ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

România este prezentă cu 18 start-up-uri de tehnologie în Programul Spotlight 2021

05 Octombrie 2021   |   Agerpres

În total, sunt incluse în program 42 dintre cele mai promiţătoare start-up-uri tech din Europa de Est, care se va încheia pe 24 noiembrie, cu evenimentul de pitching "Pitch Day".

 
 
Un număr de 18 start-up-uri de tehnologie din România au fost selectate pentru Programul Spotlight 2021, organizat de How To Web, una dintre cele mai importante conferinţe anuale de tehnologie şi inovaţie din Europa, au anunţat organizatorii într-un comunicat de presă transmis, marţi, AGERPRES.
 
În total, sunt incluse în program 42 dintre cele mai promiţătoare start-up-uri tech din Europa de Est, care se va încheia pe 24 noiembrie, cu evenimentul de pitching "Pitch Day".
 
Echipele participante provin din: România, Estonia, Polonia, Letonia, Lituania, Macedonia, Croaţia, Cehia, Kosovo, Ungaria şi Ucraina.
 
Potrivit sursei citate, cele 17 proiecte din România sunt: Brio, CardioMedive, ClientZen, FlowOS, I'm Fine, KFactory, Konvi, Metabeta, NRGI.ai, Octavic, Orgo.space, Otium, RepsMate, Salarium, SenseTask, Streams Live, Vatis Tech şi Vaunt Software.
 
Spotlight este unul dintre cele mai importante programe dedicate start-up-urilor tech early-stage din Europa de Est. Acesta se va desfăşura exclusiv online până pe data de 21 noiembrie 2021.
 
Programul se va încheia cu o competiţie între start-up-urile participante: pe 22 şi 23 noiembrie vor avea loc semifinalele, când vor fi alese cele zece startup-uri finaliste, urmând ca finala să se desfăşoare pe 24 noiembrie, în cadrul evenimentului "Pitch Day", unde sunt aşteptaţi să participe atât investitori, fondatori de start-up-uri, cât şi reprezentanţi ai mediului de business şi nu numai.
 
"Aceştia se vor putea conecta cu unele dintre cele mai promiţătoare startup-uri din Europa de Est. Înscrierile la eveniment se pot face pe howtoweb.co. Cel mai bun startup ales de un juriu format din experţi şi investitori va câştiga premiul-investiţie de 350.000 de euro, sindicalizat de TechAngels, SeedBlink, Growceanu, GapMinder Venture Partners, RocaX, Simple Capital şi Transylvania Angels Network (T.A.N.). Pe parcursul celor cinci săptămâni consecutive de desfăşurare a programului, fondatorii startup-urilor vor beneficia de peste 1.000 de întâlniri individuale cu lideri ai industriei de tehnologie", se menţionează în comunicat.
 
Programul Spotlight este realizat în parteneriat cu Google for Startups, KPMG România, Mastercard România şi BRD - Groupe Societe Generale, cu suportul eMag, 2Checkout (acum Verifone), Fitbit, Microsoft România, BearingPoint România, Orange România, NN România şi Credo Ventures.
 
Lansată în 2011 şi organizată în cadrul conferinţei How to Web, Spotlight este cea mai cunoscută competiţie din regiunea Europei de Est adresată startup-urilor din tehnologie care vor să se dezvolte la nivel global.
 
How to Web este una dintre cele mai importante conferinţe anuale de tehnologie şi inovaţie din Europa, reunind antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, dezvoltatori, specialişti în marketing online, inovatori şi investitori care sunt în căutare de inspiraţie şi know-how despre cum să dezvolte produse şi afaceri digitale. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 10784 / 17507
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Reprezentarea părților în arbitraj (Powered by ZRVP)
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Kinstellar finalizează cu succes achiziția operațiunilor Noerr din București, după preluarea birourilor din Bratislava și Praga. Puternica practică de Tax and Finance de la Noerr consolidează oferta de servicii a firmei pe piața locală. Focus pe clienții vorbitori de limbă germană | Victor Constantinescu, coordonatorul echipei Kinstellar din București, care are acum cca. 50 de avocați și specialiști în consultanță de business: ”Odată cu integrarea echipei și expertizei Noerr, ne extindem capacitățile și consolidăm portofoliul de servicii”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
MidEuropa a angajat banca de investiţii Rothschild pentru vânzarea Regina Maria (România) și MediGroup (Serbia). Firma de avocați A&O Shearman, care colaborează pe piața locală cu RTPR, asigură suport juridic în pregătirea tranzacției | Este de așteptat ca unele dintre cele mai importante firme de private equity active în CEE și jucători strategici să își manifeste interesul, dar numai câțiva pretendenți pot susține prețul de 12-13x EBITDA solicitat de MidEuropa
În spatele scenei, alături de performanta echipă de Dispute Resolution de la Țuca Zbârcea și Asociații, care gestionează peste 4.000 de dosare ̸ an, cu o valoare ce depășește acum 7 miliarde de euro. ”Abilitatea lor de a gestiona spețe complexe și sofisticate din diverse domenii este de neegalat”, spun ghidurile juridice internaționale | Cum lucrează profesioniștii din cel mai numeros departament al firmei, care sunt proiectele fanion și cine sunt avocații care coordonează grupurile de practică
ITR World Tax 2025 | Brandurile din avocatura locală cu o activitate notabilă în domeniul taxelor urcă în top. Care sunt cele mai bune firme locale evidențiate pe palierele de General corporate tax, Transfer pricing și Tax controversy
INTERVIU | Din vorbă în vorbă cu Alexandru Iorgulescu, promovat recent pe poziția de Partener la ZRVP: ”Capacitatea de anticipare a mișcărilor adversarului, posibilitatea de a vedea conexiuni acolo unde acestea nu sunt evidente intră în ceea ce eu consider talent. Acesta nu oferă garanția succesului în avocatură, întrucât trebuie dublat de cunoștințe temeinice de drept, de deprinderea tehnicilor de argumentare ̸ persuasiune, de o pregătire minuțioasă a fiecărui caz. Ceea ce se adaugă la talent pentru a completa rețeta succesului în avocatură se poate obține numai prin muncă susținută”
Baciu Partners, Mușat & Asociaţii și Răzvan Dincă & Asociaţii, pe lista scurtă pentru distincția de ‘Firma anului în domeniul mărcilor în România’ la gala Global IP Awards 2024, desfășurată la Londra. Ce spun ghidurile juridice despre activitatea firmelor
RTPR a asistat cu succes Bookster în conflictul juridic cu editurile | Partenerii Valentin Berea și Roxana Ionescu, în echipa care a solicitat intervenția Consiliului Concurenței și a susținut firma în fața autorității. Prof. Lucian Mihai a condus echipa implicată în demersurile în instanță
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
Bondoc și Asociații a asistat cu succes unul dintre cei mai mari furnizori de energie din România într-un litigiu declanșat ca urmare a unui control ANPC
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...