ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Trei companii româneşti au câştigat contractele pentru studiile de fezabilitate necesare construcţiei a şapte pasaje subterane

15 Mai 2024   |   Agerpres

Durata fiecărui contract este de 150 de zile, dintre care 90 de zile sunt pentru elaborarea studiilor de fezabilitate (SF - Etapa I) şi 60 de zile sunt pentru elaborarea Proiectelor pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire (PAC - Etapa II).

 
 
Trei companii româneşti au câştigat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate necesare construcţiei a şapte pasaje pietonale subterane pe DN1, DN1A şi DN1B, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Ofertanţii desemnaţi câştigători în cadrul celor şapte loturi ale procedurii de achiziţie publică sunt: TQM Management SRL, cu un preţ de 300.000 lei fără TVA pentru Lotul 1 (Amenajare pasaj pietonal subteran DN 1 în zona km 53+590, localitatea Bărcăneşti, judeţul Prahova); Like Consulting SRL, cu un preţ de 302.000 lei fără TVA pentru Lotul 2 (Amenajare pasaj pietonal subteran DN 1A în zona km 88+900, localitatea Blejoi, judeţul Prahova); Rutier Conex XXI SRL, cu un preţ de 295.000,00 lei fără TVA, pentru Lotul 3 (pasaj pietonal subteran DN 1A în zona km 97+140, localitatea Lipăneşti, judeţul Prahova); Rutier Conex XXI S.R.L., cu un preţ de 295.000 lei fără TVA, pentru Lotul 4 (pasaj pietonal subteran DN 1A în zona km 101+720, localitatea Măgurele, judeţul Prahova); Rutier Conex XXI S.R.L., cu un preţ de 295.000 lei fără TVA, pentru Lotul 5 (pasaj pietonal subteran DN 1A în zona km 102+785, localitatea Măgurele, judeţul Prahova); TQM Management SRL, cu un preţ de 300.000 lei fără T.V.A. pentru Lotul 6 (pasaj pietonal subteran DN 1A în zona km 111+850, oraşul Vălenii de Munte, judeţul Prahova); TQM Management SRL, cu un preţ de 300.000 lei fără T.V.A. pentru Lotul 7 (pasaj pietonal subteran DN 1B în zona km 42+970, oraşul Mizil, judeţul Prahova).


Durata fiecărui contract este de 150 de zile, dintre care 90 de zile sunt pentru elaborarea studiilor de fezabilitate (SF - Etapa I) şi 60 de zile sunt pentru elaborarea Proiectelor pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire (PAC - Etapa II).

"Prin elaborarea studiilor de fezabilitate se urmăreşte îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie la nivelul reţelei rutiere din România de transport, inclusiv sub aspect de siguranţă rutieră şi fluidizarea traficului pe reţeaua de drumuri naţionale, răspunzând astfel cerinţelor pentru dezvoltarea economică concretizată prin adaptarea reţelei rutiere din administrarea CNAIR la cererea reală de transport. În perioada următoare, după împlinirea termenului legal pentru depunerea contestaţiilor, precum şi ulterior soluţionării eventualelor contestaţii, ofertanţii câştigători vor fi invitaţi la sediul CNAIR pentru semnarea contractelor, odată cu finalizarea procesului de avizare a acestora", subliniază CNAIR.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 25 / 16906
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...