ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Compania românească Limitless Agency încheie anul cu o cifră de afaceri de 4 mil. € și plănuiește să intre pe piețele din SUA și Marea Britanie

15 Decembrie 2022   |   BizLawyer

În ultimii ani, Limitless Agency a investit aproximativ 300.000 de euro în dezvoltarea de noi tehnologii, în special în automatizări de marketing și date pentru optimizarea dinamică a campaniilor digitale, cum sunt cele care rulează în Google Shopping Ads.

 
 
Limitless Agency, una dintre principalele companii din marketing digital din România, lider de piață în tehnologie de marketing și servicii PPC și SEO, anunță o cifră de afaceri de aproximativ 4 milioane de euro în acest an și plănuiește extinderea pe primele piețe externe, în SUA și în Marea Britanie, în 2023.

“Stabilitatea avută pe piața românească, alături de expertiza echipei, suita de tehnologii avansate și strategia corectă în business, ne oferă toate perspectivele pentru a atinge noi orizonturi și a dezvolta și mai mult compania. Lansarea pe piețe internaționale este parcursul firesc pentru compania noastră, iar 2023 este momentul oportun pentru decizii importante și noi investiții, inclusiv pe piața locală unde continuăm să creștem organic”, declară Daniel Slăvenie, CEO&Partner Limitless Agency.


Pe lângă intrarea pe noi piețe, compania va investi în îmbunătățirea serviciilor și consolidarea echipelor de SEO, PPC și Data Analytics, pentru a oferi o gamă completă de soluții și servicii, dar și o experiență mai bună prin consultanță clienților.

Totodată, reprezentanții Limitless Agency subliniază că agențiile de marketing digital vor continua să își îmbunătățească serviciile și, în plus, din ce în ce mai mulți furnizori externi vor intra pe piața românească, iar diferența se va face prin tehnologie.

“În acest an, am alocat resurse suplimentare departamentului de Data & Analytics, întrucât există o cerere din partea pieței de analiză și interpretare a datelor. Lucrăm în continuare în crearea unor dashboarduri cât mai avansate și ușor de interpretat atât de antreprenori, cât și de către departamentele de marketing cu care lucrăm pentru a-i ajuta să ia decizii cât mai rapid. Ca agenție, trebuie să avem o înțelegere clară a modului în care gestionăm bugetele, pentru a putea optimiza costurile și a crește rentabilitatea campaniilor”, explică Daniel Slăvenie.

În ultimii ani, Limitless Agency a investit aproximativ 300.000 de euro în dezvoltarea de noi tehnologii, în special în automatizări de marketing și date pentru optimizarea dinamică a campaniilor digitale, cum sunt cele care rulează în Google Shopping Ads. Compania continuă să investească, mai ales că piața devine matură și concurența devine mai strânsă.

“2023 va fi anul inteligenței artificiale (AI). Atât piața, cât și agențiile de marketing digital vor miza pe automatizări și AI, iar cei care nu o vor face credem că vor avea foarte mult de pierdut. Clienții sunt din ce în ce mai informați și încep să ceară lucruri mai complexe, de aceea investițiile continue sunt cea mai sigură cale pentru a-ți atinge obiectivele în business: să îți dezvolți compania, să crești vânzările clienților, să devii un reper pe piață și să consolidezi încrederea clienților în serviciile și echipa ta și să atragi noi clienți. Astfel, încheiem anul cu un portofoliu solid de 300 de clienți din aproape toate domeniile din ecommerce, cu un business stabil și cu perspectivă de creștere pe piața de marketing digital, care se apropie de maturitate și în care nu vei mai putea rezista dacă nu investești în tehnologie. Iar prin tool-uri unice, dezvoltate intern, și investind în alte noi automatizări, avem prin tehnologii moderne cel mai mare atu al companiei noastre pe o piață în care concurența este tot mai strânsă”, adaugă Daniel Slăvenie.

Piața de marketing digital din România este în creștere, chiar dacă într-un ritm mai lent decât în pandemie. Deși încă nu a atins nivelul maxim de maturitate, comparativ cu acum 10 ani, când toate business-urile de profil erau la început, în prezent, din punct de vedere al competențelor online, tehnologiei, tool-urilor și proceselor, piața de marketing digital locală a avansat suficient de mult, încât poate fi comparată cu piețe mature ca Marea Britanie sau Germania, potrivit unei analize Limitless Agency.

Limitless Agency este rezultatul fuziunii a două dintre cele mai mari agenții de marketing online din România, MoLoSo, specializată în servicii de Pay-Per-Click (PPC), și SEO Cupcake, specializată în servicii de SEO - optimizarea paginilor web în motoarele de căutare, care a avut loc la mijlocul anului 2022.

Cu peste 10 ani de expertiză în marketing digital și rezultate atinse pentru 1.800 de companii, Limitless Agency oferă o gamă completă de servicii de promovare - SEO, PPC, creare de campanii online, strategie, implementare și marketing automatizat. Cu o echipă solidă de peste 100 de experți în promovare digitală, Limitless Agency realizează campanii de impact în mediul digital pentru companii din industriile fashion, home&deco, IT&C, pharma, bricolaj și altele, folosind tehnici avansate și metode inovatoare pentru a crește profitabilitatea afacerilor. Compania gestionează bugete de 40 de milioane de euro anual și este partener Google, Meta, Tik Tok și Huawei Ads.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5077 / 17226
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...