ING Bank a finanțat cu 5 milioane de lei compania Dendrio, parte din grupul Bittnet
13 Noiembrie 2024
BizLawyerAcest acord prevede punerea la dispoziția Dendrio a unei linii de credit de tip plafon revolving-overdraft, în valoare de 5.000.000 lei, destinată finanțării capitalului de lucru și activităților curente.
ING Bank România susține dezvoltarea companiei Dendrio, parte a grupului Bittnet, cu o linie de credit de 5 milioane de lei, pentru finanțarea capitalului de lucru și a activității curente.
Dendrio are un rol activ în transformarea digitală a firmelor antreprenoriale din România, prin soluțiile de IT oferite pentru optimizarea proceselor lor de afaceri, inclusiv pentru cele care doresc să acceseze fonduri PNRR.
Recent, Dendrio a înglobat companiile de tehnologie Toptech și Dataware sub același brand, iar o parte din fondurile primite va fi destinată proiectelor complexe rezultate din această fuziune. Totodată, Dendrio se pregătește de listarea pe Bursa de Valori din Suedia.
„Dendrio continuă să se dezvolte și să se consolideze, având ca obiectiv principal furnizarea de soluții inovatoare de tehnologie, adaptate nevoilor clienților. Am realizat un pas semnificativ prin unificarea brandurilor Dataware, Toptech și Dendrio, ceea ce ne permite să maximizăm expertiza și resursele într-o singură echipă.
Dendrio are un rol activ în transformarea digitală a firmelor antreprenoriale din România, prin soluțiile de IT oferite pentru optimizarea proceselor lor de afaceri, inclusiv pentru cele care doresc să acceseze fonduri PNRR.
Recent, Dendrio a înglobat companiile de tehnologie Toptech și Dataware sub același brand, iar o parte din fondurile primite va fi destinată proiectelor complexe rezultate din această fuziune. Totodată, Dendrio se pregătește de listarea pe Bursa de Valori din Suedia.
„Dendrio continuă să se dezvolte și să se consolideze, având ca obiectiv principal furnizarea de soluții inovatoare de tehnologie, adaptate nevoilor clienților. Am realizat un pas semnificativ prin unificarea brandurilor Dataware, Toptech și Dendrio, ceea ce ne permite să maximizăm expertiza și resursele într-o singură echipă.
În cadrul acestei strategii de expansiune, suntem încântați să anunțăm semnarea unui contract de credit cu ING Bank. Acest acord prevede punerea la dispoziția Dendrio a unei linii de credit de tip plafon revolving-overdraft, în valoare de 5.000.000 lei, destinată finanțării capitalului de lucru și activităților curente. Această susținere financiară va contribui la consolidarea poziției noastre pe piață și ne va ajuta să răspundem mai eficient provocărilor și oportunităților din sectorul digital.” - Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio.
Mediul de afaceri din România se confruntă cu multiple provocări, iar nevoia de adaptare la noile tehnologii din piață se află în topul priorităților antreprenorilor.
Prin intermediul PNRR, companiile antreprenoriale din România pot beneficia de finanțare pentru a-și moderniza infrastructura IT, achiziționând echipamente noi sau soluții software care să sprijine digitalizarea și eficientizarea operațiunilor, îmbunătățirea productivității și a competitivității.
„Relația dintre ING și grupul de companii de tehnologie Bittnet datează din 2018 și suntem mândri să fim alături de ei și să le sprijinim, ca partener financiar, planurile ambițioase de creștere. În ING, digitalizarea și inovația au reprezentat mereu direcții strategice, așadar avem valori centrale comune. În egală măsură, punem accent puternic pe contribuția noastră la dezvoltarea sustenabilă a afacerilor din România. Suntem încrezători că echipa Dendrio va livra proiecte importante pentru mediul antreprenorial românesc, dar și pentru sectorul public. Ne propunem să le sprijinim, în continuare, eforturile pentru tranziția către un viitor mai digital și sustenabil.” – Claudiu Sabău, Head of Sales în cadrul Business Banking, ING Bank România.
Sub brandul Dendrio, care include acum și companiile DataWare și TopTech, operează pilonul de Infrastructură Digitală al Bittnet Group. Dendrio oferă soluții IT care acoperă toate aspectele infrastructurii digitale, inclusiv consultanță în alegerea de produse si servicii, evaluări IT, implementare și migrare, întreținere și suport, precum și optimizarea infrastructurii IT.
