ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Țuca Zbârcea & Asociații și britanicii de la Legal500 aduc GC Powerlist în România | 106 „general counsel” s-au evidențiat prin activitatea lor și prin rezultatele obținute

19 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

Catalogul GC Powerlist, o listă a celor mai importanți „general counsel” este adus în premieră în România de către Legal 500 și societatea de avocați Țuca Zbârcea & Asociații.

 
 
Una dintre cele mai cunoscute publicații dedicate comunității juridice internaționale, GC Powerlist, s-a lansat ieri și în România, în prezența unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați coordonatori de departamente juridice din marile companii ce activează pe plan local. Proiectul este o marcă a directorului britanic Legal 500 și beneficiază de susținerea exclusivă a Țuca Zbârcea & Asociații.

Catalogul GC Powerlist, o listă a celor mai importanți „general counsel” este adus în premieră în România de către Legal 500 și societatea de avocați Țuca Zbârcea & Asociații.  

În ultimii 10 ani, seria GC Powerlist s-a extins în întreaga lume, iar în prezent sunt publicate anual peste 40 de ediții dedicate profesioniștilor aflați la cârma departamentelor juridice din 146 de țări.


GC Powerlist: România, cea mai recentă apariție din cadrul seriei, include pe listă un număr de 106 „general counsel”, care s-au evidențiat prin activitatea lor și prin rezultatele obținute. În urma unei cercetări de piață calitative, care a inclus nominalizări, sondaje și interviuri, au fost selectați cei mai valoroși specialiști din cadrul departamentelor juridice din companiile locale. Fiecare dintre ei a avut un impact demonstrabil asupra echipei, companiei sau sectorului în care lucrează, prin abordările inovatoare în activitatea curentă.

Cu această ocazie, Gurpartap Basra, Director GC Powerlist Series, a declarat: „Rolul directorului juridic s-a schimbat extrem de mult în ultimii ani. În prezent, atribuțiile sale se extind mult dincolo de rolul tradițional. Acum i se cere nu numai să conducă departamentul juridic, ci și să contribuie la strategia generală a firmei. Din ce în ce mai multe companii își dau seama că directorii juridici pot aduce o perspectivă unică asupra deciziilor strategice, deoarece sunt învățați să analizeze problemele dintr-un punct de vedere etic și obiectiv. GC Powerlist: România pune în lumină realizările remarcabile ale unora dintre cei mai străluciți și mai ambițioși specialiști aflați în funcții de conducere în diverse organizații din România. Felicitări tuturor celor care au fost selectați pe listă și mulțumim sponsorului nostru, Țuca Zbârcea & Asociații, pentru sprijinul acordat în aducerea GC Powerlist în România.”

Prezent la evenimentul de lansare, Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații a adăugat: „Ediția inaugurală a GC Powerlist România îi evidențiază pe unii dintre cei mai experimentați GC din România, care excelează în ceea ce fac, se implică în proiecte juridice inovatoare și, în general, aduc o contribuție semnificativă la succesul companiilor lor. Ei nu sunt doar lideri, strategi și vizionari, ci dețin și o valoroasă și bogată expertiză juridică. Ei sunt mentori care construiesc o cultură pozitivă, le dau angajaților lor forța și încrederea de a crește și a se dezvolta și își ghidează organizațiile într-un mediu de afaceri aflat în continuă schimbare. Prin dăruirea și munca lor de fiecare zi, ei transformă atât domeniul juridic, dar și pe cel al afacerilor.
Îi felicităm pe toți cei care au fost incluși în catalogul GC Powerlist România și suntem încrezători că din ce în ce mai mulți General Counsels și Chief Legal Officers vor fi recunoscuți în edițiile viitoare pentru a oferi o imagine și mai completă a talentului juridic de astăzi.”

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 4 / 75
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR, alături de Vectr Holdings la achiziția clădirii de birouri The Landmark. Echipă pluridisciplinară, coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner), cu mai mulți avocați în prima linie | Dimitris Sophocleous, reprezentantul clientului: ”Expertiza RTPR și abordarea proactivă ne-au ajutat să depășim potențialele obstacole și să asigurăm succesul tranzacției”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...