Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”
25 Martie 2024
Maria TheodoruRundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”
La început de an, firma de avocatură Kinstellar a efectuat o nouă serie de promovări în biroul din București: luna aceasta, 6 avocați activi în mai multe arii de practică au fost promovați pe pozițiile de Senior și Managing Associate, după ce, în februarie, alți doi au urcat pe poziția de Counsel. Aceste promovări reflectă angajamentul biroului local Kinstellar de a pune la dispoziția clienților o echipă de avocați experimentați, capabili să ofere oferi soluții juridice complete într-o gamă largă de arii de practică – de la drept corporativ, fuziuni și achiziții, dreptul muncii, soluționarea litigiilor, până la energie sau real estate.
Astfel, Lidia Zărnescu, Cătălin Roman și Mihai Stan au fost promovați în luna martie în funcția de Managing Associate, ca semn de recunoaștere pentru contribuția lor la realizările recente ale biroului în materie de dreptul muncii, soluționarea litigiilor și drept corporativ, fuziuni și achiziții.
Astfel, Lidia Zărnescu, Cătălin Roman și Mihai Stan au fost promovați în luna martie în funcția de Managing Associate, ca semn de recunoaștere pentru contribuția lor la realizările recente ale biroului în materie de dreptul muncii, soluționarea litigiilor și drept corporativ, fuziuni și achiziții.
Lidia Zărnescu este un avocat senior cu o experiență de peste 12 ani în dreptul muncii. Ea are o expertiză însemnată în domeniu, și a lucrat pe un spectru larg de problematici legate de dreptul muncii și al ocupării forței de muncă. Este, de asemenea, specializată în soluționarea litigiilor, după ce a asistat și reprezentat cu succes angajatorii în fața instanțelor naționale de judecată. În prezent, Lidia ocupă funcția de Asistent Universitar la Facultatea de Drept, Universitatea din București. Ea este în mod autentic interesată de tot ce are legătură cu domeniul dreptului muncii, publică în mod regulat cărți sau articole în domeniu, și este adesea invitată ca speaker la conferințe.
Cu o experiență de peste 13 ani în domeniu, Cătălin Roman este, de asemenea, un veteran în ceea ce privește dreptul muncii. Co-head al acestei practici la nivel regional, el a asistat o suită de multinaționale din România pe toate aspectele ce țin de dreptul muncii. Practica sa acoperă, de asemenea, și soluționarea litigiilor - a reprezentat clienți în fața instanțelor de judecată din România într-o gamă largă de probleme de dreptul muncii (atât cauze civile, cât și administrative). Cătălin contribuie în mod regulat la publicații internaționale și locale, este adesea speaker în cadrul unor conferințe și a fost recunoscut ca "Rising Star" de către ghidul juridic Legal 500 Europe.
De menționat este și faptul că Lidia și Cătălin dețin împreună funcția de Co-head ai practicii locale de servicii pe zona de dreptul muncii.
Mihai Stan are o experiență juridică de aproape 11 ani. Mihai este activ în practica de Corporate și M&A, unde oferă consultanță în mandate variate precum fuziuni, achiziții, vânzări de operațiuni, ieșiri de pe piața locală și aspecte mai generale de drept corporativ și comercial, dar și aspecte de conformitate și de constituire a societăților comerciale. Expertiza sa include și aspecte legate de proprietatea intelectuală, confidențialitatea datelor și securitatea cibernetică. Până în prezent, el a asistat companii internaționale de renume dintr-o gamă largă de sectoare, inclusiv industria auto, instituții financiare, industria prelucrătoare și sectorul farmaceutic.
Pe de altă parte, tot în luna martie, Ioana Criste, Rena Saftencu și Cosmin Vasilescu au fost, promovați ca Senior Associate, biroul local recunoscând dedicarea, diligența și tenacitatea lor în gestionarea celor mai recente tranzacții în domenii cheie de practică: energie și real estate.
Ioana Criste are deja 8 ani de experiență în domeniul juridic, specializându-se în energie, petrol și gaze, resurse minerale și aspecte ce țin de reglementare. Ea este implicată într-o gamă largă de mandate care includ proiecte complexe și tranzacții comerciale în sectorul energetic, precum și dezvoltarea proiectelor de infrastructură. Ioana acordă asistență, în mod regulat, în toate etapele unui proiect, de la dezvoltare până la punerea în funcțiune. De asemenea, expertiza ei include consultanță zilnică în chestiuni legate de sectorul energetic, inclusiv aspecte de reglementare în domeniul nuclear sau petrol și gaze naturale.
Rena Saftencu se mândrește cu nu mai puțin de 12 ani de experiență în domeniul juridic. Ea are o expertiză însemnată în ceea ce privește sectorul energiei regenerabile și sectorul imobiliar, unde a acordat asistență atât pe chestiuni legate de dezvoltare de proiecte, cât și cu privire la tranzacții: contracte de vânzare-cumpărare, contracte de leasing agricol și comercial, contracte de superficie, contracte de servicii și de proiectare, precum și diverse aspecte cotidiene.
Cosmin Vasilescu are aproape 8 ani de experiență și se concentrează în principal pe drept corporativ, fuziuni și achiziții. El a acordat asistență în achiziții, restructurări și chestiuni din activitatea de zi cu zi a companiilor, dar a fost implicat și în procese de due diligence de amploare, atât în legătură cu tranzacții cu acțiuni, dar și cu active, pe o gamă largă de sectoare.
"Suntem fericiți să recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor menționați mai sus prin aceste promovări. S-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală, împărtășesc valorile pe care le avem – și le mulțumim pentru acest lucru. Le urăm mult noroc în noile roluri și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”, a subliniat Victor Constantinescu, Managing Partner-ul biroului Kinstellar din București, în contextul acestei runde de promovări.
