Promovări în echipa Filip & Company. Echipa are acum 70 de membri, dintre care 14 sunt parteneri
05 Aprilie 2022
BizLawyerGeorgeta Gavriloiu (Dreptul concurenței și Energie și resurse naturale) și George Trantea (Soluționarea disputelor) au fost cooptați în parteneriat.
Oamenii înfloresc într-un mediu în care este facilitat schimbul de idei, sunt încurajate și cultivate inițiativele de dezvoltare, sunt apreciate contribuțiile și sunt oferite oportunități de creștere profesională, se arată într-un comunicat al firmei Filip & Company, care a anunțat mai multe promovări la începutul anului 2022.
Astfel, Georgeta Gavriloiu (Dreptul concurenței și Energie și resurse naturale) și George Trantea (Soluționarea disputelor) au fost cooptați în parteneriat.
Cristina Tudoran (Dreptul muncii și Soluționarea disputelor) și Silviu Vasile (Dreptul concurenței) au fost promovați în rolul de counsels.
Astfel, Georgeta Gavriloiu (Dreptul concurenței și Energie și resurse naturale) și George Trantea (Soluționarea disputelor) au fost cooptați în parteneriat.
Cristina Tudoran (Dreptul muncii și Soluționarea disputelor) și Silviu Vasile (Dreptul concurenței) au fost promovați în rolul de counsels.
Andreea Bănică (Fuziuni și achiziții), Alin Grapă (Soluționarea disputelor), Bianca Chera (Dreptul muncii) și Irina Suătean (Soluționarea disputelor) au fost promovați în rolul de avocați seniori.
„Colegii noștri sunt oameni fantastici, profesioniști remarcabili, validați de numeroase contribuții și rezultate, precum și de votul echipei, parteneri de încredere ai clienților noștri și mentori inspirați și dedicați pentru colegii mai tineri, care manifestă cultura grupului nostru, împreună cu care am trăit povești de creștere și succes și construim prezentul firmei și alături de care putem privi în viitor cu speranță, entuziasm și încredere”, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.
Georgeta Gavriloiu are o experiență de peste 25 de ani în dreptul concurenței, atât în sectorul public, cât și în practica privată. Georgeta are o experiență vastă în asistarea și reprezentarea clienților în procedurile de control al concentrărilor economice, precum și în aplicarea măsurilor de ajutor de stat în diferite sectoare, inclusiv petrol și gaze, servicii financiare, materiale de construcții sau bunuri de consum. De asemenea, Georgeta asistă un portofoliu reprezentativ de clienți pe aspecte de reglementare în domeniul energiei și resurselor naturale.
George Trantea are o experiență de peste 14 ani în soluționarea disputelor. George este specializat în litigii de drept public (fiscal, administrativ, protecția concurenței loiale) și are experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea clienților în dispute comerciale complexe și în dosare de arbitraj local și internațional. George este membru al Baroului Bucureşti din 2008 şi al Baroului din Paris din 2013 și are o diplomă de master în drept internaţional privat şi drept comercial internaţional la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne.
Cristina Tudoran este specializată în soluționarea disputelor și dreptul muncii. Din perspectiva dreptului muncii, experiența Cristinei include asistarea clienților în restructurări complexe, efectele TUPE în tranzacții și integrările ulterioare, litigii cu sindicatele și negocieri sensibile cu managementul de top. Din perspectiva soluționarii disputelor, activitatea Cristinei se desfășoară cu precădere în litigii care privesc soluționarea conflictelor de muncă, contencios administrativ și fiscal, protecția consumatorilor și dreptul construcțiilor. De asemenea, Cristina are o experiență relevantă în asistarea și reprezentarea clienților în arbitraje internaționale.
Silviu Vasile este specializat în materia dreptului concurenței și în domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale. Silviu are o experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea clienților în proceduri de investigație desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de conformare în cursul obișnuit al afacerii. Totodată, Silviu asistă un portofoliu reprezentativ de clienți din domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale cu privire la proiecte complexe ce implică aspecte de reglementare și dezvoltarea de structuri contractuale compliante legal și adecvate în aplicarea strategiilor de afaceri.
Andreea Bănică este specializată în fuziuni și achiziții și drept societar. De asemenea, Andreea are experiență relevantă în asistarea clienților în domeniul pieţelor de capital.
Alin Grapă este specializat în soluționarea disputelor, iar principalele sale arii de practică includ procedura insolvenței și litigiile civile și de contencios administrativ. De asemenea, Alin are experiență relevantă în asistarea și reprezentarea clienților în materia achizițiilor publice, dreptului muncii, protecției datelor cu caracter personal și executare silită.
Bianca Chera este specializată în dreptul muncii, inclusiv în aspectele care țin de soluționarea litigiilor de dreptul muncii. De asemenea, Bianca are experiență relevantă în aspecte de drept civil, drep comercial și dreptul proprietății intelectuale.
