ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”

25 Martie 2024   |   Maria Theodoru

Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”

 
 
La început de an, firma de avocatură Kinstellar a efectuat o nouă serie de promovări în biroul din București: luna aceasta, 6 avocați activi în mai multe arii de practică au fost promovați pe pozițiile de Senior și Managing Associate, după ce, în februarie, alți doi au urcat pe poziția de Counsel. Aceste promovări reflectă angajamentul biroului local Kinstellar de a pune la dispoziția clienților o echipă de avocați experimentați, capabili să ofere oferi soluții juridice complete într-o gamă largă de arii de practică – de la drept corporativ, fuziuni și achiziții, dreptul muncii, soluționarea litigiilor, până la energie sau real estate.

Astfel, Lidia Zărnescu, Cătălin Roman și Mihai Stan au fost promovați în luna martie în funcția de Managing Associate, ca semn de recunoaștere pentru contribuția lor la realizările recente ale biroului în materie de dreptul muncii, soluționarea litigiilor și drept corporativ, fuziuni și achiziții.


Lidia Zărnescu este un avocat senior cu o experiență de peste 12 ani în dreptul muncii. Ea are o expertiză însemnată în domeniu, și a lucrat pe un spectru larg de problematici legate de dreptul muncii și al ocupării forței de muncă. Este, de asemenea, specializată în soluționarea litigiilor, după ce a asistat și reprezentat cu succes angajatorii în fața instanțelor naționale de judecată. În prezent, Lidia ocupă funcția de Asistent Universitar la Facultatea de Drept, Universitatea din București. Ea este în mod autentic interesată de tot ce are legătură cu domeniul dreptului muncii, publică în mod regulat cărți sau articole în domeniu, și este adesea invitată ca speaker la conferințe.

Cu o experiență de peste 13 ani în domeniu, Cătălin Roman este, de asemenea, un veteran în ceea ce privește dreptul muncii. Co-head al acestei practici la nivel regional, el a asistat o suită de multinaționale din România pe toate aspectele ce țin de dreptul muncii. Practica sa acoperă, de asemenea, și soluționarea litigiilor - a reprezentat clienți în fața instanțelor de judecată din România într-o gamă largă de probleme de dreptul muncii (atât cauze civile, cât și administrative). Cătălin contribuie în mod regulat la publicații internaționale și locale, este adesea speaker în cadrul unor conferințe și a fost recunoscut ca "Rising Star" de către ghidul juridic Legal 500 Europe.

De menționat este și faptul că Lidia și Cătălin dețin împreună funcția de Co-head ai practicii locale de servicii pe zona de dreptul muncii.

Mihai Stan are o experiență juridică de aproape 11 ani. Mihai este activ în practica de Corporate și M&A, unde oferă consultanță în mandate variate precum fuziuni, achiziții, vânzări de operațiuni, ieșiri de pe piața locală și aspecte mai generale de drept corporativ și comercial, dar și aspecte de conformitate și de constituire a societăților comerciale. Expertiza sa include și aspecte legate de proprietatea intelectuală, confidențialitatea datelor și securitatea cibernetică. Până în prezent, el a asistat companii internaționale de renume dintr-o gamă largă de sectoare, inclusiv industria auto, instituții financiare, industria prelucrătoare și sectorul farmaceutic.

Pe de altă parte, tot în luna martie, Ioana Criste, Rena Saftencu și Cosmin Vasilescu au fost, promovați ca Senior Associate, biroul local recunoscând dedicarea, diligența și tenacitatea lor în gestionarea celor mai recente tranzacții în domenii cheie de practică: energie și real estate.  

Ioana Criste are deja 8 ani de experiență în domeniul juridic, specializându-se în energie, petrol și gaze, resurse minerale și aspecte ce țin de reglementare. Ea este implicată într-o gamă largă de mandate care includ proiecte complexe și tranzacții comerciale în sectorul energetic, precum și dezvoltarea proiectelor de infrastructură. Ioana acordă asistență, în mod regulat, în toate etapele unui proiect, de la dezvoltare până la punerea în funcțiune. De asemenea, expertiza ei include consultanță zilnică în chestiuni legate de sectorul energetic, inclusiv aspecte de reglementare în domeniul nuclear sau petrol și gaze naturale.  

