ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

TBI Bank încheie un parteneriat cu Onfido şi reduce timpul de înregistrare a clienţilor noi cu 67%

16 Februarie 2021   |   Agerpres

Totodată, Reuben Sagar, director regional la Onfido, a menţionat că, în era digitală în care trăim, utilizatorii se aşteaptă din ce în ce mai mult la o experienţă digitală prietenoasă prin care să-şi poată verifica rapid identitatea în siguranţă.

 
 
TBI Bank, creditor phygital de ultimă generaţie axat pe pieţele din Europa de Sud-Est, anunţă încheierea unui parteneriat cu Onfido, furnizor global de soluţii de verificare a identităţii şi autentificare, pentru a asigura o înregistrare mai sigură şi uşoară a clienţilor în mediul online.
 
Banca precizează într-un comunicat de presă că, pe măsură ce lansează noi produse de tip phygital, cunoaşterea clienţilor şi verificarea identităţii lor sunt vitale pentru respectarea reglementărilor în vigoare. Înainte de parteneriatul cu Onfido, procesul de verificare a identităţii se făcea prin apeluri video în timp real cu un agent, ceea ce consuma timp şi era uneori incomod pentru clienţi. De când a încheiat colaborarea cu Onfido, TBI Bank înregistrează şi verifică clienţii noi cu 80% mai repede decât înainte. De asemenea, TBI Bank reduce costul pentru achiziţia fiecărui client nou cu 66%.
 
Prin integrarea serviciului Onfido de verificare a identităţii, bazat pe inteligenţă artificială, clienţii TBI se pot înregistra simplu, făcând o fotografie a cărţii de identitate şi un selfie. Onfido verifică mai întâi autenticitatea cărţii de identitate şi apoi o compară cu imaginea utilizatorului. Acest procedeu ne asigură că persoana care parcurge procesul de înregistrare este proprietarul cărţii de identitate furnizate.
 
"TBI Bank este mai mult decât o simplă bancă, suntem un creditor digital concentrat pe servicii care fac diferenţa pentru clienţii noştri. Cum tot mai mulţi oameni adoptă serviciile digitale, acum este cel mai bun moment să automatizăm toate canalele noastre de înregistrare online pentru a oferi clienţilor o experienţă digitală pe care o pot parcurge singuri. Parteneriatul nostru cu Onfido ne ajută să oferim clienţilor noştri servicii digitale printr-o platformă bancară de tip one-stop, începând cu o autentificare automatizată care necesită zero interacţiune cu agenţii băncii, fără a sacrifica din uşurinţa şi viteza de înregistrare", a afirmat Petr Baron, CEO-ul TBIF (TBI Bank).
 
Totodată, Reuben Sagar, director regional la Onfido, a menţionat că, în era digitală în care trăim, utilizatorii se aşteaptă din ce în ce mai mult la o experienţă digitală prietenoasă prin care să-şi poată verifica rapid identitatea în siguranţă.
 
"România şi Bulgaria înregistrează o evoluţie accelerată a digitalizării serviciilor financiare şi ne bucurăm să fim parteneri cu TBI Bank, una dintre cele mai inovatoare bănci din regiunea Europei de Sud-Est, în procesul lor de dezvoltare a ofertei digitale. Ne mândrim să oferim acces la servicii online care detectează, dar şi previn tentative de fraudă, oferind companiilor posibilitatea să se extindă şi să respecte cerinţele de reglementare", a mai spus Reuben Sagar.
 
TBI Bank este un creditor incluziv adresat consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor prin soluţii de finanţare disponibile într-o reţea extinsă de canale şi platforme "phygital". Compania operează în prezent în România, Bulgaria, Germania, Suedia şi Polonia. Banca face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluţii digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin mai multe sub-branduri (TBIMoney, TBIPay etc.), o reţea proprie de peste 300 de sucursale, o varietate tot mai mare de canale digitale şi parteneriate de încredere cu retaileri şi comercianţi care au în total peste 10.000 de puncte de vânzare, TBI Bank a servit peste 1 milion de clienţi numai în 2020 şi a acordat aproape 500.000 de împrumuturi. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4461 / 8086
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
CNAIR a plătit anul trecut onorarii în cuantum de 282.565,5 lei caselor de avocatură care îi asigură reprezentarea în arbitrajele comerciale în care este implicată instituția. Firme din Italia, Grecia, Franța și Spania, adversare la ICC Paris și CCIR
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Elena Iacob, promovată anul acesta pe poziția de CEE Regional Senior Legal Counsel în cadrul Alliance Healthcare România: “Cred foarte mult în oameni și în cuvântul „împreună”. Fiecare poate face lucruri extraordinare individual, însă împreună suntem un ocean”
Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța. Echipa de proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener)
CMS asistă Alcedo cu privire la achiziția Naturevo. Echipa, condusă de Horea Popescu (Managing Partner) și Mircea Moraru (Counsel)
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...