ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”

25 Martie 2024   |   Maria Theodoru

Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”

 
 
La început de an, firma de avocatură Kinstellar a efectuat o nouă serie de promovări în biroul din București: luna aceasta, 6 avocați activi în mai multe arii de practică au fost promovați pe pozițiile de Senior și Managing Associate, după ce, în februarie, alți doi au urcat pe poziția de Counsel. Aceste promovări reflectă angajamentul biroului local Kinstellar de a pune la dispoziția clienților o echipă de avocați experimentați, capabili să ofere oferi soluții juridice complete într-o gamă largă de arii de practică – de la drept corporativ, fuziuni și achiziții, dreptul muncii, soluționarea litigiilor, până la energie sau real estate.

Astfel, Lidia Zărnescu, Cătălin Roman și Mihai Stan au fost promovați în luna martie în funcția de Managing Associate, ca semn de recunoaștere pentru contribuția lor la realizările recente ale biroului în materie de dreptul muncii, soluționarea litigiilor și drept corporativ, fuziuni și achiziții.


Lidia Zărnescu este un avocat senior cu o experiență de peste 12 ani în dreptul muncii. Ea are o expertiză însemnată în domeniu, și a lucrat pe un spectru larg de problematici legate de dreptul muncii și al ocupării forței de muncă. Este, de asemenea, specializată în soluționarea litigiilor, după ce a asistat și reprezentat cu succes angajatorii în fața instanțelor naționale de judecată. În prezent, Lidia ocupă funcția de Asistent Universitar la Facultatea de Drept, Universitatea din București. Ea este în mod autentic interesată de tot ce are legătură cu domeniul dreptului muncii, publică în mod regulat cărți sau articole în domeniu, și este adesea invitată ca speaker la conferințe.

Cu o experiență de peste 13 ani în domeniu, Cătălin Roman este, de asemenea, un veteran în ceea ce privește dreptul muncii. Co-head al acestei practici la nivel regional, el a asistat o suită de multinaționale din România pe toate aspectele ce țin de dreptul muncii. Practica sa acoperă, de asemenea, și soluționarea litigiilor - a reprezentat clienți în fața instanțelor de judecată din România într-o gamă largă de probleme de dreptul muncii (atât cauze civile, cât și administrative). Cătălin contribuie în mod regulat la publicații internaționale și locale, este adesea speaker în cadrul unor conferințe și a fost recunoscut ca "Rising Star" de către ghidul juridic Legal 500 Europe.

De menționat este și faptul că Lidia și Cătălin dețin împreună funcția de Co-head ai practicii locale de servicii pe zona de dreptul muncii.

Mihai Stan are o experiență juridică de aproape 11 ani. Mihai este activ în practica de Corporate și M&A, unde oferă consultanță în mandate variate precum fuziuni, achiziții, vânzări de operațiuni, ieșiri de pe piața locală și aspecte mai generale de drept corporativ și comercial, dar și aspecte de conformitate și de constituire a societăților comerciale. Expertiza sa include și aspecte legate de proprietatea intelectuală, confidențialitatea datelor și securitatea cibernetică. Până în prezent, el a asistat companii internaționale de renume dintr-o gamă largă de sectoare, inclusiv industria auto, instituții financiare, industria prelucrătoare și sectorul farmaceutic.

Pe de altă parte, tot în luna martie, Ioana Criste, Rena Saftencu și Cosmin Vasilescu au fost, promovați ca Senior Associate, biroul local recunoscând dedicarea, diligența și tenacitatea lor în gestionarea celor mai recente tranzacții în domenii cheie de practică: energie și real estate.  

Ioana Criste are deja 8 ani de experiență în domeniul juridic, specializându-se în energie, petrol și gaze, resurse minerale și aspecte ce țin de reglementare. Ea este implicată într-o gamă largă de mandate care includ proiecte complexe și tranzacții comerciale în sectorul energetic, precum și dezvoltarea proiectelor de infrastructură. Ioana acordă asistență, în mod regulat, în toate etapele unui proiect, de la dezvoltare până la punerea în funcțiune. De asemenea, expertiza ei include consultanță zilnică în chestiuni legate de sectorul energetic, inclusiv aspecte de reglementare în domeniul nuclear sau petrol și gaze naturale.  

