ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PwC România promovează nouă directori în practicile de Consultanță pentru Afaceri, Audit și Consultanță fiscală și juridică

28 August 2023   |   BizLawyer

Alexandru Podariu și Cristina Rusen devin directori în practica de Consultanță pentru Afaceri, Alin Dăgădiță, Georgiana Dobre, Ioana Radu, Monica Popescu, Raluca Spătăruc, Sergiu Ștefea vor fi directori în cadrul serviciilor de audit, iar Bogdan Cârpă-veche în consultanță fiscală și juridică.

 
 
PwC România promovează, începând cu 1 septembrie, nouă directori în cadrul serviciilor de Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță pentru Afaceri.


”PwC România a încheiat cu succes anul financiar, reconfirmând poziția de leader pe piața serviciilor de consultanță și oferind, astfel, noi oportunități de dezvoltare profesională pentru echipa noastră. În numele partenerilor, le mulțumesc tuturor colegilor pentru rezultatele excelente și îi felicit pe directorii promovați pentru contribuția valoroasă la succesul clienților noștri și al echipei”, a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România.

Alexandru Podariu și Cristina Rusen devin directori în practica de Consultanță pentru Afaceri, Alin Dăgădiță, Georgiana Dobre, Ioana Radu, Monica Popescu, Raluca Spătăruc, Sergiu Ștefea vor fi directori în cadrul serviciilor de audit, iar Bogdan Cârpă-veche în consultanță fiscală și juridică.

”Mă bucur că prin aceste promovări le oferim colegilor noștri recunoașterea meritată pentru performanța remarcabilă. Am convingerea că acest pas foarte important în carieră le va deschide noi oportunități pentru a evolua la cele mai înalte standarde profesionale”, a spus Mihai Anița, Liderul departamentului de Audit, PwC România.

”Sunt mândru de colegii noștri care au demonstrat calități profesionale deosebite și sunt convins că vor continua să aibă un impact semnificativ atât pentru dezvoltarea serviciilor noastre, cât și a clienților noștri”, a arătat Daniel Anghel, Liderul serviciilor fiscale și juridice PwC România.

Alexandru Podariu are o experiență profesională de peste 15 ani în domeniul implementării SAP și, de asemenea, în planificare și producție în industria băuturilor răcoritoare. Este responsabil pentru un spectru larg de activități în domeniul managementului de proiect și al strategiei digitale, inclusiv consultanță de afaceri, analiza cerințelor și evaluarea furnizorilor, implementări și lansări IT, managementul schimbării organizaționale și transformarea strategică a afacerilor pe piața locală și europeană. Alexandru se concentrează în special pe sprijinirea clienților în procesul de transformare digitală.

Cristina Rusen s-a alăturat echipei Valuation & Economics a PwC România în anul 2008. De-a lungul timpului, a fost implicată în numeroase proiecte, pe diferite teme și industrii, precum: evaluarea afacerilor, studii de fezabilitate financiară, studii în domeniul energiei, testul investitorului privat, alocarea prețului de achiziție pentru sectorul bancar, asistență în întocmirea proiecțiilor financiare. Este membră a Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR) și a ACCA UK.

Alin Dăgădiță coordonează echipa de Digital Identity (DI). Având mai mult de 15 ani experiență în Securitatea Informației, dintre care 12 în Managementul Identității (IAM), a făcut parte din mai multe echipe internaționale și a livrat numeroase proiecte în zona de DI începând cu partea de Strategie, Execuție/Implementare și chiar Managed Services pentru clienți din EMEA din sectoare precum: Servicii Financiare, Telecomunicații, Retail, Energie și Utilități.

Georgiana Dobre face parte din Broader Assurance Services (BAS) din PwC România, are o experiență de peste 14 ani în GRC și servicii de audit intern, risc și controale. Obiectivul ei principal este să aducă inovație, să impulsioneze transformarea în zona GRC și a Controalelor Interne, care va permite creșterea valorii serviciilor pe care PwC le oferă clienților săi.

