ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ERB Retail Services şi Flanco, parteneriat strategic pentru finanţarea achiziţionării de produse electro-IT

26 Martie 2019   |   AGERPRES

Clienţii primesc răspuns privind acordarea finanţării în maxim 10 minute, în magazinele Flanco şi pe flanco.ro.

 
 
Grupul Financiar Banca Transilvania - prin ERB Retail Services - şi Flanco anunţă realizarea unui parteneriat strategic care pentru clienţi înseamnă soluţii de finanţare în vederea achiziţionării de produse electro-IT, conform unui comunicat al băncii.

Potrivit documentului, clienţii primesc răspuns privind acordarea finanţării în maxim 10 minute, în magazinele Flanco şi pe flanco.ro.

'Datorită acestei colaborări, vom fi prezenţi cu oferte avantajoase de finanţare rapidă în magazinele Flanco din toată ţara, dar şi în magazinul online flanco.ro. Consultanţii de vânzări Flanco din magazine sunt pregătiţi să ofere clienţilor soluţii personalizate atât prin prisma experienţei vaste pe care o au, cât şi a produselor financiare oferite de ERB Retail Services: variate, cu costuri transparente şi beneficii suplimentare. Practic, în 10 minute clienţilor Flanco li se poate aproba finanţarea care li se potriveşte pentru produsele cu care doresc să plece din magazin', afirmă Alexandru Andrei, director comercial, ERB Retail Services.


Compania ERB Retail Services a fost achiziţionată de Banca Transilvania odată cu Bancpost, în anul 2018, iar acum se află în etapa de integrare în BT Direct, instituţia de consumer finance a Grupului Financiar Banca Transilvania. Cele două instituţii vor fuziona în prima parte a acestui an.

Flanco este unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din România, activ în 96 de oraşe cu 135 de magazine şi cu o puternică prezenţă online prin flanco.ro, care se numără printre cele mai mari magazine online din ţară.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 7904 / 8262
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
Promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații | Patru avocați fac un pas înainte în carieră și devin avocați colaboratori coordonatori
Bohâlțeanu & Asociații a asistat Emma Lambda în achiziția Stratum Energy Romania, într-un mandat complex, desfășurat pe parcursul ultimilor 2 ani. Echipă multidisciplinară, formată din profesioniști specializați în Corporate ̸ M&A, Energy și Real Estate | Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner): ”Un proiect de mare anvergură pentru echipa noastră, având în vedere specificul domeniului, gradul complex de structurare a tranzacției și jurisdicțiile implicate”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Țuca Zbârcea & Asociații obține un precedent important într-un arbitraj ICC din industria de petrol și gaze
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
LegiTeam | Mitel & Asociații caută avocat cu experiență (Drept Societar și Comercial)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...