Grupul Bittnet a fost primul grup de companii IT din România listat pe piața principală a Bursei de Valori București (BVB), inclus in indiciii BET-XT, FTSE Russel Micro-Cap si MSCI Frontier IMI. Bittnet funcționează ca un integrator de servicii IT&C și este un lider în domeniul formării profesionale în IT din România. Structura sa este organizată în patru piloni principali de activitate: educație, infrastructură digitală, securitate cibernetică și aplicații de business și software.
În prezent, grupul Bittnet are aproximativ 370 de angajați și colaboratori, dintre care 160 se află în Dendrio.
Publicitate pe BizLawyer? |
Articol 99 / 8449 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
BREAKING NEWS
ESENTIAL
ZRVP: 30 de ani de tradiție în avocatură, un nou look pentru viitor | Cosmin Vasile (managing partner): Noua imagine reflectă identitatea și tradiția brandului nostru, reinterpretate într-o manieră modernă și îndrăzneață
Precedent important obținut de RTPR pentru Premier Energy Furnizare în materia teoriei impreviziunii. Despăgubiri de aproximativ 4 milioane EUR și dobânzi legale penalizatoare, ca urmare a neexecutării unui contract de furnizare de energie încheiat pe piața PCCB-BC. Alexandru Stănoiu (Counsel) și Ana Popa (Senior Associate), în echipa coordonată de Valentin Berea (Partener)
Bulboacă și Asociații facilitează atragerea de finanțare, la final de an, pentru o companie românească de succes din industria panificației
Cum a fost anul 2024 pentru Duțescu & Partners: poziționare în topul internațional al firmelor de avocați evidențiate în practica de Capital Markets, lansarea practicii de drept islamic și multe victorii obținute pentru clienți | De vorbă cu Dr. Cristian Duțescu (partener fondator) și Casiana Dușa (partener) despre parcurs, proiecte și realizări
Mușat & Asociații a obținut rejudecarea cererii de revizuire în cazul torționarilor lui Gheorghe Ursu
Edward Sukyas pierde arbitrajul cu statul român și trebuie să plătească peste o jumătate de milion de euro - cheltuieli arbitrale și onorarii plătite avocaților care au apărat România. Litigiul cu Jack Sukyas merge mai departe, modul de alocare a cheltuielilor de arbitraj fiind decis într-o etapă ulterioară a procedurii | Cât au însumat onorariile primite de avocații români aflați de-o parte și alta a baricadei și ce sume au încasat arbitrii
Filip & Company a asistat Mozaik Investments la vânzarea unui pachet minoritar din acțiunile 5 to go către Invenio Partners și ACP
Mușat & Asociații își actualizează identitatea vizuală și lansează un nou website
Pentru echipa de insolvență de la Țuca Zbârcea & Asociații, anul 2024 s-a caracterizat printr-o intensificare a volumului de muncă, cu mandate noi care s-au adăugat unui portofoliu existent bogat. Cele mai multe proiecte au avut complexitate și miză ridicată, necesitând extinderea echipelor implicate și un volum mai intens de activitate | De vorbă cu Cătălina Mihăilescu (Partener) despre activitatea departamentului și planurile de viitor
INTERVIURI 2+1 | Povestea lui “Timi”, numele de alint al biroului NNDKP din Nord-Vestul țării, înființat acum 20 de ani într-o perioadă fără smartphone, Google sau LinkedIn, spusă de doi avocați care au trăit intens toate etapele devenirii sale ca furnizor pentru mediul de afaceri local, standard de etică și membru al comunității academice: ”Vineri la prânz încă nu se născuse ideea; luni, la 10:15, era aprobată”. Mai apoi, ”cu profesionalism, corectitudine și smerenie” a devenit ”un organism viu și adaptabil, care se modelează după viața afacerilor din regiune în fiecare moment”
Meet the Professionals | Din vorbă în vorbă cu Cristina Roșu, proaspăt promovată Partner în cadrul firmei Toncescu și Asociații - KPMG Legal: “Angajarea mea la KPMG Legal după terminarea facultății a fost punctul de plecare al unei călătorii profesionale frumoase și pline de satisfacții, care m-a adus unde sunt astăzi. Am crescut încet, dar constant, în această firmă, dezvoltându-mă ca profesionist, dar mai ales ca om”
Echipa Wolf Theiss dedicată proiectelor din materia insolvenței este în proces de creștere și consolidare, având în vedere interesul ridicat acordat acestui domeniu și creșterea numărului și complexității proiectelor. ”În perioada recentă, ne-au fost solicitate de către clienți numeroase analize privind posibila deschidere a procedurii insolvenței, efectele și riscurile unei astfel de proceduri, dar și opțiunile reglementate pentru restructurarea afacerii, ceea ce arată interesul crescut al companiilor în utilizarea mecanismelor legale”, spun avocații
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...