Doi avocați au urcat pe poziția de Counsel în februarie
Luna trecută, Cătălin Dinu și Cătălin Graure au fost promovați în funcția de Counsel în cadrul biroului Kinstellar din București.
Cătălin Dinu este specializat în proiecte imobiliare și de energie regenerabilă. El are peste 10 ani de experiență și a condus mai multe tranzacții importante pentru biroul local. Cătălin asistă în mod regulat clienți internaționali și naționali în materie de due diligence, tranzacții de proprietăți și imobile, dezvoltare a terenurilor (autorizații și construcții) și gestionarea activelor (închirieri, administrare de proprietăți etc.). De asemenea, are o experiență vastă în numeroase clase de active, inclusiv în sectoarele de logistică, retail, office sau agricultură.
Pe lângă experiența solidă în domeniul imobiliar, Cătălin a dobândit, de asemenea, o expertiză semnificativă în proiecte de energie regenerabilă. El coordonează și asistă în mod regulat companii de profil înalt pe aspecte ce țin de dezvoltarea de parcuri eoliene și solare, vânzarea și cumpărarea de proiecte de energie regenerabilă, co-dezvoltări și gestionarea proiectelor.
Cătălin a fost recunoscut ca Rising Star de către ghiduri juridice internaționale, fiind apreciat ca fiind ''un avocat remarcabil, cu abilități deosebite orientate spre afaceri, și care face o treabă excelentă''.
Cătălin Graure se concentrează pe probleme de concurență și energie, având 10 ani de experiență. El oferă consultanță în materie de dreptul concurenței, inclusiv în ceea ce privește investigațiile, cartelurile, anchetele sectoriale, raidurile, programele interne de conformitate, precum și analizele / depunerile de documente in scopul controlului fuziunii. Cătălin are expertiză puternică și în ceea ce privește FDI / ISD (investițiile străine directe) - el efectuând numeroase analize și depuneri de documente pentru tranzacții aflate sub incidența acetui regim nou introdus în România.
De asemenea, consiliază clienți în domeniul producției, distribuției și furnizării de energie electrică, comercializării și furnizării de gaze naturale sau în aspecte ce privesc proiectele de petrol și gaze, precum și în investigații specifice desfășurate de Autoritatea Română de Reglementare în domeniul Energiei.
În cele mai recente ghiduri juridice, clienții îl laudă pentru că este "foarte profesionist, muncitor, și având cunoștințe și expertiză excelente''.
Publicitate pe BizLawyer? |
Articol 224 / 1892 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Avocații Teis și Asociații întorc rezultatul anulării unei proceduri de achiziție publică în etapa reevaluării ofertelor
Filip & Company devine prima firmă de avocatură independentă din CEE care adoptă Harvey, platformă de IA generativă de ultimă generație care s-a remarcat prin precizie, securitate și versatilitate | Cristina Filip (managing partner): ”Este un pas transformator care îmbunătățește, mai degrabă decât înlocuiește, experiența și contribuția umană”
Țuca Zbârcea & Asociații promovează un nou Partener Equity în structura de conducere a firmei. Șerban Pâslaru se alătură celor 8 fondatori ai firmei de avocatură | Florentin Țuca, Managing Partner: ”Este un semnal pe care vrem să-l transmitem generațiilor viitoare de avocați, un semn de deschidere către partenerii care doresc să aibă un rol mai pronunțat în treburile firmei”
Promovare la RTPR: Bogdan Cordoș, expertul în energie care s-a alăturat firmei imediat după absolvirea facultății, face un pas înainte în carieră și devine partener | Costin Tărăcilă, Managing Partner: ”Suntem mândri de echipa noastră care numără unii dintre cei mai talentați și experimentați avocați din România”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Garanția la plata cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
Mitel & Asociații recrutează avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
România căștigă arbitrajul ICSID cerut de 15 grupuri de investitori și 28 de persoane fizice din 7 țări, care cereau compensații de 256 mil. € pentru tratamentul aplicat de autorități | Tribunalul arbitral a decis că țara noastră nu a încălcat niciuna din garanțiile acordate investitorilor, iar reclamanții îi vor plăti jumătate din costurile de arbitraj suportate în acest dosar
Noi promovări în structura de conducere a firmei POPESCU & ASOCIAȚII. Adina VLAICU, Andreea MIHALACHE și Mirel RĂDESCU devin parte a echipei de management | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Sunt profesioniști de elită, cu notorietate și impact remarcabil în domeniile lor de expertiză, iar prezența lor în structura noastră de coordonare consolidează poziția firmei ca partener juridic de încredere în mediul de business”
Mitel & Asociatii recrutează avocat cu experienta (Real Estate)
Filip & Company a asistat PayPoint Services în contractarea unui credit sindicalizat de la UniCredit Bank și BERD | Alexandru Bîrsan (partener) şi Camelia Ianțuc (senior associate) au coordonat echipa de proiect
Băiculescu și Asociații asistă una dintre cele mai mari companii de brokeraj din România într-o tranzacție de 2.000.000 RON | Antonia Prisacaru, Head of Litigation: ”Un exemplu de cooperare eficientă între echipă și client, dar și o provocare în gestionarea unor etape juridice complexe, de la litigii până la finalizarea negocierilor”
Primele mișcări pe piața muncii din avocatură | Băncilă Diaconu & Asociații recrutează un partener de la Stratulat Albulescu și un fost Head of Legal din sectorul bancar se alătură firmei Rizoiu & Asociații
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...