Irina Suătean este specializată în soluționarea disputelor, iar principalele sale arii de practică includ disputele de drept comercial, administrativ și imobiliar. De asemenea, Irina are experiență relevantă în arbitraje internaționale precum și în litigii desfășurate în fața unor instanțe străine.
În urma acestor promovări, echipa de avocați a Filip & Company cuprinde 70 de membri dintre care 14 avocați parteneri, 4 counsels, 14 avocați seniori și 38 de avocați colaboratori.
Publicitate pe BizLawyer? |
Articol 114 / 260 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mușat & Asociații a obținut rejudecarea cererii de revizuire în cazul torționarilor lui Gheorghe Ursu
Edward Sukyas pierde arbitrajul cu statul român și trebuie să plătească peste o jumătate de milion de euro - cheltuieli arbitrale și onorarii plătite avocaților care au apărat România. Litigiul cu Jack Sukyas merge mai departe, modul de alocare a cheltuielilor de arbitraj fiind decis într-o etapă ulterioară a procedurii | Cât au însumat onorariile primite de avocații români aflați de-o parte și alta a baricadei și ce sume au încasat arbitrii
Filip & Company a asistat Mozaik Investments la vânzarea unui pachet minoritar din acțiunile 5 to go către Invenio Partners și ACP
Mușat & Asociații își actualizează identitatea vizuală și lansează un nou website
Pentru echipa de insolvență de la Țuca Zbârcea & Asociații, anul 2024 s-a caracterizat printr-o intensificare a volumului de muncă, cu mandate noi care s-au adăugat unui portofoliu existent bogat. Cele mai multe proiecte au avut complexitate și miză ridicată, necesitând extinderea echipelor implicate și un volum mai intens de activitate | De vorbă cu Cătălina Mihăilescu (Partener) despre activitatea departamentului și planurile de viitor
INTERVIURI 2+1 | Povestea lui “Timi”, numele de alint al biroului NNDKP din Nord-Vestul țării, înființat acum 20 de ani într-o perioadă fără smartphone, Google sau LinkedIn, spusă de doi avocați care au trăit intens toate etapele devenirii sale ca furnizor pentru mediul de afaceri local, standard de etică și membru al comunității academice: ”Vineri la prânz încă nu se născuse ideea; luni, la 10:15, era aprobată”. Mai apoi, ”cu profesionalism, corectitudine și smerenie” a devenit ”un organism viu și adaptabil, care se modelează după viața afacerilor din regiune în fiecare moment”
Meet the Professionals | Din vorbă în vorbă cu Cristina Roșu, proaspăt promovată Partner în cadrul firmei Toncescu și Asociații - KPMG Legal: “Angajarea mea la KPMG Legal după terminarea facultății a fost punctul de plecare al unei călătorii profesionale frumoase și pline de satisfacții, care m-a adus unde sunt astăzi. Am crescut încet, dar constant, în această firmă, dezvoltându-mă ca profesionist, dar mai ales ca om”
Echipa Wolf Theiss dedicată proiectelor din materia insolvenței este în proces de creștere și consolidare, având în vedere interesul ridicat acordat acestui domeniu și creșterea numărului și complexității proiectelor. ”În perioada recentă, ne-au fost solicitate de către clienți numeroase analize privind posibila deschidere a procedurii insolvenței, efectele și riscurile unei astfel de proceduri, dar și opțiunile reglementate pentru restructurarea afacerii, ceea ce arată interesul crescut al companiilor în utilizarea mecanismelor legale”, spun avocații
Băiculescu & Asociații continuă extinderea. Alți doi avocați se alătură firmei, întărind departamentele de Drept Penal și Litigii | Vasile Băiculescu (Managing Partner): ”Fundația unei societăți de avocatură este formată din echipe solide, orientate spre soluții și dedicare pentru client. Continuăm să creștem pentru a oferi un serviciu de calitate”
Insolvență ̸ Restructurare | În spatele scenei, alături de echipa NNDKP, într-o discuție cu trei dintre coordonatorii acestui segment de practică ce a generat venituri de cca. 11 % din total, anul trecut. Debt-recovery rămâne în continuare o parte importantă din activitatea echipei. Focusul tinde să migreze spre procedurile de pre-insolvență, iar componenta de turnaround și restructurare crește în mod constant. Numărul procedurilor de insolvență va crește cu 10-12% în următorii doi ani, estimează avocații
Bondoc și Asociații obține o clarificare importantă la ÎCCJ cu privire la stabilirea competenței pentru soluționarea litigiilor în legătură cu încheierea contractelor finanțate din fonduri alocate prin PNRR, de către beneficiari privați care nu au obligația aplicării procedurilor de achiziție publică
Țuca Zbârcea & Asociații a oferit asistență juridică în legătură cu obținerea unei facilități de credit în valoare de 29,5 mil. € de către o societate parte a Weerts Group
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...