ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

NNDKP și PCA Law fuzionează și creează o structură puternică de consultanță Legal & Tax în Transilvania

31 Decembrie 2019   |   A.D.

Noua echipă a NNDKP de la Cluj va număra 20 de avocați și personal administrativ și va fi coordonată de Ciprian Păun și Cristina Bidiga, ambii avocați cu peste 15 ani de activitate profesională.

Ion Nestor (stanga), Partener Senior si unul dintre coordonatorii NNDKP, Cristina Bidiga si Ciprian Păun, avocati cu peste 15 ani de activitate profesională

 
 
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunță că începutul anului 2020 va marca momentul demarării unui proiect major de consolidare a ofertei de servicii legal & tax dedicată mediului de afaceri din Cluj-Napoca și din județele adiacente. După un proces de evaluare a necesităților de dezvoltare a pieței avocaturii din Transilvania și după o analiză a nevoilor clienților locali, casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen și casa de avocatură Păun Ciprian și Asociații (PCA Law Office) au decis să își unească forțele și să fuzioneze.

Începând cu 1 ianuarie 2020, PCA Law Office devine parte integrantă a biroului NNDKP Cluj-Napoca; clienții PCA vor fi asistați sub brand-ul NNDKP, iar avocații colaboratori ai PCA vor face parte din structurile ierarhice și profesionale din cadrul NNDKP.


Obiectivul principal al acestei fuziuni este crearea la nivel local a unei structuri de consultanță juridică și fiscală puternice și adecvate evoluției pieței de business în contextul perioadei „2020 +”. De asemenea, această fuziune are în vedere și consolidarea la nivel local a Centrului de Excelență în Litigii Fiscale creat de către NNDKP (NNDKP CELF) care oferă clienților asistență integrată încă de la primul control al autorităților fiscale și până la faza de litigiu.

Prin această fuziune, biroul NNDKP Cluj-Napoca va avea o capacitate sporită de a oferi clienților pachetul de servicii „Legal & Tax”, îmbinând calitatea și eficiența și având în același timp o viziune de ansamblu asupra acestora, nu doar din punct de vedere juridic, ci și din punct de vedere comercial.

„Decizia de extindere a prezenței NNDKP în Cluj a fost luată pe fondul dezvoltării continue a comunității locale de afaceri, în contextul în care orașul și-a creionat o strategie cu direcții de acțiune concrete – aș menționa, de exemplu, zona de start-up din sectorul tehnologiei în care companiile și autoritățile conlucrează pentru poziționarea orașului ca locul unde trebuie să fii, să investești, să crești. Ne dorim să fim o parte activă a acestui proiect, iar alăturarea echipei PCA ne face mai „bine echipați” pentru acest pas. Totodată, abordarea de business a PCA va amplifica în Cluj conceptul-umbrelă propus de NNDKP la nivel național – abordarea integrată a serviciilor juridice și fiscale propuse clienților noștri, sub marca „Legal & Tax”, a declarat Ion Nestor, Partener Senior și unul dintre coordonatorii NNDKP.

Noua echipă a NNDKP de la Cluj va număra 20 de avocați și personal administrativ și va fi coordonată de Ciprian Păun și Cristina Bidiga, ambii avocați cu peste 15 ani de activitate profesională.

„Considerăm că acest pas va reprezenta un plus pentru piața serviciilor de avocatură din Transilvania și deschide serviciile de înaltă calitate ale NNDKP către piața antreprenorială a investitorilor ardeleni. Acest proiect este un răspuns al pieței avocaturii de business la dezvoltarea extraordinară a mediului de afaceri din zona Transilvaniei în general și a Clujului în special. Îmi doresc ca noua echipă să se impună pe piața relevantă ca o structură profesionistă, deschisă la provocările economiei contemporane, iar clienții locali să beneficieze de rețeaua de arii de practică și de birouri regionale ale NNDKP pentru o dezvoltare rapidă la nivel național și internațional”, a adăugat Ciprian Păun, Șef Birou NNDKP Cluj-Napoca.

NNDKP Cluj va acoperi pe plan regional o gamă largă de servicii juridice și fiscale, inclusiv drept fiscal, fuziuni și achiziții, drept societar și comercial, drept imobiliar, dreptul muncii, dreptul de proprietate intelectuală, drept bancar și finanțări, precum și dreptul penal al afacerilor. Geografic, biroul va gestiona nevoile de asistență și reprezentare ale clienților din județele Cluj, Sălaj, Satu-Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Alba. Biroul de la Cluj va fi integrat în structura NNDKP CELF la nivel național.




Ciprian Păun este conferențiar universitar doctor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, avocat recomandat de Ambasada Germaniei și de Camera de Comerț și Industrie a Austriei și director al Revistei Române pentru Protecția și Securitatea Datelor cu Caracter Personal editată de Editura Universul Juridic. Ciprian Păun este un practician recunoscut în domeniul dreptului fiscal, dreptului comercial, GDPR și a coordonat în ultimul an tranzacții M&A în domeniul medical, IT, real estate, industria materialelor de construcții.

Încă de la înființare, din anul 2006, scopul PCA a fost de a forma o echipă solidă de avocați experimentați și motivați, care să răspundă cu succes și într-un mod flexibil nevoilor clienților. Astăzi, această echipă gestionează tranzacții comerciale importante, contracte complexe cu implicații în mediul de business românesc. În același timp, echipa asistă start-up-uri românești, companii locale consolidate sau investitori de capital importanți din România în operațiuni comerciale obișnuite, în proceduri fiscale complexe sau în contracte internaționale complexe cu risc ridicat.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România de aproape 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara și Braşov, NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.
Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal). NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 și IFLR1000.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1447 / 1765
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...