Rena Saftencu se mândrește cu nu mai puțin de 12 ani de experiență în domeniul juridic. Ea are o expertiză însemnată în ceea ce privește sectorul energiei regenerabile și sectorul imobiliar, unde a acordat asistență atât pe chestiuni legate de dezvoltare de proiecte, cât și cu privire la tranzacții: contracte de vânzare-cumpărare, contracte de leasing agricol și comercial, contracte de superficie, contracte de servicii și de proiectare, precum și diverse aspecte cotidiene.

Cosmin Vasilescu are aproape 8 ani de experiență și se concentrează în principal pe drept corporativ, fuziuni și achiziții. El a acordat asistență în achiziții, restructurări și chestiuni din activitatea de zi cu zi a companiilor, dar a fost implicat și în procese de due diligence de amploare, atât în legătură cu tranzacții cu acțiuni, dar și cu active, pe o gamă largă de sectoare.

"Suntem fericiți să recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor menționați mai sus prin aceste promovări. S-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală, împărtășesc valorile pe care le avem – și le mulțumim pentru acest lucru. Le urăm mult noroc în noile roluri și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”, a subliniat Victor Constantinescu, Managing Partner-ul biroului Kinstellar din București, în contextul acestei runde de promovări.



 
Doi avocați au urcat pe poziția de Counsel în februarie

Luna trecută, Cătălin Dinu și Cătălin Graure au fost promovați în funcția de Counsel în cadrul biroului Kinstellar din București.

Cătălin Dinu este specializat în proiecte imobiliare și de energie regenerabilă. El are peste 10 ani de experiență și a condus mai multe tranzacții importante pentru biroul local. Cătălin asistă în mod regulat clienți internaționali și naționali în materie de due diligence, tranzacții de proprietăți și imobile, dezvoltare a terenurilor (autorizații și construcții) și gestionarea activelor (închirieri, administrare de proprietăți etc.). De asemenea, are o experiență vastă în numeroase clase de active, inclusiv în sectoarele de logistică, retail, office sau agricultură.

Pe lângă experiența solidă în domeniul imobiliar, Cătălin a dobândit, de asemenea, o expertiză semnificativă în proiecte de energie regenerabilă. El coordonează și asistă în mod regulat companii de profil înalt pe aspecte ce țin de dezvoltarea de parcuri eoliene și solare, vânzarea și cumpărarea de proiecte de energie regenerabilă, co-dezvoltări și gestionarea proiectelor.

Cătălin a fost recunoscut ca Rising Star de către ghiduri juridice internaționale, fiind apreciat ca fiind ''un avocat remarcabil, cu abilități deosebite orientate spre afaceri, și care face o treabă excelentă''.

Cătălin Graure se concentrează pe probleme de concurență și energie, având 10 ani de experiență. El oferă consultanță în materie de dreptul concurenței, inclusiv în ceea ce privește investigațiile, cartelurile, anchetele sectoriale, raidurile, programele interne de conformitate, precum și analizele / depunerile de documente in scopul controlului fuziunii. Cătălin are expertiză puternică și în ceea ce privește FDI / ISD (investițiile străine directe) - el efectuând numeroase analize și depuneri de documente pentru tranzacții aflate sub incidența acetui regim nou introdus în România.

De asemenea, consiliază clienți în domeniul producției, distribuției și furnizării de energie electrică, comercializării și furnizării de gaze naturale sau în aspecte ce privesc proiectele de petrol și gaze, precum și în investigații specifice desfășurate de Autoritatea Română de Reglementare în domeniul Energiei.

În cele mai recente ghiduri juridice, clienții îl laudă pentru că este "foarte profesionist, muncitor, și având cunoștințe și expertiză excelente''.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 96 / 1765
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...