ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mareș & Mareș devine membru exclusiv al Global Criminal Law Counsel | Maximilian Müller, co-fondator GCLC: Avem un standard de selecție foarte riguros. Mihai Mareș: Planurile noastre vizează colaborarea îndeaproape cu firmele internaționale de profil din întrega lume

07 Septembrie 2020   |   BizLawyer

Mareș & Mareș vizează în viitorul apropiat și consolidarea echipei prin atragerea de avocați talentați, cu know-how de drept penal și experiență dobândită în marile firme de avocatură, pentru a contribui semnificativ la succesul celor mai complexe dosare ale firmei.

 
 
Mareș & Mareș își consolidează poziția de lider al avocaturii de drept penal comercial din România, fiind invitată să se alăture uneia dintre cele mai importante alianțe internaționale de profil, Global Criminal Law Counsel (GCLC), ce reunește cei mai buni avocați specializați în drept penal din lume, din jurisdicții importante din Europa și America de Nord.

“Internaționalizarea infracțiunilor economice și financiare devine tot mai evidentă, iar dosarele cu componentă transfrontalieră tot mai numeroase.Am creat GCLC pentru a aduce împreună firmele cu know-how, resurse și competențe excepționale în materie penală, fraudă și conformitate și cu expunere majoră în dosare internaționale. Ne propunem să transcendem granițele și să sprijnim clienții din jurisdicțiile lor și din întreaga lume, să cooperăm eficient și să identificăm cele mai bune strategii. De aceea, avem un standard de selecție foarte riguros, bazat pe recomandările personale ale altor membri, pe competențele dovedite și pe reputația firmei care dorește să ni se alăture”, declară Maximilian Müller, Partener al firmei germane Prof. Dr. Müller & Partner și co-fondator al GCLC.


“Întrucât firmele membre Global Criminal Law Counsel sunt implicate în unele dintre cele mai notorii cazuri la nivel global, încurajăm cooperarea între cei mai buni experți din întreaga lume. În România, am considerat că Mareș & Mareș corespunde cel mai bine acestui profil și poate contribui decisiv la succesul unor dosare de o asemenea magnitudine”, consideră și Dr. Florian Ufer, Partener al Ufer Knauer și co-fondator al GCLC.

“Ne confruntăm cu una dintre cele mai dificile perioade din istoria recentă, iar mediul de business își testează mecanismele de redresare identificate în acest context. Ne uităm spre viitor cu încredere, iar planurile noastre vizează colaborarea îndeaproape cu firmele internaționale de profil din întrega lume, pentru ca împreună să putem aborda cât mai eficient marile dosare transfrontaliere. Alături de partenerii noștri din alianța Global Criminal Law Counsel vom putea gestiona optim cazuri complexe și din domeniul infracționalității  financiare. Multe dintre acestea vor fi pe rolul Parchetului European (EPPO), ce va fi operațional, cel mai probabil, spre finalul acestui an și va primi peste 3.000 de cauze,” consideră Dr. Mihai Mareș, Partener Coordonator al Mareș & Mareș.

De asemenea, Mareș & Mareș vizează în viitorul apropiat și consolidarea echipei prin atragerea de avocați talentați, cu know-how de drept penal și experiență dobândită în marile firme de avocatură, pentru a contribui semnificativ la succesul celor mai complexe dosare ale firmei.  

“Suntem, de câțiva ani, prima alegere a marilor companii, antreprenori și executivi, pentru cazuri penale de amploare în care sunt implicaț. Ne propunem să le oferim în continuare, printr-o echipă flexibilă și extrem de bine pregătită, cele mai bune strategii de apărare“, completează Mihai Mareș.

Mareș & Mareș este una dintre cele mai prestigioase firme românești de avocatură specializate în dreptul penal care vizează în principal infracțiuni economice și de corupție. Activitatea firmei acoperă toate domeniile asociate dreptului penal, de la corupție și spălare de bani până la faliment, delapidare, fraudă fiscală, criminalitate organizată și investigații. De asemenea, echipa este experimentată în domeniile conexe litigiilor civile și recuperării activelor. Înființată în 2006, Mareș & Mareș a evoluat constant, reușind să se impună pe piața avocaturii din România prin calitatea ideilor și a serviciilor, dar și prin formarea și atragerea unora dintre cei mai talentați avocați în această arie de drept.

Pentru a fi la curent cu ultimele tendințe globale în domenii ale dreptului afacerilor în general, dar și legislația privind infracționalitatea economică și corupția, și, prin urmare, pentru a oferi servicii cu valoare adăugată, Mareș & Mareș este membru al mai multor asociații internaționale de profil, precum: ROXIN (parte din Forumul Global pentru Drept, Justiție și Dezvoltare al Băncii Mondiale), Camera de Comerț Americană (AmCham), Asociația Barourilor din SUA, Asociația Europeană a Barourilor de Drept Penal, Asociația Internațională a Barourilor, Global Criminal Law Counsel (GCLC).  

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1150 / 1696
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...