrul proiectelor, astfel încât acestea să îşi îmbunătăţească procesele, să îşi crească profiturile şi să ofere servicii în cât mai fin acord cu nevoile clienţilor.
 
Produsul, disponibil în varianta beta, este utilizat în momentul de faţă de peste 60 de agenţii, iar echipa din spatele proiectului lucrează împreună cu aceştia pentru a înţelege, îmbunătăţi şi rafina procesul lor de colaborare cu clienţii.
 
"Viitorul colaborării cu clienţii este, fără dubiu, digital, iar Covid-19 a ajutat la accelerarea acestui trend. O comunicare online clară şi eficientă între agenţie şi client este din ce în ce mai esenţială pentru ca aceste agenţii să prospere", se arată în comunicatul companiei.
 
SuperOkay este o companie înfiinţată în 2018 pe piaţa din Marea Britanie de o echipă de români - Maria Constantinescu şi Radu Ceucă - cu experienţă extinsă de lucru în crearea de produse digitale. Cu o amplă experienţă în domeniu, echipa fondatoare a construit aplicaţii mobile cunoscute cum ar fi Marune şi Uspaah.
 
Eleven Ventures este liderul pieţei de venture capital în zona de investiţii în proiecte early-stage din Bulgaria şi regiunea de sud-est a Europei, investind în startup-uri încă din 2012. Cu 150 de investiţii realizate în peste 7 ani, echipa Eleven joacă un rol important în catalizarea ecosistemului local de startup-uri. Construit pe succesul primului fond, Eleven sprijină la momentul actual companii în early-stage cu cel de-al doilea fond, care este în întregime privat, concentrându-se pe investiţii B2B în inovaţia tehnologică, cu tichete de până la 500.000 euro.
 
ROCA X este un proiect destinat afacerilor disruptive la început de drum: tinerii antreprenori cu idei revoluţionare din zona de tehnologie, în stadiu de MVP sau prototip, cu viziunea de a avea un impact în societate şi cu pasiunea pentru a transforma această dorinţă în realitate. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4721 / 8285
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Cum se redactează o clauză compromisorie (Powered by ZRVP)
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
GDPR | Avocații specializați în practica de Data Protection de la Reff & Asociații - Deloitte Legal spun că preocuparea pentru conformare excedează domeniul protecției datelor. Silvia Axinescu, Senior Managing Associate: ”Abordăm fiecare proiect într-o manieră holistică și recunoaștem că protecția datelor, deși foarte importantă, este doar o piesă a puzzle-ului”
Filip & Company a asistat consorțiul de bănci care a intermediat emisiunea de obligațiuni prin care Romgaz a atras 500 mil. € de pe piețele internaționale | Olga Niță (partener) a coordonat echipa
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA : “Procedura arbitrală în arbitrajul instituționalizat” | Înscrierile se fac până pe 10 octombrie
EXCLUSIV | O companie din grupul controlat de ”regele eolienelor” a trimis Ministerului Finanțelor o notificare de arbitraj și o cerere de soluționare pe cale amiabilă a disputei. Tratatul Cartei Energiei, temeiul juridic al conflictului cu statul român
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocați stagiari | Litigii
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Voichița Crăciun, Head of legal and compliance - PAID România, profesionist 20 de ani experiență, care a acordat servicii de asistență juridică și reprezentare în proiecte complexe, unor companii interne și internaționale, în diferite domenii de activitate: ”Planurile de viitor sunt strâns legate de cele ale companiei pentru care lucrez și unde doresc să continui să aduc un plus de valoare prin activitatea mea și a departamentului pe care îl coordonez”
Avocații din practica de Protecția Datelor de la NNDKP spun că există în continuare prevederi neclare în legislație și „pete albe” de reglementare | Iurie Cojocaru (Partener): “De foarte multe ori, clienții se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește ștergerea datelor sau oferirea unor răspunsuri adecvate la solicitările de exercitare de drepturi, în condițiile în care legislația, ghidurile și jurisprudența oferă prea puțin spațiu de manevră”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
LegiTeam | Mitel & Asociații caută avocat cu experiență (Drept Societar și Comercial)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...