Ioana Radu va fi director în cadrul departamentului de audit. Ea are o experiență vastă în practica de audit, atât în audituri externe, cât și interne, cu un accent deosebit pe auditurile centrelor de servicii partajate. Cunoștințele sale acoperă o gamă largă de domenii, cum ar fi ISA și PCAOB, alături de standardele românești de contabilitate, IFRS, US GAAP și alte cadre de raportare de grup. Este membră ACCA și a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Monica Popescu lucrează în cadrul practicii de Piețe de Capital și Servicii de Consultanță Contabilă (CMAAS), pentru clienti din industria financiar-bancară. Este absolventă a Facultății de Contabilitate și Informatica de Gestiune din cadrul ASE București si a Facultății de Matematică Informatică din cadrul Universității București, și are un doctorat în Contabilitate. Este membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania (CECCAR) si deține certificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Raluca Spătăruc are o experiență de aproape 13 ani în audit, din care 9 ani în PwC Romania, fiind specializată în audituri de SSC și US GAAP. A absolvit cursurile Academiei de Studii Economice  (licență și masterat în Contabilitate, Audit și Informatică de gestiune) și este membru ACCA din 2018.

Sergiu Ștefea coordonează departamentul de audit al biroului din Timișoara. Experiența sa include auditul situațiilor financiare, realizate în conformitate cu normele statutare românești, US GAAP, IFRS și alte standarde de raportare de grup. În plus, Sergiu a participat într-un secondment de trei ani la biroul PwC din New York. Este absolvent al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara și absolvent ASPAAS.

Bogdan Cârpă-veche a absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative și are o diplomă de master în Resurse Umane și Comunicare Managerială. S-a alăturat PwC România în anul 2011, după o experiență de peste 8 ani în administrația publică centrală. Este responsabil de coordonarea serviciilor de asistență fiscală destinate persoanelor fizice pentru clienți mari din sectorul energiei, financiar sau retail, fiind implicat în proiecte de consultanță privind regimul fiscal aplicabil veniturilor persoanelor fizice, precum impozitarea veniturilor salariale, investiții sau rezidența fiscală.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4956 / 19531
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Liana Ștefana Bonca, 85 de puncte, printre primii intrați în anul 2022: “Facultatea vine cu provocări însemnate, iar examenele te testează în moduri neașteptate, cerând mai mult decât ai crezut vreodată că poți oferi. Totuși, în mijlocul acestui tumult și a nesiguranței cu care încă mă confrunt, am credința profundă că munca și pasiunea pot transforma chiar și cele mai grele obstacole în realizări”
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Filip & Company a asistat consorțiul de bănci în legătură cu prima emisiune de obligațiuni verzi a Electrica, în valoare de 500 de milioane de euro. Alexandru Bîrsan (managing partner) și Olga Niță (partener) au coordonat echipa
Țuca Zbârcea & Asociații salvează Asociația Municipală de Fotbal București de la dizolvare | Dosarul, preluat abia după pronunțarea hotărârii definitive de dizolvare. Dan Cristea (Partener): “Admiterea unei căi extraordinare de atac este un eveniment”
BizLawyer îi prezintă pe avocații care au devenit parteneri în ultimele runde de promovări | Corina Roman, avocat format în câteva firme mari, spune că a regăsit „cu drag”, la BACIU PARTNERS, aceeași preocupare pentru knowledge și dedicare față de mandatele primite de la clienți. “Nu am crezut niciodată că voi lucra într-un proiect cu sateliți, dar iată că aici am avut această ocazie. Și mi-a plăcut enorm, pentru că m-a scos din zona de confort. Acum, datorită acelei experiențe, știm mai multe și putem explora și acest tip de proiecte la nivel de echipă”
BRD coordonează un club loan de 190 mil. € pentru NE Property BV. Avocații CMS au consiliat consorțiul bancar în această finanțare
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...