![ZRP](/banners/zrvp_bigad03.gif)
Mircea Coşea, noul preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica
08 Aprilie 2019
AGERPRESFlorin - Radu Ciocănelea a devenit membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere.
Consiliul de Supraveghere al Transelectrica l-a ales, luni, pe Mircea Coşea în funcţia de preşedinte al Consiliului şi l-a numit în calitate de membru provizoriu pe Florin - Radu Ciocănelea, potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
"Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice 'Transelectrica' SA informează acţionarii şi investitorii că, în conformitate cu atribuţiile sale legale şi statutare, Consiliul de Supraveghere a decis în şedinţa din data de 8 aprilie 2019, prin Deciziile nr. 13/2019 şi nr. 14/2019, următoarele: alegerea în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere a domnului Mircea Gheorghe Dumitru Coşea; numirea în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere a domnului Florin - Radu Ciocănelea", se spune în document.
"Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice 'Transelectrica' SA informează acţionarii şi investitorii că, în conformitate cu atribuţiile sale legale şi statutare, Consiliul de Supraveghere a decis în şedinţa din data de 8 aprilie 2019, prin Deciziile nr. 13/2019 şi nr. 14/2019, următoarele: alegerea în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere a domnului Mircea Gheorghe Dumitru Coşea; numirea în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere a domnului Florin - Radu Ciocănelea", se spune în document.
Mandatul noului membru provizoriu, Florin - Radu Ciocănelea, va expira pe 29 mai 2019, dată la care expiră mandatele membrilor Consiliului de Supraveghere în funcţie sau anterior acestei date, la data la care Adunarea Generală a Acţionarilor va numi un membru al Consiliului de Supraveghere pe locul rămas vacant, ca urmare a neacceptării mandatului de către Nina Carmen Crişu.
Numirea lui Florin - Radu Ciocănelea a devenit efectivă la data de 8 aprilie 2019, data semnării în faţa notarului public a declaraţiei de acceptare a mandatului de membru al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica".
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Transelectrica a aprobat pe 31 martie 2019 noile mandate provizorii ale membrilor Consiliului de Supraveghere al companiei, printre aceştia regăsindu-se profesorii universitari la ASE Mircea Coşea şi Adrian Mitroi.
Dacă patru membri provizorii sunt noi, în cazul a trei dintre ei mandatele le-au fost prelungite, în condiţiile în care acestea au expirat pe 29 martie 2019.
Potrivit unui raport al Transelectrica, transmis Bursei de Valori Bucureşti, mandatele au intrat în vigoare în data de 30 martie 2019 şi vor avea o valabilitate de două luni.
Membrii provizorii aprobaţi la sfârşitul lunii martie în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica au fost: Adrian Mitroi, Mircea Gheorghe Dumitru Coşea, Alin Sorin Mitrică, Constantin Dumitru, Virginia Mihaela Toader, Mihaela Constantinovici, Carmen Nina Crişu.
Transelectrica este operatorul de transport şi de sistem din România, cu un rol cheie pe piaţa de energie electrică. Compania administrează şi operează sistemul electric de transport şi asigură schimburile de electricitate între ţările Europei Centrale şi de Răsărit, ca membru al ENTSO-E (Reţeaua Europeană a Operatorilor de Transport şi Sistem pentru Energie Electrică).
Societatea este responsabilă pentru transportul energiei electrice, funcţionarea sistemului şi a pieţei, asigurarea siguranţei Sistemului Electroenergetic Naţional (SEN). De asemenea, reprezintă principala legătură dintre cererea şi oferta de electricitate, echilibrând permanent producţia de energie cu cererea.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 8096 / 8509 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |
![](/banners/musatad01.gif)
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Noi promovări în echipa RTPR | Andreea Nedeloiu devine Counsel, alți cinci avocați au terminat stagiatura și vin pe poziția de Associate
Promovări la Voicu & Asociații | Roxana Neguțu devine Senior Partner, noi poziții ocupate în cadrul Firmei
Filip & Company asistă eMAG şi HeyBlu în achiziția a 100% din acțiunile Orange Money IFN SA. Echipa, coordonată de Alina Stancu Bîrsan (partener) și Rebecca Marina (counsel)
Academia Română, reprezentată de Popescu & Asociații, obține o victorie semnificativă într-un proiect complex de retrocedare | Echipa coordonată de Octavian POPESCU (Managing Partner), Andreea MIHALACHE (Partner) și Ana Maria BULEA-CIURARU (Associate) stabilește un precedent important în protejarea bunurilor de importanță națională
O nouă echipă de coordonare la Filip & Company | Cristina Filip și Alexandru Bîrsan, co-Managing Partners, au un mandat de 4 ani. Mai mulți parteneri devin manageri sau co-manageri ai departamentelor firmei
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Intervenția instanței în arbitraj (Powered by ZRVP)
Mușat & Asociații promovează șapte avocați în ariile fuziuni și achiziții, litigii și arbitraj, drept bancar și financiar, piețe de capital și achiziții publice
RTPR, alături de Integral Capital Group la investiția în Embryos. Echipa de proiect, coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner) și Marina Fechetă-Giurgică (Senior Associate)
CMS asistă grupul M Core cu privire la achiziția portofoliului de centre comerciale (Strip Malls) din România de la MAS Plc. Roxana Frățilă (partener) și Mircea Moraru (senior counsel), au coordonat avocații care au acoperit aspectele tranzacționale, iar Ana Radnev (partner) și Alina Tihan (senior counsel) au condus echipa de drept bancar
Promovări la Schoenherr: Monica Cojocaru devine partner în structura internațională a grupului, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu, managing partner: ”Aceste promovări vin să confirme valoarea pe care o atribuim contribuției efective a colegelor noastre la dezvoltarea ariilor de practică din care fac parte – corporate m&a, energy, banking & finance, labour & employment – și a relației cu clienții firmei”
Clifford Chance Badea și-a extins echipa cu 15 avocați în 2024, după cel mai accelerat ritm de creștere și recrutare din ultimii ani | Daniel Badea, Managing Partner: ”Am avut colegi care au lucrat în birourile internaționale ale Clifford Chance, dar și în locuri precum Stockholm sau Zurich, pe proiecte transfrontaliere de o complexitate foarte mare, acoperind aproape toate continentele”
BACIU PARTNERS, numită ”Gold Stars of Romanian IP” de World Trademark Review în clasamentele WTR 1000 2025. Patru membri ai echipei, desemnați profesioniști de top în clasamentul individual
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...