Rena Saftencu se mândrește cu nu mai puțin de 12 ani de experiență în domeniul juridic. Ea are o expertiză însemnată în ceea ce privește sectorul energiei regenerabile și sectorul imobiliar, unde a acordat asistență atât pe chestiuni legate de dezvoltare de proiecte, cât și cu privire la tranzacții: contracte de vânzare-cumpărare, contracte de leasing agricol și comercial, contracte de superficie, contracte de servicii și de proiectare, precum și diverse aspecte cotidiene.

Cosmin Vasilescu are aproape 8 ani de experiență și se concentrează în principal pe drept corporativ, fuziuni și achiziții. El a acordat asistență în achiziții, restructurări și chestiuni din activitatea de zi cu zi a companiilor, dar a fost implicat și în procese de due diligence de amploare, atât în legătură cu tranzacții cu acțiuni, dar și cu active, pe o gamă largă de sectoare.

"Suntem fericiți să recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor menționați mai sus prin aceste promovări. S-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală, împărtășesc valorile pe care le avem – și le mulțumim pentru acest lucru. Le urăm mult noroc în noile roluri și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”, a subliniat Victor Constantinescu, Managing Partner-ul biroului Kinstellar din București, în contextul acestei runde de promovări. 
Doi avocați au urcat pe poziția de Counsel în februarie

Luna trecută, Cătălin Dinu și Cătălin Graure au fost promovați în funcția de Counsel în cadrul biroului Kinstellar din București.

Cătălin Dinu este specializat în proiecte imobiliare și de energie regenerabilă. El are peste 10 ani de experiență și a condus mai multe tranzacții importante pentru biroul local. Cătălin asistă în mod regulat clienți internaționali și naționali în materie de due diligence, tranzacții de proprietăți și imobile, dezvoltare a terenurilor (autorizații și construcții) și gestionarea activelor (închirieri, administrare de proprietăți etc.). De asemenea, are o experiență vastă în numeroase clase de active, inclusiv în sectoarele de logistică, retail, office sau agricultură.

Pe lângă experiența solidă în domeniul imobiliar, Cătălin a dobândit, de asemenea, o expertiză semnificativă în proiecte de energie regenerabilă. El coordonează și asistă în mod regulat companii de profil înalt pe aspecte ce țin de dezvoltarea de parcuri eoliene și solare, vânzarea și cumpărarea de proiecte de energie regenerabilă, co-dezvoltări și gestionarea proiectelor.

Cătălin a fost recunoscut ca Rising Star de către ghiduri juridice internaționale, fiind apreciat ca fiind ''un avocat remarcabil, cu abilități deosebite orientate spre afaceri, și care face o treabă excelentă''.

Cătălin Graure se concentrează pe probleme de concurență și energie, având 10 ani de experiență. El oferă consultanță în materie de dreptul concurenței, inclusiv în ceea ce privește investigațiile, cartelurile, anchetele sectoriale, raidurile, programele interne de conformitate, precum și analizele / depunerile de documente in scopul controlului fuziunii. Cătălin are expertiză puternică și în ceea ce privește FDI / ISD (investițiile străine directe) - el efectuând numeroase analize și depuneri de documente pentru tranzacții aflate sub incidența acetui regim nou introdus în România.

De asemenea, consiliază clienți în domeniul producției, distribuției și furnizării de energie electrică, comercializării și furnizării de gaze naturale sau în aspecte ce privesc proiectele de petrol și gaze, precum și în investigații specifice desfășurate de Autoritatea Română de Reglementare în domeniul Energiei.

În cele mai recente ghiduri juridice, clienții îl laudă pentru că este "foarte profesionist, muncitor, și având cunoștințe și expertiză excelente''.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 29 / 1700
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...